Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Reklamın iyisi kötüsü olmaz :) Apple taktiği uyguladım, ortalığı karıştırdım herkes specleri bekliyor şimdi . Halbuki kimsenin haberi yoktu :D DH'ı görmeniz lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

çok bilgi kirliliği oldu abi şuan başka marka kullanıp Mazda almayı düşünen insanlar var zaten ürkekler akıllarında bir sürü soru işareti var üstüne bide bu belirsizlik hoş değil potansiyel müşterilerde soğuyor.

İş yerinde iki arkadaş ciddi olarak düşünüyordu, resmi siteye giriyor bir şey yok, ben fiyat ve donanımları söylüyorum inanmıyor... Nereden biliyorsun, resmi sitede böyle bir şey yok diyorlar haklı olarak.

Arabaya herkes hasta oluyor ama ortada ulaşılabilecek yol yordam yok maalesef...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanım ve teknik özellikleri galeriye atıp. Konu sahibi Fatih'in ilk mesajına ekledim. Değişiklik yada ilaveler olduğunda gerekli düzeltmeleri yaparız.

Paylaşım içinde Mehmet (m_a_s) beye teşekkürler.

Donanım ve teknik özellikler.

[smg id=9155]

[smg id=9154]

Rica ederim, bu arada arka frenlerin kampana olduğu şeklindeki bilgi için arayıp sordum yazım hatası olduğunu söylediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim, bu arada arka frenlerin kampana olduğu şeklindeki bilgi için arayıp sordum yazım hatası olduğunu söylediler.

92' 626 bile 4 disk . Mazda kampana kullanmaz.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merak etmeyin arkadaşlar almaya niyetli adam her türlü alır. Siz paradan haber verin. :)

Hiç öyle olmuyor gomtanım... İşyerinden iki kişi vardı şimdilik bu tutum yüzünden almaktan vazgeçmiş gibiler.

Şahsen ben olsaydım vazgeçerdim... Arabayı bayide görüp inceleyip test sürüşü yapıp beğenirsem almak isterim... Bu şartlar şu haliyle yeni mazda da var mı?

Birde herkes lansman rengini istiyor, bu isteğin karşılanması mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

92' 626 bile 4 disk . Mazda kampana kullanmaz.

626 bir üst sınıf dikkatini çekerim Fatih, kampana olmaması gayet normal, 323'lerde kampana var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç öyle olmuyor gomtanım... İşyerinden iki kişi vardı şimdilik bu tutum yüzünden almaktan vazgeçmiş gibiler.

Şahsen ben olsaydım vazgeçerdim... Arabayı bayide görüp inceleyip test sürüşü yapıp beğenirsem almak isterim... Bu şartlar şu haliyle yeni mazda da var mı?

Yahu veli abi :) Daha araçlar gelmedi insaf. Golf alsınlar kendileri bilir. Araç gelince pişman olmasınlar :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara mazda bayisi SMB de skyactive tanıtımı yapıldığında yetkili bir müdürde vardı ona sordum neden reklam yapılmıyor diye maliyetten dolayı dedi Türkiye'de reklamların çok pahalı olduğunu ve tv reklamının sahada pahalı olduğunu söyledi ve reklam işine uzak bakıyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626 bir üst sınıf dikkatini çekerim Fatih, kampana olmaması gayet normal, 323'lerde kampana var...

O zaman sene 92'di abi :) o zaman bile bir çok D segment araç ön disk / arka kampana kullanıyordu. Onu anlatmaya çalışıyordum :) Opel Vectra 92'de en büyük rakibiydi. arka frenler kampanadır.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha bir de istediğin markada'da anında araba alamazsın. Ancak ellerindekinden seçersen olabilir. Şu ara satışlar düşük, yoksa yine aylarca sıra beklemekte olası. Merso'da 6 ay sıra vardı son gittiğimde
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vw'ye laf atıyorduk eğer bu liste doğruysa gidicem vw'yi tebrik edicem valla.

Biri paylaşmış ekransız modeli hakikaten de cd yok galiba. Mode tuşu veya cd tuşu göremedim tekrar bakacağım şimdi :(

Bizim şuan kullandığımız araç jetta trendline( en boşu)

Bu en boş mazda3ün yanında trendline bile dolu kalmış.

Kampana arka fren nedir allahaşkına?

CD çalar olmaması nedir allahaşkına?

Bu ne saçmalık...

Bu listede bir hata olmasını ümit ediyorum ve fotolarda cd için tuşu göremediğimi ümit ediyorum.

Cd çalarsız araba mı kaldı bu ne saçmalık...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri paylaşmış ekransız modeli hakikaten de cd yok galiba. Mode tuşu veya cd tuşu göremedim tekrar bakacağım şimdi :(

Bu ne saçmalık...

Bu listede bir hata olmasını ümit ediyorum ve fotolarda cd için tuşu göremediğimi ümit ediyorum.

ezmocesteri beğendi :):) malum tıkla beğen kalkmış heralde

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi yaa, kampana görünce şaştım kaldım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ne saçmalık...

bizim millete de yaranılmıyor yeminlen. Adamların işi çok zor :)

Ona boş, buna dolu. seçenek yok, seçenek fazla :) Araçlar gelecek, ve herkes beğenecek ! parası olan alacak. Bu kadar basit . Herkes Mercedes alamıyorsa herkes Mazda da alamayacak. üzücü ama gerçek. Daha erişilebilir tabi ki .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim millete de yaranılmıyor yeminlen. Adamların işi çok zor :)

Ona boş, buna dolu. seçenek yok, seçenek fazla :) Araçlar gelecek, ve herkes beğenecek ! parası olan alacak. Bu kadar basit . Herkes Mercedes alamıyorsa herkes Mazda da alamayacak. üzücü ama gerçek. Daha erişilebilir tabi ki .

abi her segmentte bulunması gereken bir takım özellikler var. Ben bmwnin sahte derili 5 kasa satmasını da eleştirirdim mesela. Ben işin maddi boyutuna bakmıyorum.

Kampanayı hadi geçtim piyasada kampanalı araçlar hala var.

Ama günümüzde cd çaları olmayan hiçbir araba kalmamışken c segmentinde bir otomobile cd çalar koymamak bence saçmalıktan başka birşey değil.

İsterse 30 milyar olsun cd çalar artık airbag gibi bir standart oldu. Cd çalar da artık standart bir özellik.

Yanılmıyorsam satıldığı andan itibaren piyasadaki tek cd.çalarsız araba olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...