Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

"Güzelmiş" ten başka bir anlam çıkar mı ? :D

Bana çok metaforik geldi de ondan sordum.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mazda´nın keyfine paha biçilemez. Kırmızı olsun beş fazla olsun diyerek Reflex  A/T içjn konfigürasyonu yaptım bile. Kredi ile uğraşmak istemiyorum. Elimde nakitim olsa hiç sağa sola bakmam direk alırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Power'daki şu özellik güzelmiş :)

Direksiyonda vites kulakçıkları (otomatik vitesli araçlarda)

Üst seviye araçlarda oluyordu, bunda da olması iyi olmuş. Need For Speed'in yeni çıkan filminde de gördüm hatta :) Triptonik aracımda manuel kısmını hiç kullanmadım ama onu da çok sevenler var. Bunun  da hastaları olacaktır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya o kulaklar çok şart değil aslında. kısa oranlı spor araç kullanıyorsan tadı çıkar da 7 vitesli jazz'da bile var. MPS'de olsa o kulaklar tadından yenmez yada rx'de. Ama 120hp araçta olsa da olur, olmasa da olur.  Kullanmayacağım şeyleri sevmiyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koymasalar neden koymamışlar olurdu, sen de çok şart değil diyorsun :D Yok valla hakikaten insanları memnun etmek imkansız :D

İlhan bunu beğendi. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Koymasalar neden koymamışlar olurdu, sen de çok şart değil diyorsun :D Yok valla hakikaten insanları memnun etmek imkansız :D

Ya aracı eleştirmiyorum. Bunu trend yaptılar, mazda da olmasa niye yok derler. Jazz'da bile var :) ama neye lazım diyorum? 360 modena'da vardı, güzeldi :) benim elim sakat olduğu için tam verim alamadım. Ama jazz kendisini f1 zannetse ne olur zannetmese ne olur  :fiuw:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanlar kendilerini önemli hissetmeyi seviyorlar 8:)

Aynı zamanda ellerinizi direksiyondan ayırmadan vites değiştirmek konfor açısından büyük rahatlık bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnsanlar kendilerini önemli hissetmeyi seviyorlar 8:)

Aynı zamanda ellerinizi direksiyondan ayırmadan vites değiştirmek konfor açısından büyük rahatlık bence

got'e got diceksin arkadas. lan bunu nasil sansurlerim dur bakim. umarim olmustur.

simdi fatih bu sefer hakli. 120hp 6 ileri arabada f1 misali vites kulakcigi gereksiz olmus. ama prestij anlaminda onem arz ediyor. zaten konulan pakette buna musait.

ancak iste insan hesap kitaba girdigi zaman, kulak koymak yerine, deri koltuk mu getireydi yada sunu yapmak yerine sunroof mu koyaydi diye dusunmeden edemiyor ama dedigim gibi mal bu. begenene kizimiz eczacilik fakultesi mezunu begenmeyene oglumuz yuksek endustri muhendisi. isinize gelirse.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam arabaya anasının nikahını koymuş. (Kulakçık, yada F1) yok kullanmayacağım deyip burun kıvırıyorsunuz.

Ama gidip, hayati önem taşıyormuş gibi tavana takıyorsunuz.

Pesss...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çiçek gibi araba yapmışlar, ee parası da iyi.

Hadi esip gürleyenler, sahne sizlerin. Okan buralardadır. Muğla'dan gelen 3 konvoyunun resimlerini görmek isteriz....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam arabaya anasının nikahını koymuş. (Kulakçık, yada F1) yok kullanmayacağım deyip burun kıvırıyorsunuz.

Ama gidip, hayati önem taşıyormuş gibi tavana takıyorsunuz.

Pesss...

ben hiç bir şeye takılmıyorum Gökhan abi :) araba 10 numara, test sürüsü yapınca inmek istemeyeceğimizden de eminim :)

Sunroof da, f1 vites de benim için şart değil. Bir arabada aramayacağım iki şey. Olsa da olur olmasa da olur. Içeri aydınlık olunca görüşümü bozuyor sunroof. var bende ama sor kaç kere actın :) f1 vites de öyle olacak. Eleştirim araca değil :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gençler donanımları ve fiyatları tekrar inceledim ve çok beğendim. Mükemmel bir politika izlemiş Mazda. Şuan VW golf benzin+otm+high=83.000 lira. Bana bu arabayı Mazda 3 ile aynı fiyata, 10bin aşağı dahi verseler kesinlikle Mazda'yı alırım.

Mazda 3: 72.000+1.100 (sedefli beyaz) bu araca bu piyasada bu fiyat tek kelime ile mükemmel..!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler sakin olun biraz yav. Burada eleştiride bulunan kişi zaten bir şekilde mazdaya gönül vermiş ya da kullanıcı konumunda. Mazda Türkiye genel müdürü bu kadar agresif değil. Tabiki eleştireceğiz. Eleştirinin olmadığı yerde gelişim yoktur. Ben geçen sene sıfır aldığım arabanın eş değeri donanım da arabaya şu an 30 bin TL farkla sahip olabiliyorsam bu pahalıdır. Ha ötv yüksektir, piyasaya göre fiyatı normaldir o ayrı ancak pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez. Ben geçen sene rahat aldığım arabayı bu sene alamıyorsam bana göre pahalı. Alabilen arkadaşa göre normaldir. Donanım da aynı şekilde ben sunroof suz arabaya binmem başka arkadaş biner vs. Vs. Bunları dile getirmek de mazdayı kötü araba yapmaz biraz sakin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüm detaylar ortaya çıktıktan sonra Mazda'ya tek eleştirim bu arabanın ülkemize çok geç getirilmesi olabilir. Şuan caddeler sokaklar yeni corolla ile dolup taşmış durumda. İnanılmaz bir satış yaptılar. Piyasada yeni araç alacakların birçoğu alacağını aldı zaten. Ha ben hayatta gidip corollaya para vermem ama millet zibil gibi aldı valla. Mazda da 1 yıldır ürettiği arabayı daha erken getirmeliydi. Bu bence ülkemize saygısızlıktır.

Netice de araba geldi ve donanım/fiyat olarak pahalı ama 'piyasa itibariyle' çok makul bence. Her halukada satış yapacaktır, acelesi olmayan ve gerçekten zevk sahibi alıcılar Mazda3 e yönelir. Donanım seviyeleri ise çok tatmin edici bence. Sunroof ve istop dışında tüm donanımları alabiliyoruz. Diğer firmaların da bu konuda sorunları var. Birçok teknolojisini ülkemize getirmeye dahi tenezzül etmiyorlar. Bu noktada Mazda'yı tebrik etmek gerek.

Netice itibariyle ben denkleştirebilirsem, ve yeni Malatya bayi açılış nedeniyle 2-3 bin lira indirim yaparsa ve de Allah nasip ederse Temmuz ayında sıfır almayı düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı artık.

Herkese iyi, bereketli alışverişler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Japon yeni şu anda 2011 seviyesinden yukarıda değil. Lakin impressive donanımlı otomatik Mazda 3 2011 temmuzun da 46,000 tl  iken şu an en donanımlı Mazda 3 77,000 lira. Efendim piyasa öyle, rakipleri şöyleyi geçelim, senin bu aracı iddia ediyorum minimum 10,000 tl daha aşağı satma imkanın var. Bu da piyasayı silip süpürmek demekken ne diye rakiplere göre fiyat belirliyorsun ki? Marka algısını bir şekilde oturtan istediği fiyattan satıyor zaten. Ama senin ne marka, ne servis ne satış 90'lardan kalan saygıdan başka hiç bir şeyin yok. Halen parçası pahalı bilmemne algısını bile silememişsin, zerre reklam vermezsin, aracın donanımını fiyatını bile siteye 3 günde koyabildin. İnsanlar şurda donanımı teknik özellikleri bulmak için çırpındı. Yalan yanlış bilgiler döndü, çeviri hataları vs. Mübarek atom bombasının sırrını açıklayacaklar sanki.

Kim araç satışından para kazanıyor ki? Fazladan satılan her araç servisten kat be kat kazandırır zaten, araç piyasasının temel dayanağı budur. Toplamını 10,000 dolara mal ettiğin aracın farını 1,000 dolara satıyorsun serviste. Şu aracı 50-60 bin aralığında satıp 90'ların başındaki gibi efsane olma imkanın varken son trende kaçıyor maalesef. Bu Mazda Türkiye'nin son şansı ve halen farkında olmaması ne üzücü. Bu araç şu fiyatlarla sene sonuna kadar  satsa satsa 1000 tane satar. Onu da sen ben alırız zaten. Sonra da satışlarımızı %100 artırdık diye övünürler, 500'dük 1000 olduk ne güzel..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...