Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ses yalıtımı iyi olması lazım aynı CX-5 gibiydi izolasyon kaplamaları ... Sürüş ataklığı görülüyor videolarda,  devir çeviriyor makina , torku yüksek, araçda headers da var ve kasası büyümesine rağmen hafif 1270 kg civarı ...

Hızlanma verileri baya iyi:

AT sedan 0-100 11,6 sn

MT sedan0-100 10,3 sn

Dostum Test videolarda hep 2.0 versiyonu var yanıltıcı olabilir. Beni arabadan vazgecirebilecek sadece 2 unsur var. Dediginiz gibi yalıtım düzeyi iyiyse ve de performansı tatmin ederse karar verilmiştir benim açımdan :) Hakkımızda hayırlısı olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Dostum Test videolarda hep 2.0 versiyonu var yanıltıcı olabilir. Beni arabadan vazgecirebilecek sadece 2 unsur var. Dediginiz gibi yalıtım düzeyi iyiyse ve de performansı tatmin ederse karar verilmiştir benim açımdan :) Hakkımızda hayırlısı olsun..

öncekinden iyi olduğu kesin. Önceki ediyorsa bu hayli hayli eder.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Artık 2013 Mazda 3 Dizeller rafa mı kaldırıldı? aslında bence gayet başarılı idi. bir de yenilerde dizel yokmuş diye duydum doğruluk payı nedir acaba bilen var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selamlar,

Artık 2013 Mazda 3 Dizeller rafa mı kaldırıldı? aslında bence gayet başarılı idi. bir de yenilerde dizel yokmuş diye duydum doğruluk payı nedir acaba bilen var mı?

abi 2013 mazda 3 dizeller üretimi durdu artık yeni kasalar var..yeni kasaların  dizelleri de 'touring' arkadaşımın dediği gibi bir yıl sonra bu zamanlar gelecek..2013 kasa dizel şuan sıfır olarak hiç bir bayide kalmamış fabrikada da kalmamış..TR ye gelen 2013 dizel sayısının da çok fazla olduğunu sanmıyorum..şuan ikinci el satılık hiç yok yanılmıyorsam..alan da zaten satmaz en az bir kaç yıl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkürler bilgi paylaşımı için, ama olsa iyi olurdu, ben sevmiştim, artık ikinci ele yöneliriz.

rica ederim abi ne demek..sıfır gibi temiz kullanılmış az km li ikinci eli çıkar satılığa bence 2013 çıkmayabilir de 2012 çıkar bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu test videosundaki araç 1.5 100 hp.. Videnun 1:40 dakikasında göstergelerden nasıl hızlandığını görebilirsin , bizim kasalar muhtemelen biraz daha performanslı olacaktır 120 hp olduğundan ötürü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satabilirsek alıcaz İnşallah. :)

Hayırlısı hocam, satılmayan mal yoktur, nasibi bekliyordur bir yerlerde... Ama unutmayın ki; alıcı hep satıcıdan bir şeyler bekler... Niyetlendiysen, üçü beşi aramamak gerekiyor, ben aracımı öyle sattım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok rahat devir çeviriyor araba , bunda headers ın da katkısı vardır muthemelen , bende performans konusunda soru işareti kalmadı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok rahat devir çeviriyor araba , bunda headers ın da katkısı vardır muthemelen , bende performans konusunda soru işareti kalmadı...

onu gec ses yok lan. bagirmiyor totsuna fare kacmis fil gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet teste bakılırsa performans iyi görünüyor. 120 hp nin de daha iyi olması beklenebilir. Ve de motor sesi de ideal bence ne çok sessiz ne de rahatsız edici düzeyde.

Bu headers olayı nedir dostlar.?? Performansı etkileyen bişey mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çoğu araç sahibimin para vererek motor performansını artırmak için eksozcu manifoldunu değiştirdiği parça bizde orijinalden performansla araç

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...