Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ŞOK ŞOK ŞOK!

Yeni Mazda3ü türkiye plakası ile Türkiye içinde gören ilk forum kullanıcısı ege oldu :D

Her sabah kullandığımız yol, mazds türkyie ofisininn bulunduğu kulenin yanından geçiyor ve arasıra bahçe otoparkında mazdalar oluyor. Bir baktım kiii!!!! Açık maviye benzer bir renkte yeni kasa mazda3 sedan!!! Türk plakalı görünce içim kıpraştı vallahi :D

Reflax mavi' dir ooo :D Yavrum benim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

biz plakasiz olsa da gorduk bindik kurcukladik hatta yanlis hatirlamiyorsam volkan ile dedikodulara mazhar olacak anlar bile yasadik..

dimi volkan sen miydin o :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz plakasiz olsa da gorduk bindik kurcukladik hatta yanlis hatirlamiyorsam volkan ile dedikodulara mazhar olacak anlar bile yasadik..

dimi volkan sen miydin o :)

Kaldı ki bu lansman için getirilen kuzuyu birileri kullanıyor. Aylar öncesinde yolda bu kuzuyu görenler var. Forumdonanım haberde yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün smb mazdadaydım..biraz muhabbet ettik renk konusu forumda geçmişti herkes lansman rengi olan kırmızı istiyor bu isteklere cvp verilecek mi diye..ben de onu sordum..hiç sıkıntı yok diyor bana zaten ilk etapta 21 tane araç geliyor 16 tanesi kırmızı zaten dedi..bilginize

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dün smb mazdadaydım..biraz muhabbet ettik renk konusu forumda geçmişti herkes lansman rengi olan kırmızı istiyor bu isteklere cvp verilecek mi diye..ben de onu sordum..hiç sıkıntı yok diyor bana zaten ilk etapta 21 tane araç geliyor 16 tanesi kırmızı zaten dedi..bilginize

Bu haberlede, "her bayiye 6 adet gelecek" haberi de fos çıkmış oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-eloop teknolojisinin mazda 3 de olmaması gerçekten çok kötü..

ekstra tasarruf yanında aracın motorunun performansınıda artıran i-eloop bizim gibi motor hacmi özürlü ülkelerde çok daha anlamlı olacaktı..

sunroof, deri koltuk, geri görüş kamerasına falan hiç üzülmemiştim ama i-eloop beni gerçekten çok üzdü..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bayiden öğrenir misiniz faizsiz kredi desteği verilecek mi yeni Mazda3 e?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Harika bir haber. Kırmızı yoksa beyaz olur diyordum sıkıntı yok o zaman :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Start - stop ta yok sanırım, bence  6 daki donanımın tümünün 3ün en üst opsiyon sınıfında olması gerekirdi, 6 daki teknoloji sadece D segmentine özgü değil, araç D segmenti çünkü geniş ve büyük bir araç,  tamam fiyat artardı ama bunun taktirini de tüketiciye bırakmak gerekir diye düşünüyorum, 6 da 3 teki motor olasaydı şu andaki boş 3 ile arasındaki fiyat farkı en çok belki 15-20 bin olurdu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-eloop teknolojisinin mazda 3 de olmaması gerçekten çok kötü..

ekstra tasarruf yanında aracın motorunun performansınıda artıran i-eloop bizim gibi motor hacmi özürlü ülkelerde çok daha anlamlı olacaktı..

sunroof, deri koltuk, geri görüş kamerasına falan hiç üzülmemiştim ama i-eloop beni gerçekten çok üzdü..

Maliyet açısından ve en önemlisi kullanılan motor hacminin. 1.5 cc hacminde olduğundan olabilir mi ?

Mevcut motor 2.0 cc hacminde olsaydı, bu özellik aranabilirdi ama. Şu haliyle zaten oldukça ekonomik değil mi ?

İşin birde maliyet yönü var. Şu anki fiyatları bile yüksek bulan var ki. Bu tip özelliklerin olduğu bir modelin fiyatı da ona göre yüksek olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bayilerle fiyat konusunda konuşan oldu mu? Ben yoklamak için konuyu açtım ama hiç indirim yapmayı düşünmüyorlar. Sizce ilk etapta gerçekten çok katı bir fiyat politikası izleyip ilerleyen zamanda duruma göre mi davranırlar? Benim ilk izlenimim böyle. Satış durumuna göre pazarlık olayına girecekler diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, bayilerle fiyat konusunda konuşan oldu mu? Ben yoklamak için konuyu açtım ama hiç indirim yapmayı düşünmüyorlar. Sizce ilk etapta gerçekten çok katı bir fiyat politikası izleyip ilerleyen zamanda duruma göre mi davranırlar? Benim ilk izlenimim böyle. Satış durumuna göre pazarlık olayına girecekler diye düşünüyorum.

Ankara SMB Mazda Bayi;

Bu fiyatlar ilk gelen araçlar için lansman fiyatı, sonrasında gelecek araçlar için fiyatlar daha da artabilir.  diyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarınca eksi kasadan sadece dış görünüş ve motor farkı var donanım olarak çoğu övündüğü teknoloji yok. En Full paket 78 bin civarına geliyor. Oraya o ekranı koyuyorsan çokmu maliyetli Bi geri görüş koymak. Hyundai yıllardır bu özellikle müşteri topluyor veya start stop artık en dandik arabalara bile koyuyorlar. Bu yıl 1000 araç gelecekse 150 yıl sonuna kadar ancak satar sonra tutuşmaya başlarlar yılı zararla kapatıyoruz diye... Lancia Fiat çatısı altında olmasına rağmen yıllık 768 adet satış yaptığı için Türkiye den ve çoğu Avrupa ülkesinden çekildiğini açıkladı. Umarım mazdanın sonuda böyle olmaz. Uzun zamandır Mazda 3 u bekliyordum ama herhalde bir daha yola Mazda ile devam edemeyeceğim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bayiden öğrenir misiniz faizsiz kredi desteği verilecek mi yeni Mazda3 e?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

direk böyle bir soru sormadım ama kesin olmamakla birlikte böyle bir şey yok galiba..anlaşmalı bankaları var sadece kredilendirmelerde kolaylık yapmaya çalışıyorlar diye biliyorum.

Harika bir haber. Kırmızı yoksa beyaz olur diyordum sıkıntı yok o zaman :egy:

yalnız şu da var gelen kırmızıların çoğu sipariş zaten dedi..ama siparişe göre istediği kadar getirtebilir sanıyorum..

ben dün fiyatıda sordum..lansmanda indirim kesinlikle olmaz dedi liste fiyatı neyse odur diye ekledi..dedim illa yılsonunu mu bekleyecek millet  gülümseyerek, tebessümle verilen cvp şu oldu..'yılsonu %10 zam olur, %5 de indirim' başka bişey olmaz dedi.. bekleyip görcez bakalım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben dün fiyatıda sordum..lansmanda indirim kesinlikle olmaz dedi liste fiyatı neyse odur diye ekledi..dedim illa yılsonunu mu bekleyecek millet  gülümseyerek, tebessümle verilen cvp şu oldu..'yılsonu %10 zam olur, %5 de indirim' başka bişey olmaz dedi.. bekleyip görcez bakalım

Bende gülümseyerek diyorum ki: görürüz.  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarınca eksi kasadan sadece dış görünüş ve motor farkı var donanım olarak çoğu övündüğü teknoloji yok. En Full paket 78 bin civarına geliyor. Oraya o ekranı koyuyorsan çokmu maliyetli Bi geri görüş koymak. Hyundai yıllardır bu özellikle müşteri topluyor veya start stop artık en dandik arabalara bile koyuyorlar. Bu yıl 1000 araç gelecekse 150 yıl sonuna kadar ancak satar sonra tutuşmaya başlarlar yılı zararla kapatıyoruz diye... Lancia Fiat çatısı altında olmasına rağmen yıllık 768 adet satış yaptığı için Türkiye den ve çoğu Avrupa ülkesinden çekildiğini açıkladı. Umarım mazdanın sonuda böyle olmaz. Uzun zamandır Mazda 3 u bekliyordum ama herhalde bir daha yola Mazda ile devam edemeyeceğim

hocam bazılarımızın beklentisinin altında kalabilir belki ama ben şahsen mazdayı önce tasarımı için tercih ediyorum..tasarım deyip geçme var mı böyle güzel bir sedan piyasada :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tasarımsa sıkıntı 78 bine al a serisi, al range Rover, al ınfiniti .... İkinci el az kullanılmış en azından havan olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende gülümseyerek diyorum ki: görürüz.  :)

Katılıyorum, sonuçta Avrupa ve Amerikada  2013 sonu satışa çıktı ve ilk çıktığı fiyatlar ile şimdiki fiyatlar arasında bir fark yok. Bizde de zam olacağını düşünmüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara SMB Mazda Bayi;

Bu fiyatlar ilk gelen araçlar için lansman fiyatı, sonrasında gelecek araçlar için fiyatlar daha da artabilir.  diyorlar

Bana da aynı şeyi söylediler. "Bir sonraki gelecek araçlar için aynı fiyatları garanti edemeyiz" dediler. Benim almayı düşündüğüm reflex modeli 67.000 TL. Renk farkını ekleyince 68.100 TL. Ayrıca olursa bi-xenon far ekletmek istiyorum. Ortalama 68.500 TL gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Mazda 3 alıyorum ve en donanımlı versiyonu değil. Fiyat daha ne kadar artabilir ki? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...