Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar 15 tatilinde Almanyada stututgardaydım  inanın ben TÜRKİYEDE orakadakiler kadar mazda özellikle mazda 3 görmedim porche fabrikasına 300 -400 mt yanında mazda bayisi vardı ,bizdede karadenizde Trabzonda var  bana en yakın servis ve bayi  trabzon 300 km,ankara 500 km civarı ,tabi orada biraz yeni kasaya bindik

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

araca diyecek lafım yok albenisi yüksek, teknolojisi yeni, ancak;

geri görüş kamerası yok, sunroof yok, navigasyon yok, en üst donanım seçeneğinde manuel şanzıman yok, led gündüz farları sadece power donanım ile sınırlı, zenon farlar sadece power donanım ile sınırlı, manuel isteyen biri bose müzik sistemi alamıyor.i-stop inşallah vardır, yıllardır geliştirdikleri ve gerçekten de ekonomiye katkısı olan i-eloopa da yeni mazda 3 te yer vermemişler.

Edit:Büyük Harflerden Oluşan Genel Mesaj Metni.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra. Sıkıntı yok. Sadece işler güçler, uzak kaldım forumdan bu arada yeni kasa Mazda3 hayırlı olsun. Fotoğrafları bile yetti heyecanlandırmaya. Power kırmızı sedan otomatik çok can yakar  :D :D :D ...

edit: M3 -----> Mazda3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün arabamın 10 bin bakımını yaptırdım. O esnada genel müdürle sohbet ettik. Kendisi Türkiye ye toplam 1000 adet Mazda3 geleceğini söyledi. Yeni Frankfurt tan gelmiş. arabanın çok can yakacağını, hazuminin de ayrıca süper bir araç olduğunu söyledi. 2015 den itibaren de satışın sipariş usulüne döneceğini söyledi. Yani Showroom da 5 araç olacak ben örneğin turkuaz rengi iç döşemesi turuncu full hazumi isteyeceğim. Sipariş verilecek 2 ay 3 ay sonra araç gelecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba uzun bir aradan sonra. Sıkıntı yok. Sadece işler güçler, uzak kaldım forumdan bu arada yeni kasa Mazda3 hayırlı olsun. Fotoğrafları bile yetti heyecanlandırmaya. Power kırmızı sedan otomatik çok can yakar  :D :D :D ...

edit: M3 -----> Mazda3

Hocam; bu kadar arayı açarak, özletiyorsun kendini... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün arabamın 10 bin bakımını yaptırdım. O esnada genel müdürle sohbet ettik. Kendisi Türkiye ye toplam 1000 adet Mazda3 geleceğini söyledi. Yeni Frankfurt tan gelmiş. arabanın çok can yakacağını, hazuminin de ayrıca süper bir araç olduğunu söyledi. 2015 den itibaren de satışın sipariş usulüne döneceğini söyledi. Yani Showroom da 5 araç olacak ben örneğin turkuaz rengi iç döşemesi turuncu full hazumi isteyeceğim. Sipariş verilecek 2 ay 3 ay sonra araç gelecek.

Sonuç, hiç satmayan mazda3.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi bu şu anki düşünce. Zaman ne gösterir bilinmez. Kişiselleştirme ye önem verilmesi güzel aslında ama bekleme vs. Sıkıntı olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabi bu şu anki düşünce. Zaman ne gösterir bilinmez. Kişiselleştirme ye önem verilmesi güzel aslında ama bekleme vs. Sıkıntı olabilir.

Premium marka olacağız düşüncesine iyice kaptırmışlar demektir bu... Tutmaz !!

Jetta'nın boş modeli için 6 ay bekleyen yurdum insanı Mazda için 6 gün beklemez. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar. Nasıl 1000 tane gelecek yaaa. Böyle salakça bişey olurmu? İnsanlar arabayı beğenecek, belki 5000 tane satacak !! Yani ne diyecekler showrooma gelen müşteriye "üzgünüz efendim 1000 tane sattık" araç artık yok muu....!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben mi yanlış anlıyorum arkadaşlar. Nasıl 1000 tane gelecek yaaa. Böyle salakça bişey olurmu? İnsanlar arabayı beğenecek, belki 5000 tane satacak !! Yani ne diyecekler showrooma gelen müşteriye "üzgünüz efendim 1000 tane sattık" araç artık yok muu....!

Sıra yazıyoruz efendim diyerek ön sipariş almaya başlayacaklar, Yurdum insanı da "Mazda sıra yazıyor" diye düşünerek kaçan kovalanır misali bayilere akın edecek...

Normal bir uygulama ise; hiç yakıştıramadım kendilerine, satış taktiği ise; tutmaz...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıra yazıyoruz efendim diyerek ön sipariş almaya başlayacaklar, Yurdum insanı da "Mazda sıra yazıyor" diye düşünerek kaçan kovalanır misali bayilere akın edecek...

Normal bir uygulama ise; hiç yakıştıramadım kendilerine, satış taktiği ise; tutmaz...

:D

Evet mantık bu ise Mazda malesef avucunu yalar. İnsanlar görüp incelemeden pazarlık yapmadan almaz bu aracı. Birde bekletirlerse müşteriyi 1000 tane ancak satar zaten :D

Pek aklım almıyordu ama şimdi Yeni Corolla' nın nasıl böyle çılgınca sattığını anlıyoruz. Her daim bayiler araç dolu ve güzel de indirimler yapıyorlar. Araç hazır al git, liste fiyatından da 5bin lira düş... Hayırlı olsun :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hele şu meksika fabrikası iyice otursun, Hiroşimanın yükü azalır. Belki o zaman 1000 rakamı artar ???

Ben yük olduğunu düşünmüyorum Ege, araç kaç aydır satışta... Markanın ülkeye bakış açısı ile ilgili... Yeniden istenilen seviyeye gelmek için bir çok yatırım gerekiyor (satış-servis-reklam vs.) bu yatırımları yapmadan kemikleşmiş kadroya hitap etmek firma için en iyisi.

Ülke bunu hak ediyor mu?

Bu vergi sistemi ve mevzuatla; FAZLASIYLA EVET...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet mantık bu ise Mazda malesef avucunu yalar. İnsanlar görüp incelemeden pazarlık yapmadan almaz bu aracı. Birde bekletirlerse müşteriyi 1000 tane ancak satar zaten :D

Pek aklım almıyordu ama şimdi Yeni Corolla' nın nasıl böyle çılgınca sattığını anlıyoruz. Her daim bayiler araç dolu ve güzel de indirimler yapıyorlar. Araç hazır al git, liste fiyatından da 5bin lira düş... Hayırlı olsun :D

Tamamen Corolla olayına katılıyorum... İnsanımız neyi satın alıyor veya bekliyor... Her daim göz önünde olanı, komşusunda, ünlüsünde, ünsüzünde, çekemediğinde, sevdiğinde olanı satın alıyor... Bu toplum maalesef böyle, değişmez...

Göz önünde olmayan Mazda, değil ağzıyla kuş tutmak, 10 yıl boyunca yılın otomobili seçilecek model üretse bile, ne sıra yazabilir ne de araç satabilir... Maalesef !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yük olduğunu düşünmüyorum Ege, araç kaç aydır satışta... Markanın ülkeye bakış açısı ile ilgili... Yeniden istenilen seviyeye gelmek için bir çok yatırım gerekiyor (satış-servis-reklam vs.) bu yatırımları yapmadan kemikleşmiş kadroya hitap etmek firma için en iyisi.

Ülke bunu hak ediyor mu?

Bu vergi sistemi ve mevzuatla; FAZLASIYLA EVET...

Ben bu noktada Türkiye Distribütörünü anlayamıyorum. Ben iyi bir politika ile Mazda satışlarını katlanacağına ihtimal veriyorum. Bizim millet Mazda kalitesini hiç bilmiyor. Böyle mükemmel araçlara sahipsin. Japonya'ya baskı yap, bayileri güçlendir, TV reklamlarını yap çatır çatır sat Mazda'nı. Kral gibi de kâr et, işlem hacmini beş katına çıkar. Hem müşterin memnun olsun hem de sen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet haklisin.. Zor bi durum degil mi ? Yani bizim gibi daha yeni alanlar icin

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Araç piyasaya çıkalı 1,0 yıl oluyor. Sadece TR  ye yeni geldi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dünyanın maliyetiyle skcactive teknoloji yapıyorsun ama bunu halka tanıtmak için ne bir reklam var ne başka bir şey..sokağa çık skyactive nedir diye 100 kişiye sor, yemek ismidir diyen 90 kişi olur ama mazdanın ürettiği teknolojidir diyen 10 kişi ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dünyanın maliyetiyle skcactive teknoloji yapıyorsun ama bunu halka tanıtmak için ne bir reklam var ne başka bir şey..sokağa çık skyactive nedir diye 100 kişiye sor, yemek ismidir diyen 90 kişi olur ama mazdanın ürettiği teknolojidir diyen 10 kişi ..

Bana sorsalar "kayak" la ilgili bir şeyler sallardım mesela... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ŞOK ŞOK ŞOK!

Yeni Mazda3ü türkiye plakası ile Türkiye içinde gören ilk forum kullanıcısı ege oldu :D

Her sabah kullandığımız yol, mazds türkyie ofisininn bulunduğu kulenin yanından geçiyor ve arasıra bahçe otoparkında mazdalar oluyor. Bir baktım kiii!!!! Açık maviye benzer bir renkte yeni kasa mazda3 sedan!!! Türk plakalı görünce içim kıpraştı vallahi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...