Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yaaaa tamaam tamaaam gece gec saatte harbiden kafa duruyomus :D cok ciddi sormustum ama kendimi camdan aticam simdi  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla kapı kolunda bir tuş var. Anahtar cebinde ise tuşla kilit açıp kapatiyorsun. Diğerinde ise sadece anahtar dan kapı kilitleri açılıyor. Zaten start stop tuşu hepsinde var. Anahtar sokma çevirme diye bi olay yok...

yaa abii gece olunca kafa gitmis bildigim bisey yoksa:D eger anahtar kimdeyse patron o oluyor. Bunu en basit aciklamasi bu. Anahtar hangi taraftaysa o kapi aciliyo falan filan oyle guzel.bisey. ilk defa passat cc de gormustum cidden mukemmel.bisey
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaşı kaç olursa olsun hiç tanımadığınız biriyle bu üslupla konuşuyorsunuz.. forumun yeri saygılı bir şekilde fikirleri tartışmaktır.  her 16 yaşındaki birey, sizin 16 yaş döneminizdekiyle aynı olmak zorunda değil. ayriyetten saygı adına, lütfen üslubunuza dikkat edin.  :hi:  açık olmak gerekirse, bu üslubunuz beni rahatsız ediyor. fikirlerim bunlardır, ve açıkça saygı çerçevesi içinde bunları yazmak en doğal hakkımdır. eğer katılmıyorsanız sizin de en büyük hakkınız kendi fikirlerinizi savunmaktır haliyle ama siz maalesef saygılı davranmıyorsunuz. aşağılayıcı cümleler kullanıyorsunuz.  hele ki aşaladığınız kişiyi gerçek hayatta hiç görmeden, hiç tanımadan.. 

+ 1500

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne çektin be Ege :)

Al benden de o kadar! Niye bu kadar yaşa takılıyoruz ki :) Ayrıca Adem usta da daha 40 ını görmemiş bir insan ama mazda konusunda uzman. Bu insan için mazda sahipleri binlerce km yol tepip İstanbula geliyorlar. Bazen yaş değil deneyim önemli oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz mazdacılar şaşkınız ama bu mükemmel bir satış politikası. Bu ülkede satışlar böyle yapılır. Reklamı belli maç izlerken alttan reklam çıkacak yeni Mazda 3. 55.500 den başlayan fiyatlarla. Başka türlü galerilere çekemessiniz insanları. Açın gazeteleri. Mercedes, bmw, audi gibi burnundan kıl aldırmayan markalar bile 43.590 eurodan başlayan fiyatlarla diye reklam veriyorlar.

Adam mazda bakmaya gelsin görsün. En donanımsız aracı zaten tercih etmeyecek. Kredi diye bir nimet var bu ülkede! Paran eksik diye birşey olamaz. O krediyi çeker ve nefret ettiği patronun yanında çalışmayı 2-5 yıl arası garanti eder. Herkesin kendi dünyası tabi.

Ben bu defa televizyona reklam verileceğini düşünüyorum. Çünkü bu donanımlar bunu gösteriyor. Fiyatla çekecekler galerilere. Yakıt zaten problem olmayacak bir önceki kasa kadar. Biz mazdacılar için kötü ama mazdanın Türkiye pazarı için güzel bir pokitika

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abicim hala biz burada konuşup duruyoruz mazda Türkiye'de tık yok araçların gelmesine şurada 15-20 gün kalmış bu forumdakiler ve donanım haberdeki mazda meraklılarından başka kimsenin haberi yok neden olsun ki mazda Türkiye senede 1200 oto satacakmış havada Kara'da satar bu kadar aracı Türkiye genelinde bizde burada kendimizi yiyelim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abicim hala biz burada konuşup duruyoruz mazda Türkiye'de tık yok araçların gelmesine şurada 15-20 gün kalmış bu forumdakiler ve donanım haberdeki mazda meraklılarından başka kimsenin haberi yok neden olsun ki mazda Türkiye senede 1200 oto satacakmış havada Kara'da satar bu kadar aracı Türkiye genelinde bizde burada kendimizi yiyelim

Abi senin araban satılık galiba. İlanda gördüm yanlış hatırlamıyorsam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi senin araban satılık galiba. İlanda gördüm yanlış hatırlamıyorsam.

Evet yeni mazda için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şimdi bayiler ne diyor son olarak? Ne zaman test edebilcez aracı tarih verin :)

Gaziantep Akcanlar ile sürekli görüşüyorum. Geliş tarihi olarak 7 Nisan'ı söylediler. Ama kendileri de çok emin değil. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şimdi bayiler ne diyor son olarak? Ne zaman test edebilcez aracı tarih verin :)

Ankara SMB mazda, Nisan başında eğitim ve tanıtıma gideceklerini, eğitim/tanıtım  dönüşünde birer tane test aracı getireceklerini ve sonrasında test imkanı olacağını söyledi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün Ankara'daki SMB bayisini aradım. Arabalar 15-20 gün içinde geleceğini söylediler. Peki ne zaman test edebiliriz dediğimde arabalar gelmeden test arabasını getireceklerini hatta benden isim soyisim telefon aldılar test arabası gelince haber verecekler.

Test ederiz arabayı büyük ihtimal beğeniriz ondan sonra sıkı bir pazarlık yapmak lazım :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı beğeneceğimizden eminim ama benim için önemli olan iki konu var;

1.Ses yalıtımı 2. Sürüş ataklığı

(bu sıkıştırma oranının performansa etkisini merak ediyorum.teknik verilere bakılırsa pek atak bir yapısı yok ama iddia edildiği gibi mi acaba bu müthiş oran nasıl bir çekiş sunuyor)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya anlamadığım bişey var Anahtarsız giriş ve çalıştırma var POWER da ama REFLEX te sadece  Anhatarız çalıştırma var ikisi arasındaki fark ne ya çok merak ettim heryere baktım anlamadım. sabredemedim de arabanın gelmesini  8:)

Yusuf'cum anahtarı hiç cebinden çıkarmıyorsun, kapı kolundaki düğmeye basınca kapılar açılıyor. Bu özellik üst modelde var. Anahtarsız (buton) çalıştırma hepsinde var. Sanırım düz kontak mazide kaldı :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yusuf'cum anahtarı hiç cebinden çıkarmıyorsun, kapı kolundaki düğmeye basınca kapılar açılıyor. Bu özellik üst modelde var. Anahtarsız (buton) çalıştırma hepsinde var. Sanırım düz kontak mazide kaldı :)

Düz kontak hali hazırda; hırkızlar için bir numerolu metod...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracı beğeneceğimizden eminim ama benim için önemli olan iki konu var;

1.Ses yalıtımı 2. Sürüş ataklığı

(bu sıkıştırma oranının performansa etkisini merak ediyorum.teknik verilere bakılırsa pek atak bir yapısı yok ama iddia edildiği gibi mi acaba bu müthiş oran nasıl bir çekiş sunuyor)

Ses yalıtımı iyi olması lazım aynı CX-5 gibiydi izolasyon kaplamaları ... Sürüş ataklığı görülüyor videolarda,  devir çeviriyor makina , torku yüksek, araçda headers da var ve kasası büyümesine rağmen hafif 1270 kg civarı ...

Hızlanma verileri baya iyi:

AT sedan 0-100 11,6 sn

MT sedan0-100 10,3 sn

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...