Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Teste gidecek arkadaşlardan ricamız, özellikle renk seçeneği ve iç malzemeler den fotoğraflayıp bizimle paylaşırsa çok memnun oluruz. Test yorumlarını merakla bekliyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

arkadaslar

test ve benzeri konular baska baslik altinda konusuluyor.

o basliga gecmeniz gerekiyor burasi fiyat ve donanim konusu.

Yeni Mazda3 Bayilerde Yerini Almaya Başladı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şansıma mazdada müdür olarak komşum başladı ve otoparkta yeni mazdayı gördüm :) Mazdacıları arasında ilk olmak güzel şey :))

Neyse gelelim konuya

* dış mükemmel yorum yapmıyorum

* İç kalite eski kasaya göre gerçekten başarılı ilk oturuşta hissediyorsunuz , öncelikle direksiyon çok daha kalın ve kalitesi üst seviye

* Konsolda herşey yerli yerinde çok şık ve sade

* Koltuklar eskisinden daha güzel , daha oturaklı daha rahat ve vucudu saran yapısı var koltuk kumaşı başarılı Bose ses sitemi var sonunda eskiye dönülmüş ,

* içteki kapı kolları ve etrafı kaliteli ,

bence eksik yeri kolçak yukardan bakınca çok oturaksız duruyor ( emanet gibi ) tabi sürmek lazım Ayrıca sedanın arka tarafını begenmedim bir sedancı olarak spor kasa alınmalı önceki kasada sedanı çok begeniyordum

ayrıca , kapılar daha iyi kapanıyor şimdi araba gibi olmuş :)))

Selamlar.

BXmgrv.jpg

ZNgRZZ.jpg

oQPljk.jpg

lY2Rdb.jpg

Vp5R0r.jpg

vzd7b6.jpg

LP70yG.jpg

7mEZqW.jpg

glzRqR.jpg

lY2RdX.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış görmüş olayım lütfen 4 cam tek dokunuşla inip kalkmıyormu sadece şoför camı mı yoksa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış görmüş olayım lütfen 4 cam tek dokunuşla inip kalkmıyormu sadece şoför camı mı yoksa

Doğru gördünüz. Daha önce bu çok eleştirildi. Merkezi içeriden kilit de yok sanıyorum. Mazda nin bu tür ilginçlikleri var. Aynalar da otomatik kapanmıyor :)

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muratyıldız; nerede müdür komşunuz? Mazda türkiye'de mi yoksa bayide mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakından görmedim ama resimlerde gördüğüm kadarıyla arabanın dış görünüşünün beni cezbettiği kadar iç görüntüsü cezbetmedi neden bilmem ama..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Muratyıldız; nerede müdür komşunuz? Mazda türkiye'de mi yoksa bayide mi?

Onur , bayidedir herhalde mada türkiye karşıda ben a. yakasındayım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yakından görmedim ama resimlerde gördüğüm kadarıyla arabanın dış görünüşünün beni cezbettiği kadar iç görüntüsü cezbetmedi neden bilmem ama..

Dış görünüşe hiçbirşey diyecek yok , ama o paraya yani en dolu versiyona 72.000 TL ye okadar çok benzinli seçenegi var ki ! gerçekten mazda 6 gibi sadece test araçlarını ve bayilerde tablo gibi izleriz gibi geliyor. hayırlısı olsun bakalım ,

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaşım için teşekkürler, araç tek kelimeyle mükemmelll !!!

Bahsedilen eksikler önemli ama bence arabadan vazgeçirecek şeyler değil. Fiyatlar 4-5 bin aşağı çekilirse çok makul ve alınacak bir araç olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroofu gectim de otomatik kapanan aynalar, dort cam tek tus ozelligi, global kapanma ozelligi v.b ince detaylar para etmeyecek konfor ozellikleri.

sunroof denen sey bir donanimdir. modele gore degiskenlik gosterir. sonucta bu aletin sunrooflusu var belki seneye gelir. ama o dugmeler aynalar davasi bir karardir ve degismez. adam koymamis, koymuyor, yillardir da koymadi. aynalari elle kapatin diyor. camlarin da otomatik olmasi yada kapilarin global kitlenmesi guvenlik acigi dogurabilir diyor.

bu mevzulari 3-5 sene once de tartisiyorduk bisi degismeyecek cene yormaya gerek yok.

sunroof gibi seyler elestirilebilir sonucta talep arzi dogurur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sunroof denen sey bir donanimdir. modele gore degiskenlik gosterir. sonucta bu aletin sunrooflusu var belki seneye gelir. ama o dugmeler aynalar davasi bir karardir ve degismez. adam koymamis, koymuyor, yillardir da koymadi. aynalari elle kapatin diyor. camlarin da otomatik olmasi yada kapilarin global kitlenmesi guvenlik acigi dogurabilir diyor.

bu mevzulari 3-5 sene once de tartisiyorduk bisi degismeyecek cene yormaya gerek yok.

sunroof gibi seyler elestirilebilir sonucta talep arzi dogurur.

i-stoop ve i-eloop teknolojilerinin mazda 3 e gelmemesi hakkındaki görüşlerini alabilirmiyim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynalar otomatik mi kapanmıyor yoksa elektrikle mi kapanmıyor?

eski kasa mazda3lerde bile elektrikle kapanma vardı, şimdi yeni 3lerde elle mi kapatmalı ?  :o

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senelerdir yok degil, 2006 mazda 3 comfortta bile tek tusla tum camlar kapaniyordu. Global kapanmada guvenlik acigi varsa mazda6 ya neden koysunlar? Dar sokaklardan gecerken cami aciyorsun sag aynayi katlamak icin biyerini yirtiyorsun. Bence cok onemli kullanisli ince detaylar bunlar. Cene yormak degil elestirmek amacimiz. Iyi yonleri oldugu gibi kotu yonleride var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyice saçmaladılar ya !

2009 da immobilizerle kapanan açılan camlarla , 4 cam tek tuşla açma kapamayla , tuşların üstündeki kırmızı ışıklandırmayla tanıştık .. yıl oldu 2012 üstüne birşeyler eklenicek derken immobilizerle kapanan açılan camlar , 4 cam tek tuşla açma kapama ,  tuşların üstündeki kırmızı ışıklandırma yalan oldu hadi onuda geçtik yıl oldu 2014 immobilizerle kapanan açılan camlar , 4 cam tek tuşla açma kapama ,  tuşların üstündeki kırmızı ışıklandırma yalan olduğu yetmediği gibi otomatik kapanan aynalar gitti , sunroof gitti .. gelen gideni aratırmış diye bir söz var eyvallah gelenlere lafımız yok gerçekten güzel ama bu gidenler de olsaydı daha iyi olurdu diyemeden geçemiyor insan :(

ama hiçbir şey mazdayı mazda yapan zoom zoom ruhundan alı koymaz .. 15 yıldır süren her dokunuşta her marşa basışta o koltuğa her oturuşta kalbin tekrar tekrar yeniden sanki hiç yaşanmamış gibi delicesine atmasını hiçbirşeye değişmem .. bir çocuk gibi ona bakmak sokakta başı boş bırakmamak yanından bir kaç dakikalığına bile olsa yanından ayrılmamak kış gelince branda altında sıcak tutmaya çalışmak yağmurdan kardan korumak gibi bir sürü yapılanlar ..

bunun tek sebebi ona olan saygı sevgi ve sonsuz olan aşkıdır ..

bazıları mazdasına ölümüne bağlanır benim gibi ..

sonsuza kadar zoom zoom <3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

i-stoop ve i-eloop teknolojilerinin mazda 3 e gelmemesi hakkındaki görüşlerini alabilirmiyim?

i-stop var hocam, i-eloop icin de motor hacminden dolayi teknik bir konu oldugunu dusunuyoruz. onceki entrilere bir goz atarsaniz yardimci olacaktir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynalar otomatik mi kapanmıyor yoksa elektrikle mi kapanmıyor?

eski kasa mazda3lerde bile elektrikle kapanma vardı, şimdi yeni 3lerde elle mi kapatmalı ?  :o

otomatik kapanmiyor. dugme ile manuel kapatiyorsunuz. onceki kasada oldugu gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...