Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

+1500

Teşekkürler Özkan, duygularıma ancak bu kadar net tercüman olunabilirdi...

3 ay öncesine kadar impressive'leri 43 bin liraya kadar sattın ne kaybettin?? Şimdi baz model ile piyasaya 45 bin liradan girsen, millet de araba görse, kaliteye ulaşabilse ve ülkedeki var olan ön yargıları tuz but etsen...

Bu işten ekmek yemeye çalışan girişimciye Allah kolaylık versin...

Beğendimmm  :hi::):tey::hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen Veli Bey,

Keşke dediğiniz gibi olsa da biz de değişsek arabayı daha az yakıt tüketimi olan daha yeni teknolojiyle donatılmış araç alsak. şu an almak istesem bile kendi aracımın üzeri 20 000 TL veripte almakzor görünüyor

+1500

Teşekkürler Özkan, duygularıma ancak bu kadar net tercüman olunabilirdi...

3 ay öncesine kadar impressive'leri 43 bin liraya kadar sattın ne kaybettin?? Şimdi baz model ile piyasaya 45 bin liradan girsen, millet de araba görse, kaliteye ulaşabilse ve ülkedeki var olan ön yargıları tuz but etsen...

Bu işten ekmek yemeye çalışan girişimciye Allah kolaylık versin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yanlız hatırlıyor musunuz özellikle veli abi hatırlar :D

mazda3ün fiyatlarını forumda ilk tartıştığımız zamanlar  ben inatla en fulü 76.000TL olur diyordum. power sense paket 76.000e geldi :D  tam isabet tutturmuşum vallahi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gençler donanımları ve fiyatları tekrar inceledim ve çok beğendim. Mükemmel bir politika izlemiş Mazda. Şuan VW golf benzin+otm+high=83.000 lira. Bana bu arabayı Mazda 3 ile aynı fiyata, 10bin aşağı dahi verseler kesinlikle Mazda'yı alırım.

Mazda 3: 72.000+1.100 (sedefli beyaz) bu araca bu piyasada bu fiyat tek kelime ile mükemmel..!!

dostum kusura bakma ama verdiğin model motor olarak 1.4TSI-140PS-ACT-DSG versiyonu.detaylandırmayacağım fazla ama bu motorda kullanılan teknoloji vs. mazda nın anlata anlata bitiremediği skyactive teknolojiden baya baya önde.merak eden ufak bir araştırma yapsın fikir sahibi olur kısa zamanda.belki 1.2TSI-105PS-DSG motoru ele alıp highline ile confort arasındaki 7400tl yide eklersek 73700tl eder.o zaman bir nebze doğru bir karşılaştırma olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanım ve fiyatlar rakiplere oranla mantıklı görünüyor. Yalnız araç satışlarında bir kopma noktası var sanki, millet bekliyor bekliyor bakıyor etrafta dolu aynı araçtan ,  gidip bir de kendisi alıyor.. Yani donanıma fiyata vs. muhasebe işlerine falan çoğusunun baktığını düşünmüyorum bu milletin, Mazda3 kısa sürede şöyle bir 1000 civarı satarsa siparişler patlama yapabilir, yıl sonuna bakarsın sıra kalmaz, indirim de olmaz.

Çabuk davranmak lazım, bizim milletin sağı solu belli olmaz, örneğin Citroen ile bir kanbağı yok ya bunların, 19000 satan bu markanın müşterilerini getirdin mi sadece iş tamamdır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum kusura bakma ama verdiğin model motor olarak 1.4TSI-140PS-ACT-DSG versiyonu.detaylandırmayacağım fazla ama bu motorda kullanılan teknoloji vs. mazda nın anlata anlata bitiremediği skyactive teknolojiden baya baya önde.

Dostum, 1.4TSI, skyactiv'den baya baya önde demişsin ama dünyada ilk defa seri üretilen 1:14 sıkıştırma oranına sahip bir motordan bahsediyoruz.

Downsizing + turbo kullanılan bir motorun, başka markalar tarafından uygulanamayacak  ne gibi teknolojik üstünlüğü olabilir ki?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dostum kusura bakma ama verdiğin model motor olarak 1.4TSI-140PS-ACT-DSG versiyonu.detaylandırmayacağım fazla ama bu motorda kullanılan teknoloji vs. mazda nın anlata anlata bitiremediği skyactive teknolojiden baya baya önde.merak eden ufak bir araştırma yapsın fikir sahibi olur kısa zamanda.belki 1.2TSI-105PS-DSG motoru ele alıp highline ile confort arasındaki 7400tl yide eklersek 73700tl eder.o zaman bir nebze doğru bir karşılaştırma olur.

Dostum sen kusura bakma ama Mazda teknolojisi vw den çok üstündür. Bizzat şahidim, dsg arızası yaşayıp garantiden degistiren onlarca insan var. Dünyanın kabul ettiği bir olay var ki, Mazda oran olarak dünyanın en az arıza yapan teknolojisidir.

Tasarıma gelecek olursak, belirttigim gibi birebir aynı özellik ve fiyata golf ile mazda3 verseler ben mazda alirim. VW yillardir düz kalas gibi tasarımlar yapmakta ısrar ediyor. Mazda tasarım ruhunun yanına yaklasamaz vw.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayilere ilk etapta 6 adet verilecekmiş ve gelecek pakettekiler 2-3 Nisan gibi belli olacakmış bayiden öğrendim bunu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vw ile mazda motorunu karşılaştırmak çok yanlış.

Kaldı ki teknik verilere bakarak çok yanlış. 1.4 tsi act için adamlar dudak uçuklatan veriler vermişler ama bir bakıyorsunuz kimse o verilere yaklaşamıyor bile.

Mazda mühendisleri aptal herhalde satışlarını katlamak varken, atmosferik motorlara servet yatırıp cebelleşiyor. İki tane turbo motor tasarla 1.6 2.0 koy çift kavrama şanzımanı sat gitsin...  Mazda'nın birinci hedefi arıza yapmayan otomobil yapmaktır. Bu yüzden inatla turbo kullanımına geçilmiyor. Avrupa'da zaten c02 değerleri çok önemli. vw nin 1.4 tsi, mazdanın 2.5luğu ile eşdeğer o konuda..

yoksa mazda'nın da turbo motor yapmaya yetecek kadar teknolojisi var... mazda sadece arıza vermeyen araçlr üretmek istiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vw ile mazda motorunu karşılaştırmak çok yanlış.

Kaldı ki teknik verilere bakarak çok yanlış. 1.4 tsi act için adamlar dudak uçuklatan veriler vermişler ama bir bakıyorsunuz kimse o verilere yaklaşamıyor bile.

Mazda mühendisleri aptal herhalde satışlarını katlamak varken, atmosferik motorlara servet yatırıp cebelleşiyor. İki tane turbo motor tasarla 1.6 2.0 koy çift kavrama şanzımanı sat gitsin...  Mazda'nın birinci hedefi arıza yapmayan otomobil yapmaktır. Bu yüzden inatla turbo kullanımına geçilmiyor. Avrupa'da zaten c02 değerleri çok önemli. vw nin 1.4 tsi, mazdanın 2.5luğu ile eşdeğer o konuda..

yoksa mazda'nın da turbo motor yapmaya yetecek kadar teknolojisi var... mazda sadece arıza vermeyen araçlr üretmek istiyor

Ege açıkçası ben mesela karşılaştırmayı esasen aracın turbosuzda en az turbolu kadar başarılı olabileceğini göstermek adında yaptım ki katalog verilerinde turbolu araçların ne kadar sapma yaşandığını herkes biliyor. Mazda sky-activ ile gerçekten Vw'nin turbo ile senelerdir uğraştığını atmosferik yapmayı başardı. Ayrıca tork-hp grafiği atmosferiklerde daha homojen olduğu için kanımca 122lik tsi ile kafa kafaya gidebilir yeni Mazda 3

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bayilere ilk etapta 6 adet verilecekmiş ve gelecek pakettekiler 2-3 Nisan gibi belli olacakmış bayiden öğrendim bunu

Hocam biraz açarmısın, nasıl yani her bayiye 6 araba. Sonrası icin paketler mi değişecek?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...