Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Daha birkaç ay önce sıfır 2013 dizel impressive için 55 fiyat alan oldu.Mazda bir an önce uykudan uyanmalı...

hocam o fiyatlar kur düşük ve ötv zammı gelmeden yani ocak ve öncesi içindi..şuan zaten sıfır impressive dizel yok kaldı ki touringi bile o fiyata vermiyorlar..uykuda değil mazda..TR de ki bütün markalar pilot olmuş uçuşa geçmişler çoktan..netten liste fiyatlarını incelersen hakvereceksin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam o fiyatlar kur düşük ve ötv zammı gelmeden yani ocak ve öncesi içindi..şuan zaten sıfır impressive dizel yok kaldı ki touringi bile o fiyata vermiyorlar..uykuda değil mazda..TR de ki bütün markalar pilot olmuş uçuşa geçmişler çoktan..netten liste fiyatlarını incelersen hakvereceksin

Link vermek yasaksa silinebilir bir incele istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_87946356/mpage_1/tm.htm

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Link vermek yasaksa silinebilir bir incele istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_87946356/mpage_1/tm.htm

bir ay öncesinde hiç bir bayide kalmadığını biliyorum..rakipleri aynı model daha az donanımlı dizeli yaklaşık 10 bin tl yukarıdan satarken onu o fiyata satan bayi vardıysa balıklama atlardım ben :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir ay öncesinde hiç bir bayide kalmadığını biliyorum..rakipleri aynı model daha az donanımlı dizeli yaklaşık 10 bin tl yukarıdan satarken onu o fiyata satan bayi vardıysa balıklama atlardım ben :)

Hocam burda olayın özünü kavramak lazım, benim anlatmak istediğim hiç bir mal bulunmaz hint kumaşı değildir, tavır koymak gerekir bazen, o arkadaşa o paraya gitseymiş şayet  bayiye o arabayı alırmış nokta.Yani fiyatlara, "daha da artacak, lansman fiyatları bunlar" gibi yaklaşımlarla mazda beni çekmez aksine iter.Mazdayı hiç bilmem kullanmadım, çevremde de kullanan yok ancak araba hoşuma gitmişti.Gitmişti diyorum çünkü bu gidişle sadece hoşuma gitmeden öteye geçemiyecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

brc nin hangi kiti ? birde kaç km oldu sorunun sıkıntın var mı ?  benim 5500 km de sıkıntı olur mu taktırsam ?

Kitini tam hatırlayamadım şimdi. Ancak forumdan birisi hatirlayabilir hep ayni kiti takiyorlar genelde. 1500 tl 12 ay gibi bi para ödemistim yalnış  hatırlamıyorsam. Sorun yok 10 ayda 17100 km yapti kuzu. 1500 kmde taktirdım sikinti yok Allahıma şükür yarin kontrole gideceğim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorun olur mu diye düşünme her işte bir risk vardır ama benzin 5 tl.

Şehiriçi 50 krş ödemeye gerek yok. Ankara için sadece mocanı tavsiye ederim diğer yerler hakkında bilgim yok

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat ve Yeni mazda3 konusuna gelecek olursak 2012 model en donanimli mirai mazda 3 otm sedan aracımı 2013 haziranda  52.5 bine almıştım liste fiyatı 58 bin tl idi benden 6 ay sonra 49 a birakildıgini yakın arkadaşımdan duydum. Şimdi yenisinin fulü power at sedan 76. Vergi zammı+yeni kasa+yeni motor+premium algısı 18 bin tl . Biraz yüksek, 76 değil 66 olsaydı o zaman sıra gelsin diye 6 ay beklerdik....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim şahsi fikrim bayiler zamları bahane edip bu fiyatlardan satışa başlayacaklar ileriki günlerde veya aylarda diyelim bayiler araçları satamayıp stokları şiştikçe indirim yapmak zorunda kalacaklar veya takas indirimi adı altında fiyat kıracaklar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 3 imp kullanıcısı  olarak ;bence yeni Mazda 3  kasa  ve  motor  olarak  farkını  ortaya  koyuyor    ama  açık  konuşmak  gerekirse  o  kadar  param  olsa kendimi  biraz  daha  zorlar bi Volvo V40 CC alırdım. Bu  fiyat  ve  pazarlama  yöntemiyle  zaten Mazda ya  önyargıyla  bakan  insanlardan  bu  arabayı  almalarını  beklemek  fazla  iyimserlik  olur.. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler harbiden şu Volvo ya bir bakayım dedim V40 73 bin küsürden başlıyor 1.6 150 bg. Ama başlıyor. :) Birde şu arabaya bir bakın yaaa dayanamadım linki koydum S60 2012 29000 km de  mazda 3 full fiyatına sınıfının en dolusu demiş birde. Içi harika  http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=144208944

insanın aklını çelmiyor değil hani. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beyler harbiden şu Volvo ya bir bakayım dedim V40 73 bin küsürden başlıyor 1.6 150 bg. Ama başlıyor. :) Birde şu arabaya bir bakın yaaa dayanamadım linki koydum S60 2012 29000 km de  mazda 3 full fiyatına sınıfının en dolusu demiş birde. Içi harika  http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=144208944

insanın aklını çelmiyor değil hani. :)

al da gör :) en kaliteli Çinli nasılmış :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

al da gör :) en kaliteli Çinli nasılmış :)

Valla ben bindim gördüm tavsiyem sen de gör. Ama arabandan soğuma dikkat et :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ben bindim gördüm tavsiyem sen de gör. Ama arabandan soğuma dikkat et :)

arabamdan zaten soğudum :) o yüzden yenisine bakıyorum :) volvonun göğüs tasarımı beni benden alıyor zaten. Bu ne la diyor insan :) sen deri döşemeye tav olmuşun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle abicim ya birde o kapının bir kapanışı var. Hani şu VW cilerin kendi arabalarında olduğunu sanıp övündüğü ses his her neyse  o da beni benden aldı. Neyse konuyu dağıtmayayım ben. En güzel araba benim olandır diyorum. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara'daki arkadaşlar ve yeni mazda3 almayı düşünenler bir gün belirlesekte o gün hep beraber bayide buluşsak hem pazarlık açısından hemde tanışma açısından güzel olabilir 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle abicim ya birde o kapının bir kapanışı var. Hani şu VW cilerin kendi arabalarında olduğunu sanıp övündüğü ses his her neyse  o da beni benden aldı. Neyse konuyu dağıtmayayım ben. En güzel araba benim olandır diyorum. :)

valla bizim şuanki araç jetta. Hangi kapı sesi o anlamıyorum :D arabanın her kapısından farklı bir ses geliyor. Sürücü kapısını kapayınca hoş ve güven veren bir ses geliyor orası doğru bizde. Ama sağ ön kapıyı kapayınca paat diye içi boş teneke sesi geliyor ve güveni eksilere düşürüyor :D biryerde okumuştum bazı markalar fitil uygulamasına ek kapı içlerine mekanizma kuruyormuş. Bu mekanizma kapıyı kapayınca iyi ses çıkmasını sağlıyormuş. Sürücü kapısından tank gibi ses çıkarken sağ ön kapıdan bomboş teneke sesi geliyorr. Olmadı bir ara videoya alırım :D

Arka kapılar da ayrı ses çıkarıyor da onlara değinmiyorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...