Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar power modeli fiyat olarak biraz fazla değil mi ? ben 70bin i geçmez diyordum..73bin fiyat var..ne dersiniz sanki 4-5bin gibi fazla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bence en çok yakışan renk sedefli beyaz.. İkinci tercihim ateş kırmızı.. Üçüncü tercihim reflex mavi...

Ama biz resimlere göre yorum yapıyoruz, canlı olarak görmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar power modeli fiyat olarak biraz fazla değil mi ? ben 70bin i geçmez diyordum..73bin fiyat var..ne dersiniz sanki 4-5bin gibi fazla

Mevcut konu şu an itibari ile 12 sayfadan oluşuyor. Diğer sayfaları okudunuz mu ? Sorduğunuz sorudan sonra sanki konunun başına yada ortalarına döndük gibi de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araçlar gayet güzel..

motor yakıt verimliliği olarak iyi.. performans kullanmadan anlaşılmayacak bir husus.. ama 0-100 verisi de kötü değil.. keşke otomatik olan da manuel olanla yakın olsaydı.. yalıtımı da iyi yaptılarsa araç için eleştirilecek en büyük nokta fiyat kalıyor..

fiyat bencede yüksek.. özellikle de reflex ve power donanım biraz pahalı..

bazı ülkelerde mazda çok fazla sayıda satış yapabiliyor.. bu ülkelerde satış sonrası hizmetler ve aracın 2. el değeri de haliyle çok iyi oluyor..

umarım kısa vadede tanıtım ve tüketici talepleri konusunda daha çok mesafe katedebilirler..

power sense 68-70 bin bandında olsa reflex 61-63 bin bandında olsa bu kalitesi ve yakıt verileriyle Türkiye'de epey yüksek satış rakamlarına ulaşabilirdi..

tabi bir de araçlarını doğru ve etkili şekilde tanıtması gerekiyor..

mazda gibi subaru da benim çok sevdiğim bir markadır.. onda da aynı problemler var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzeller maşallah ya..düşünsene seyir halindesin dikizden bakıyorsun sana doğru yaklaşan bir 'çekil yoldan ben geliyorum' diyen bir cisim var..gözün dikizde kalır hiç geçmesin de biraz bakayım bu güzelliğe dersin  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzeller maşallah ya..düşünsene seyir halindesin dikizden bakıyorsun sana doğru yaklaşan bir 'çekil yoldan ben geliyorum' diyen bir cisim var..gözün dikizde kalır hiç geçmesin de biraz bakayım bu güzelliğe dersin  :D

aaahh ahh... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reflex modelinde park sensörleri - arka diye bir ibare var umarım sadece ses ile uyaran cinsten değildir. :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ooovv harika :D bilgi için teşekkür ederiz... Peki yeni Mazda3 te bu parça kesin olarak varmıymış?

Şu anki araçlardada var gelecek araçlardada var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca çok önemli iki şey soracağım;

* 7" lik ekranın çözünürlüğü nedir?

* Biz bu ekranı türkçe menü olarak kullanabilecek miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Severek 6 ay once sıfır aldığım hb imp.otm aracimdan soguyacam nerdeyse.. bu yeni kasalarla resmen cag atlamiş .. acilen satıp yeni kasa hb sedefli beyaz almak istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Severek 6 ay once sıfır aldığım hb imp.otm aracimdan soguyacam nerdeyse.. bu yeni kasalarla resmen cag atlamiş .. acilen satıp yeni kasa hb sedefli beyaz almak istiyorum

Aynı durumdayız dostum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatta aracimla ilgilenen olursa sıfıra  parasi cikismayan varsa 2012 model ( eylul 2013 trafik cikisli) 5.500 km de imp. Otm. Sedefli beyaz aracim. Engelli ruhsatli yanliz hakkimi kaybetmemek adina engelli raporu olan birine satmam lazim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı durumdayız dostum

Evet haklisin.. Zor bi durum degil mi ? Yani bizim gibi daha yeni alanlar icin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Babama konuyu açıyım dedim. Yeni mazda geliyormuş. Motorunu toyota'ya pazarlamış. Çok az yakıyormuş dedim. Bende gazetede okudum 55.000 diyorlar iyi fiyat vermiş vallaha dedi. İş adamı işte. Umut var benim içinde. İkna edicem inşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Reflex modelinde park sensörleri - arka diye bir ibare var umarım sadece ses ile uyaran cinsten değildir. :dua:

Kamera varken par sensörü neye lazım ki? Mazda 6'daki proximity sensör olabilir.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kamera varken par sensörü neye lazım ki? Mazda 6'daki proximity sensör olabilir.

Kamera motion ve reflex'te var mı blmiyorum ayrı özellikte olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...