Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mantıklı..alacak olsam gelirdim valla..smb de buluşun

Alman şart değil en azından bir araya gelmek için sebep olmuş olur forum haberleşmesi gibi organizasyon olmuş olur kendiliğinden

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Yahudi mercedesi Peugeot 504 modeli için çıkarılan bir deyimdir. Bazende Citroenin DS modeli içinde söylerlerdi Türkiyede.

Ama Mazda için duymadım.

Fos değil dostum bana bu bilgiyi söyleyen kişi smb satış elemanı

Beni anlamadınız galiba. Daha önce söylenen, "Her bayiye 6şar araç verilecekmiş" mi doğru? Sizin dediğiniz, "İlk etapta 1000 araba gelecekmiş" mi doğru. Sizin bu mesajla demenize göre ikisi de doğru. Ama bu imkansız, değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar siz Mazda 'nın huyunu bilirsiniz, şimdi ülkemize gelmeyen donanımlar önümüzdeki aylarda eklenir mi? (sunroof, deri döşeme, ieloop v.b.)  Yoksa geçmiş olsun mu?  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'ye gelecek olan en son güncel hali değilmi?

Youtube incelmelerinin bazılarında mazda 3 review(yani makyajlı gibi birşey) yorumları mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahudi mercedesi Peugeot 504 modeli için çıkarılan bir deyimdir. Bazende Citroenin DS modeli içinde söylerlerdi Türkiyede.

Ama Mazda için duymadım.

Beni anlamadınız galiba. Daha önce söylenen, "Her bayiye 6şar araç verilecekmiş" mi doğru? Sizin dediğiniz, "İlk etapta 1000 araba gelecekmiş" mi doğru. Sizin bu mesajla demenize göre ikisi de doğru. Ama bu imkansız, değil mi?

Bayideki satış temsilcisi ilk etapta 6 adet gelecek dedi

Türkiye'ye toplam 1200 adet araç kotasınıda skyactive tanıtımına gelen mazda yetkilisi söyledi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SMB ye uğradım yeni katalog ve fiyat listesi gelmiş satış temsilcileri eğitime gideceklermiş dönüşmede test aracı ile dönebiliriz dedi 5-6 sı gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye'ye toplam 1200 adet araç kotasınıda skyactive tanıtımına gelen mazda yetkilisi söyledi

Şimdi netleşti, teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SMB ye uğradım yeni katalog ve fiyat listesi gelmiş satış temsilcileri eğitime gideceklermiş dönüşmede test aracı ile dönebiliriz dedi 5-6 sı gibi

Artık test edelim şu arabayı  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayilere verilecek araç sayısı aynı değil. Antep Akcanlar'a ilk etapta sadece 3 adet verecekler. Birisi test aracı olacak. Kalan 2 tanesi artık kime nasip olursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca bayi hangi modellerin, hangi renklerin hatta sedan mı hb mi geleceğini bile bilmiyor. Yada bana söylemediler. Bahtımıza ne çıkacak diye koyun gibi bekliyoruz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir tanıtım videosu

Güzel bir tanıtım olmuş :D Ama halen arada kalmış durumdayım kırmızı mı sedefli beyaz mı diye..Kırmızısını canlı görmek lazım karar verebilmek için..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...