Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Eski kasa Civic ile yenisi arasında neredeyse hiçbir fark olmamasına rağmen 15000 tl oynuyordu, Mazda bence baştan başa değişti ve buradaki fark performansı dahada artacak , yakıtı daha azalacak, kalitede premium bir araca ulaşıp daha konforlu ve yeni bir araca sahibi olmuş olacaksınız.. Mazda yerini değiştiriyor fiyatlar bu yüzdende fark ediyor.. Honda ve Toyota'dan daha lüx ve elegant ... Jetta'dan Golf'ten daha estetik ve fiyat konusunda da emin olun daha avantajlı bence..

doğrudur haklısınız belki ama benim aracımı 39 a alıp 50 ye satabiliyorsa bu da müşteriye karşı yanlış bir tutum değil mi sizce. ben aradaki farka karşı değilim ama bizim araçlarımızı çok düşük fiyatlara sayıyorlar. 7500 km de 2012 model 7 aylık bir kullanımı olan + 2000 TL ye LPG kiti takılı bir araç için verilen fiyat düşük değil mi sizce? yoksa ben mi abartıyorum fiyatları? İlginiz için teşekkürler

aşağıda verdiğim linke bakarsanız demek istediğimi anlarsanız sanırım. benim aracımdan tek farkı sedan olması benim aracımın ondan farkı hb olması LPG takılı olması ve km sinin daha az olması. arada 12 000 tl lik fiyat farkı var.

http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-mazda-mazda-3-3-1-6-impressive-otomatik/mazda-3-impressive-at-ilk-sahibinden-hatasiz/4814850

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

50'ye satma gibi bir şey söz konusu olamaz bence, baktığınız araç impressive dizeldir muhtemelen.

http://www.sahibinden.com/mazda-3-1.6-impressive?a706=32475&a5_min=2012&a5_max=2012

verdiğim adrese bakarsanız galeriden satılan mazda 3 lere ne kadar istediğini görebilirsiniz. bir önceki mesajımda ilan verdiğim bayiden fiyat istediğimde onlarda 39-40 civarı sayarız dediler. anlaşılan o ki galeriler veya bayiler bizden düşük fiyata alıp daha iyi bir fiyata veriyorlar. ha şu var tabi ki aracınızı takasa soktuğunuzda illa ki daha düşük fiyat vereceklerdir ama ben bu kadar beklemiyordum açıkcası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğrudur haklısınız belki ama benim aracımı 39 a alıp 50 ye satabiliyorsa bu da müşteriye karşı yanlış bir tutum değil mi sizce. ben aradaki farka karşı değilim ama bizim araçlarımızı çok düşük fiyatlara sayıyorlar. 7500 km de 2012 model 7 aylık bir kullanımı olan + 2000 TL ye LPG kiti takılı bir araç için verilen fiyat düşük değil mi sizce? yoksa ben mi abartıyorum fiyatları? İlginiz için teşekkürler

aşağıda verdiğim linke bakarsanız demek istediğimi anlarsanız sanırım. benim aracımdan tek farkı sedan olması benim aracımın ondan farkı hb olması LPG takılı olması ve km sinin daha az olması. arada 12 000 tl lik fiyat farkı var.

http://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-mazda-mazda-3-3-1-6-impressive-otomatik/mazda-3-impressive-at-ilk-sahibinden-hatasiz/4814850

Mesajı güncellemişsiniz ben de ekleme yapayım, bu araçlar zaten 45.000TL ve daha altına satıldı 5 ay kadar önce, daha önceki mesajlarıma bakabilirsiniz, Mazda3 mü Mazda6 mı konusunda o zaman aldığım fiyatlar mevcut.

Ha adam 50 de yazar 60 da önemli olan satılabilmesi. Şu anda 2.elde çok garip fiyatlar görmek mümkün bu sadece Mazda için de geçerli değil, diğer markalarda da var maalesef, ama Mazda gibi "ikinci eli kötü" diye bilinen markalarda bu fiyatları görmek şaşırtıcı.

Başlangıçta @domestos gibi ben de bunlara can sıkıyordum ama artık önemsemiyorum, satmak isteyen normal fiyat verir aracına. Aracının değerini merak edenler de satmak için birkaç galeri gezdikten sonra fiyat belirleyebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mesajı güncellemişsiniz ben de ekleme yapayım, bu araçlar zaten 45.000TL ve daha altına satıldı 5 ay kadar önce, daha önceki mesajlarıma bakabilirsiniz, Mazda3 mü Mazda6 mı konusunda o zaman aldığım fiyatlar mevcut.

Ha adam 50 de yazar 60 da önemli olan satılabilmesi. Şu anda 2.elde çok garip fiyatlar görmek mümkün bu sadece Mazda için de geçerli değil, diğer markalarda da var maalesef, ama Mazda gibi "ikinci eli kötü" diye bilinen markalarda bu fiyatları görmek şaşırtıcı.

Başlangıçta @domestos gibi ben de bunlara can sıkıyordum ama artık önemsemiyorum, satmak isteyen normal fiyat verir aracına. Aracının değerini merak edenler de satmak için birkaç galeri gezdikten sonra fiyat belirleyebilir.

aynen en güzeli dediğiniz gibi. takasa girecekseniz de bunu az da olsa göze alıyorsunuz. satabiliyorsanız elden satıp gidip istediğiniz aracı almak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamayın fakat son 1 aydır özellikle bu konu üzerine yoğunlaştım , Ocak ayında sıfır km 43-45000 den satılan Mazda 3 otomatik impressive lerin hepsi internete düşmüş ve 3 er 5 er bin tl koymuşlar üstlerine, dikkat edin ilanlar 10bin - 2bin - 1 km gibi hepsini favorilerime ekledim ve tam 1 aydır satılan yok inanabiliyormusunuz 45bin tl ilanı olanda var 47bin var 50bin var, ikinci el otomobil piyasasında önemli olan yazmak değil müşterinin ne kadar para verdiğidir, ben şu anda demekki bu paraları kimse vermemiş bu arkadaşlara diye düşünüyorum.. Onur arkadaşımızda forumda üye ve 3 ay sonra 42bine verebildi kazasız boyasız ve 20-30000 kmdeydi hatırladığım kadarıyla , piyasa artar olabilir ama 40 a satan arabalar 42-43 olur 40 dan 50 ye artmaz ki.. öyle bir ekonomik bir şey yaşamadı bu memleket , diğer markalarında fiyatları arttı ama sadece bu kadar 2 - 3 bin tl tabi söylediğim rakamlar 40-60 aralığındaki araçlar için .. misal 99 323 ü olan aa hadi ya demesin :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlış anlamayın fakat son 1 aydır özellikle bu konu üzerine yoğunlaştım , Ocak ayında sıfır km 43-45000 den satılan Mazda 3 otomatik impressive lerin hepsi internete düşmüş ve 3 er 5 er bin tl koymuşlar üstlerine, dikkat edin ilanlar 10bin - 2bin - 1 km gibi hepsini favorilerime ekledim ve tam 1 aydır satılan yok inanabiliyormusunuz 45bin tl ilanı olanda var 47bin var 50bin var, ikinci el otomobil piyasasında önemli olan yazmak değil müşterinin ne kadar para verdiğidir, ben şu anda demekki bu paraları kimse vermemiş bu arkadaşlara diye düşünüyorum.. Onur arkadaşımızda forumda üye ve 3 ay sonra 42bine verebildi kazasız boyasız ve 20-30000 kmdeydi hatırladığım kadarıyla , piyasa artar olabilir ama 40 a satan arabalar 42-43 olur 40 dan 50 ye artmaz ki.. öyle bir ekonomik bir şey yaşamadı bu memleket , diğer markalarında fiyatları arttı ama sadece bu kadar 2 - 3 bin tl tabi söylediğim rakamlar 40-60 aralığındaki araçlar için .. misal 99 323 ü olan aa hadi ya demesin :D

Yanlış anlayacak bişey yok Doğru diyorsunuz. Satış yapanlar şahıs olsa anlarım fazla yazmış ki genelde öyle fakat verdiğim linkte bayiler verince bu fiyatı şaşırıyorsunuz hatta 2012 impressive 55 bin isteyen var :)) . 54 bin fiyat listesi olan bir aracında elde kalınca 43 binlere kadar verilmesi de yanlış bir politika değil mi? 2012 de 50 bin civarı bir fiyata alan bir kişi bi sene sonra aracının sıfırını 43-45 bine bulabiliyor. Sanırım mazdanın bu son politikası da biraz bundan kaynaklanıyor elde araç kalmaması için sipariş üzerine geliyor. Gerçi siz daha iyi bilirsiniz bu benim aklımdan geçenlerdi sadece. Konuyu dağıttım biraz ve kafanızı şişirdim kusura bakmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu uygulamayı tüm markalar her yıl başında yapıyor Mazda da genelde model değişimlerinde yapıyor ancak bu ikinci el belirsizliği şuanda sıfırı eski kasaya göre yüksek olduğu için belirsiz fakat bir iki aya kadar oturacağına inanıyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Mazda3, satışları 3'e katladı işler yolunda , vatandaş da memnun olsa gerek ses yok

Ocak: 30

Şubat:40

Mart:69

Nisan: 133

Mayıs:  57

Haziran: 170

Bu güzel bir haber. Yürü bee Mazda 3 kim tutar seni. Ekim - Kasım gibi fiyatlarda indirime de gidilirse varya, o zaman tadından yenmez  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu güzel bir haber. Yürü bee Mazda 3 kim tutar seni. Ekim - Kasım gibi fiyatlarda indirime de gidilirse varya, o zaman tadından yenmez  :tey:

İndirim mi ? Fiyatlar bu şekilde sabit bile kalsa, şükretmeliyiz bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sayı belli ve satış garanti... İndirim mi olur, bindirim mi? Bazı uyanıklar ikinci eline 80 bin istiyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Benim ki sadece umut  :dua:

15 Temmuzda yıl sonu indirimi olur beklentisiyle karalamışım bir kaç cümle.

Maalesef yıl sonu zammı geldi :(

Benim anlamlandıramadığım, diğer otomobil firmaları yıl sonu indirimi yaparken, Mazda neden zam yapmayı tercih etti.

Birileri beni aydınlatabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 Temmuzda yıl sonu indirimi olur beklentisiyle karalamışım bir kaç cümle.

Maalesef yıl sonu zammı geldi :(

Benim anlamlandıramadığım, diğer otomobil firmaları yıl sonu indirimi yaparken, Mazda neden zam yapmayı tercih etti.

Birileri beni aydınlatabilir mi ?

Sözün bittiği yer.

Belki aydınlatırlar.... :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni Mazda 3 fiyat olarak piyasaya bence iyi girmişti. Mevcut piyasa fiyatlarının karşılaştırılması ve maliyetler sonucu. Fiyatları yükseltme kararı almışlardır.

Şimdi beğenmediğimiz Reno Florasanın fiyatlarına bir göz atalım. Adamlar yedek lastiği bile parayla satıyorlar !! Full bir florasan bakın kaça geliyor.

Florasan 1.6 Benzinli

zE6L9D.jpg

Florasan 1.5 Dizel

WrNamL.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...