Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bursa şunu da değerlendirmek lazım Mazda 6 ve cx5 alan arkadaşlar liste fiyatından mı aldılar yoksa 4-5 bin gibi bir indirim oldu mu lakin Mazda 3 hep liste fiyatından aşağı satıldı ben alırken 48000 di 41bine aldım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Olmadı bir başlık açılsın ve Nisan 15 e kadar alıcı listesini iyi kötü oluşturalım donanım ve renk belirterek.mesela ben power+kırmızı+AT düşünüyorum.

Ben 65000tl ye kadar alabileceğim en üst model kırmızı + at veya Manuel'in fark etmez + sedan düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bursa şunu da değerlendirmek lazım Mazda 6 ve cx5 alan arkadaşlar liste fiyatından mı aldılar yoksa 4-5 bin gibi bir indirim oldu mu lakin Mazda 3 hep liste fiyatından aşağı satıldı ben alırken 48000 di 41bine aldım

İndirim olmuş olması olacağı anlamına gelmiyor :) o eski kasaydı, bu yeni kasa. üretimi ve pazarlaması farklı. sayılı araç geliyor ve indirim olmayacak denildi bana. bunlar lansman fiyatları, yarın bu fiyatları ararız benden söylemesi.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni bir taze bilgi daha geldi :)

Bazı arkadaşların merak ettiği konu vardı. bu fiyatlar lansman fiyatları ve ileride artacak fiyatlar. Yani iner diye bekleyen varsa beklemesin :)

Ayrıca bayiler arasında fiyat farkı olmayacakmış .

Abi o hep öyledir zaten. ÖTV düşsün bakalım noluyor. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah forum bu konuda nerdeyse tüm üyeleri tarafından capcanlı hep böyle olalım inşallah :)  :nazar:

Şahsen : fiyatların ilerleyen zamanlarda düşeceğinin kanaatindeyim ... :) bizim araçları ölü saymazlar inşallah yaw  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana en son en üst donanım diye verilen bilgide Mazda6 Sport ta ne varsa Mazda3 ün enüst donanımda da o olacak denmişti.hatta navi den felan bahsettiler.bende illa ki navisiz,deri döşemesiz 17" jantlı bir donanım seviyesi olur ve aralarında enaz 7-8 bin fark olur,en nihayetinde full ün bir altını indirimle 8-10 bin aşşağıya alırız diye düşünmüştüm ama zaten 76bine adamlar navisiz-deri döşemesizini satıyorlar.

kusura bakmayın arkadaşlar ama ben 76000tl ye power+sense almam.öyle çok gördük tok satıcı numaralarını.millet vw ne laf ediyor ama bundan 9 sene önce confortline golf ile astra enjoy paket arasında golf daha donanımlı iken astra 1800tl pahalıydı.ama doğru satış politikası, iyi pazarlama, kalitesi ile şimdi astra ile golf arasında en full donanımı astranın daha dolu olsa bile golf neredeyse 6-7bin pahalı ve astrada selam vrene %10 indirim varken golfde düne kadar sıra yazdırıyordun ve %1-2 indirim anca alıyorsun.

şimdi bazıları mazda vw le bir değil diyebilir ama bunu sadece burada bulunanlar biliyor.eğer bu politika devam ederse başkada kimsenin haberi olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni modelin sürücü koltuğu nasıl olacak bilmiyorum ama bel desteğinin olmaması beni şimdiden düşündürmeye başladı..bel destekli koltuk sayesinde bel fıtığım rahatsız etmeden 1000 Km yol yapabilmiştim..

Araca binen birisi sürücü koltuğunun eski modeldeki gibi rahat ve ortopedik oldğunu söylesin lütfen :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Size tamamen katılıyorum bu mantıkla satamazlar bu fiyata seçenek çok artı birde ikinci el değer kaybı yaşıyoruz satarken tek taraflı sevgide bir yere kadar Mazda Premium düşünebilir ancak Türkiye de 76 bin mazdaya verecek kadar Premium kaç insan olduğunu sayamıyor. Neymiş sınırlı sayıda gelecekmiş satamıyoruz demiyorlarda .mazda6 ortada daha bir tane yollarda görmedim oda herhalde çok sınırlı sayıda geldi her bayiye bir tane test için :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bana en son en üst donanım diye verilen bilgide Mazda6 Sport ta ne varsa Mazda3 ün enüst donanımda da o olacak denmişti.hatta navi den felan bahsettiler.bende illa ki navisiz,deri döşemesiz 17" jantlı bir donanım seviyesi olur ve aralarında enaz 7-8 bin fark olur,en nihayetinde full ün bir altını indirimle 8-10 bin aşşağıya alırız diye düşünmüştüm ama zaten 76bine adamlar navisiz-deri döşemesizini satıyorlar.

kusura bakmayın arkadaşlar ama ben 76000tl ye power+sense almam.öyle çok gördük tok satıcı numaralarını.millet vw ne laf ediyor ama bundan 9 sene önce confortline golf ile astra enjoy paket arasında golf daha donanımlı iken astra 1800tl pahalıydı.ama doğru satış politikası, iyi pazarlama, kalitesi ile şimdi astra ile golf arasında en full donanımı astranın daha dolu olsa bile golf neredeyse 6-7bin pahalı ve astrada selam vrene %10 indirim varken golfde düne kadar sıra yazdırıyordun ve %1-2 indirim anca alıyorsun.

şimdi bazıları mazda vw le bir değil diyebilir ama bunu sadece burada bulunanlar biliyor.eğer bu politika devam ederse başkada kimsenin haberi olmaz.

maalesef bu fiyatlar bu segmentin normal fiyatları oldu artık. Bu kur patlamaları ve vergi zamlarından önce ki buluşmamıza nurkan bey de katılmıştı. Kendisine fiyat tahminimi söylemiştim. O zamanlar 70.000-76000 olur diye düşünüyorum en üst pakedi dediğimde o arabanın 70e satılmayacağını esprili bir dille aktarmıştı. :)

Fiyatları golf ile karşılaştırdığımızda highline dsg golfe göre fiyat ucuz bile kalıyor. 1.4 tsi dsg highlineın 2013 fiyatı bile 74000 civarında yanlış hatırlamıyorsam. Kim bilir 2014 fiyatları ne durumda olur 2013ü 74000 ise. Ama 2014 maZda3 power için bahsedilen rakam 72000

Hyundai i30, peugeot 308 vs. Fiyatlarını incelemenizi öneririm. Mazda3ün fiyatlarını bir de onlarla karşılaştırdığımız da mazda3ün fiyatlarının aslında normal olduğunu görüyoruz rakiplerine göre.

Bu fiyatlardan aşağısına olma ihtimali  pek olmaz bence..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Focus un Full u  daha ucuz donanım olarak kendini park etmede var şehir içi fren gibi güvenlik donanımlarıda var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Smb ankara

ben de aracımı oradan aldım Özgür Bey ve Kutay Bey le mi görüştünüz bir de şartları merak ettim ama gerek yok detay anlatmaya malum alıcı var satıcı var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanım olarak bakarsak gayet güzel,

Fiyat konusunda ise ötv zammı,kur farkı,vs gibi konulardan dolayı fiyatın yükseldiğine,ayrıca c segmenti araçların bir şekilde bu fiyat seviyesine çıktığına katılıyorum.Ancak şunu unutmamak lazım bu fiyatlardan bu segmentte sıfır araç almak çok mantıklı gelmiyor bana.Tüketici olarak bu segmentteki araçların fiyatlarına bence bir miktar tepki vermemiz lazım.Bu sadece mazda için değil,diğer markalar için de geçerli.Düşünsenize benim aracım 2010 impressive A/T ve bugün satmaya kalksam herhalde maksimum 38-39 bine gider.(o da satılırsa).Yeni mazda 3 benim 3 yaşındaki aracımdan 2 tane almamalı.Aracın sürüş keyfi,çizgisi,sorunsuzluğu,vs herşey çok güzel.Ama iki kat fiyata yeni mazda 3 ben almam şahsen.Çok istememe rağmen almam.

Bu arada kendi payıma diğer markaları hep kumpir donanım olarak nitelendirir ve kızardım.Örneğin Renault da ESP'ye sahip olmak için Privillage alıp üzerine de güvenlik paketi almak gerekiyordu.Açıklanan donanımlara ve sadece en üst donanım seçeneğine ilave edilebilen sense paketini görünce mazda açısından hayal kırıklığına uğradığımı belirtmek isterim.

Bu fiyata Türkiye piyasasında satmaları gene zor olacak kanaatindeyim.

Alacak arkadaşlara şimdiden kazasız belasız keyifli sürüşler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şuan açıklanmış bir şey yok :) Benim yazdığım bilgiler var. Açıklama yarın yapılacak. Araçları denemeden, resmi paketleri görmeden acele etmeyin :) . Çok fazla bilgi kirliliği oluştu , yarın sağlıklı sonuçları alacağız :)

Araçların hepsi günümüz için pahalı. Kriz kollayan milletimiz, ateşe benzin döken hükümetimiz biz noktaya getirdi. C segment 60'dan aşağı araç yok desem yanlış olmaz. Burada sadece donanım/fiyat olarak bakmayın. Öyle baksak bile pahalı değil araçlar. Normal!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hünkarım, benzini 5 tl yaptık gene biniyorlar araçlara, toplu taşımada %120 doluluk sağlayamıyoruz, tünel yaptık , metro yaptık hedefler tutmayacak ne yapacağız ?

-Tez arabalara ilave vergi koyun, kimse alıp binmesin bundan gayri ... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hünkarım, benzini 5 tl yaptık gene biniyorlar araçlara, toplu taşımada %120 doluluk sağlayamıyoruz, tünel yaptık , metro yaptık hedefler tutmayacak ne yapacağız ?

ya valla Emre'can toplu taşıma da rahatsız, kalabalık, yavaş.Benim bir de kafatasında eksik var bir kaç tahta :D cidden var yani. Tehlikeli oluyor toplu taşıma falan. Ama taksileri teşvik etseler araba sayısı ciddi düşer . Ben de binerim.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haşmetlüm sen çok yaşa !!

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlar Lansman fiyatı ise, daha inmeyecekse , bi de üzerine artacaksa konuyu kafamda kapatırım sanırım..

Arabamın üzerine 35+ para vereceğim, sunroof tan vazgeçeceğim, vs vs.. O hesap tutmuyor kafamda.

En güzeli tekerleri değiştirip ön konsola multimedia+kamera bir şey takıp eski araba ile devam etmek sanırım.  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlar Lansman fiyatı ise, daha inmeyecekse , bi de üzerine artacaksa konuyu kafamda kapatırım sanırım..

Arabamın üzerine 35+ para vereceğim, sunroof tan vazgeçeceğim, vs vs.. O hesap tutmuyor kafamda.

En güzeli tekerleri değiştirip ön konsola multimedia+kamera bir şey takıp eski araba ile devam etmek sanırım.  :(

fiyatlar inmeyecek, en azından Mazda tarafından . Ötv - kdv inerse bilemem.

Sunrooftan başka ne eksiği var ki hocam? :) siz bir araçlar gelince bakın bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...