Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Smb satış elemanı Yusuf bey'in söylediği kendisi geçen hafta bayiler için tanıtıma gidip geldikten sonra söyledi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Smb satış elemanı Yusuf bey'in söylediği kendisi geçen hafta bayiler için tanıtıma gidip geldikten sonra söyledi

yusuf beye selam söyle benden ;) bi zahmet getirsinler artık de..atı alan üsküdarı geçecek de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haftaya 5 araç geliyormuş..hepsi de HB imiş... bir tane de satılmış... sonraki parti 1 ay sonraymış... :)

Bu bilgiyi nerden aldınız hangi bayi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Net 3 tane aday vardı ama ne oldu bilemiyorum... Alan, çıksın aldım desin arkadaş, tamam nazar etmeyiz, bir tur ver demeyiz... :D

test aracını bekliyorum Adanaya önümüzdeki hafta gelecek otomatik şanzıman performansı yeterli bulursam pover kırmızı almayı düşünüyorum .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az once bende konustum smb ile 4 arac hepsi hb 1 motion kirmizi 2 power gri ve kirmizi 1 reflex kirmizi sedanlar onumuzdeki ay dedi test araci icin cuma ogleden sonra arayin dedi

sedan neden olmaz yaaa

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben biraz bütçeyi zorlayarak kırmızı motion yerine beyaz reflex düşünüyordum şimdi bunun içinde mi bekleyeceğiz. Çok sıkıldım şu işten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende karar veremiyorum kirmizi olsun ama manuel mi olsun yoksa baska rennk olup otomatik mu olsun  yoksa motion kirmizi at mi yoksa reflex kirmizi mi kararsiz kaldim canli gormeden karar vermekte zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacağım araç, Power HB+Otm+Sedefli Beyaz .. Ancak şuan liste fiyatı 73.000 temmuz sonunda 3bin lira gibi bir indirim gelir diye tahmin ediyorum. Yeni bayi açılışında da 2-3 bin aşağı çekebilirsem 67-68 bin liraya sıfırını alırım. Daha fazla vermem bu araca. Ha fiyatlar yükselirse de alacağım araba yeni 1.6 dizel 136hp astra sport'dur.

C segment benzinli bir araca 70.000 lira fazla be usta :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese tekrar selamlar.Mazda6'mı istemeyerek sattığım günden bu yana Mazda ile ilgili her şeyden uzak durduğumdan,ister istemez forumdan da uzaklaştım.Umarım anlayışla karşılarsınız.Gelelim konumuza;ben Çorlu'da ikamet ediyorum ve yakın bir zaman önce Çorlu'daki Işıl Mazda bayii kapandı,onun yerini Ertuğrul otomativ isimli bir firma aldı.Dün telefonla arayıp skyaktive yeni kasa Mazda3'lerin ne zaman geleceğini sorduğumda bana ''önümüzdeki hafta ortası gelecek,biz sizi bilgilendireceğiz'' yanıtını aldım.Ancak beni az önce aradılar ve araçların geldiğini,istediğim zaman gelip,görüp,test edebileceğimi söylediler.2 adet kırmızı, aklımda kaldığınca 1'i Power,diğeri Power Sense...birisi test sürüşleri için,diğeri lansman içinmiş.Fiyatlarına gelince;(tabii ki pazarlık şansım yoktu ) Power 72.000,Power Sence 77.000 tl...Aracıda sipariş verdikten 2 ay sonra alabilirmişiz.Çünkü,Mazda ilk sevkiyatı 2 ay sonra yapacakmış.Benim öğrendiklerim şimdilik bunlar.Hepinize sevgiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese tekrar selamlar.Mazda6'mı istemeyerek sattığım günden bu yana Mazda ile ilgili her şeyden uzak durduğumdan,ister istemez forumdan da uzaklaştım.Umarım anlayışla karşılarsınız.Gelelim konumuza;ben Çorlu'da ikamet ediyorum ve yakın bir zaman önce Çorlu'daki Işıl Mazda bayii kapandı,onun yerini Ertuğrul otomativ isimli bir firma aldı.Dün telefonla arayıp skyaktive yeni kasa Mazda3'lerin ne zaman geleceğini sorduğumda bana ''önümüzdeki hafta ortası gelecek,biz sizi bilgilendireceğiz'' yanıtını aldım.Ancak beni az önce aradılar ve araçların geldiğini,istediğim zaman gelip,görüp,test edebileceğimi söylediler.2 adet kırmızı, aklımda kaldığınca 1'i Power,diğeri Power Sense...birisi test sürüşleri için,diğeri lansman içinmiş.Fiyatlarına gelince;(tabii ki pazarlık şansım yoktu ) Power 72.000,Power Sence 77.000 tl...Aracıda sipariş verdikten 2 ay sonra alabilirmişiz.Çünkü,Mazda ilk sevkiyatı 2 ay sonra yapacakmış.Benim öğrendiklerim şimdilik bunlar.Hepinize sevgiler.

Bilgilendirme için teşekkürler abi... En son bir yıl önce naçizane düşüncelerimi yazmıştım...

İllâ Mazda sahibi olmanız gerekmiyor, engin tecrübelerinizden bizi mahrum etmeyin üstadım... Paylaşacağınız, öğreneceğimiz çok şey vardır elbet !!

Sağlıcakla.

Tekrarlamış olayım... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 3 gelecek diye arabayı sattık arabasız kaldık, Gaziantep e 3 araç gelmiş power donanım yok, Adanaya 2 araç gelmiş birisi sense birisi power , sense olan test aracıymış diğerini 2 ay önceden opsiyonlamışlar. Mersini aradım toplam 3 araç geliyormuş birisi test gelecek olan donanımları bilmiyorlar.Kardeşim zaten bu kadar az araç gelirse pazarlık şansı filan sıfır üstüne birde para isterler alan parayı basıp alacak gözüküyor, Hiç istemeden de olsa 2 .el volvo s60 ve BMW 3 serisi bakmaya başladım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda turkiye cok ilgilu sagolsun hem araclar avrupadan gec geliyor hemde yetersiz bu nasil zihniyet bu kadarda ilgisizlik olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana da öyle 2 ay sonrasına arabayı veririz derse hemen o saat gider başka bir araba alırım. Bekle bekle nereye kadar zaten bu arabanın geleceğini Kasımdan beri bekliyorum. Daha da beklemem gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar öyle dediğiniz gibi yok aracı 2 ay sonra vericez, yok pazarlık imkanım yok derlerse bende vazgeçicem Mazda3' den.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar asagidaki linke aynen sorunlarinizi yazmanizi tavsiye ediyorum , muhakkak ilgileneceklerdir sirf burada 4-5 kisi araci almak istiyor fakat arac temininden sikayetci bence bu konuyu forumun linkinide mesajlariniza ekleyerek diler getirin en kisa zamanda size geri donus yapacaklardir

https://www.mazda-tr.com/bize-ulasin/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...