Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hangi aracı şak diye alıyorsunuz merak ettim :) En azından beklemeye değecek bir araç. 6 ay golf için sıra bekliyordu millet.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Golf örneği neden? Git istediğin arabayı al istediğin yerden. Eğer spesifik örnek vereceksek bunun sonu yok. Ayrıca Mazda'nin lüksü de yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar dün Merser'de idim.

Ellerinde 3 araç var...şu an 2 araç var çünkü 1 araç İzmir'deki lansmana gitti. İzmir'den sonra da Midilli'ye gidilecek benden söylemesi ;)

2 araçtan biri en dolusu power sense modeli, kırmızı ve sedan...76 bin TL fiyatı var. Diğeri ise Reflex ve HB.

Bayiilerin ellerinde maalesef araç yok, yani 76 bin TL yi siz tak diye önüne de koysanız, bir sonraki siparişteki araçları gelene kadar bayii satamıyor...Çünkü gösterecek aracı yok...

Bu arada 19 Nisan'da Merser'de biz yeni 3 leri teste gidiyoruz, bekleriz ;)

Fiyat listesini bir de ben yayınlayayım...

33zcnc2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakkaten bu pazarlama stratejisi ile zor..tamam seven isteyen bekler ama bu bu kadar zor olmamalı..Mermerlerden bu iş alındı dedik tamam mazda türkiyede daha aktif olacak daha önem verecekler ama pek farketmedi gibi..sonuçta belli bir kesim var bunu alacak..piyasaya çıkmamış bir araç ta değil..ne diyelim bekleyen herkesin tez zamanda araçlarına kavuşmaları dileğiyle..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hangi aracı şak diye alıyorsunuz merak ettim :) En azından beklemeye değecek bir araç. 6 ay golf için sıra bekliyordu millet.

Opel, toyota, honda, hyundai, peugeot ve kia bayilerini gezdim bugün ellerinde filoyla araba var valla. 7 tane astra vardı her çeşit... Malatya kavuklar arayıp sorabiliriz :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Golf'ü sevmem ve onun için 6 ay beklemem. Ama sizde bilirsiniz ki golf ülkede sevilir ve bayilerinde olmadığından değil yetiştiremediklerinden araba olmaz.

Mazda 3 için herhalde bu forumda 5 kişi hemen almak için uğraşıyor diye biliyorum (ben de dahil) Diğerleri bekleme taraftarı ki saygı duyarım.

Ancak bu kadar az sayıda araba getirmek ne demek onu anlamış değilim. Yeni  mazda 3 ile Türk piyasasına giriyorsun. Hiçbir reklam yapmıyorsun. Üstüne az araba getirip diğer isteyenleri bekletirsen insanların şevki kaçar. Başka arabalara yönelirler.(Citroen DS4 bunun güzel örneklerinden)

Mazda için Türkiye öncelikli olmayabilir. Avrupa pazarı ve ABD pazarı onlar için hedef olabilir. Ama böyle bir tutumda kendilerine yakışmıyor.

Neyse pazar günü imkanım olursa test edeceğim arabayı ve pazarlık edeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.

Bu arada pazarlık eden ve fiyat indirimi alan var mı acaba :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ne 3u ne 5i hocam en az 10 kisi bulurum sana forumda almak isteyen.

Golf'ü sevmem ve onun için 6 ay beklemem. Ama sizde bilirsiniz ki golf ülkede sevilir ve bayilerinde olmadığından değil yetiştiremediklerinden araba olmaz.

Mazda 3 için herhalde bu forumda 5 kişi hemen almak için uğraşıyor diye biliyorum (ben de dahil) Diğerleri bekleme taraftarı ki saygı duyarım.

Ancak bu kadar az sayıda araba getirmek ne demek onu anlamış değilim. Yeni  mazda 3 ile Türk piyasasına giriyorsun. Hiçbir reklam yapmıyorsun. Üstüne az araba getirip diğer isteyenleri bekletirsen insanların şevki kaçar. Başka arabalara yönelirler.(Citroen DS4 bunun güzel örneklerinden)

Mazda için Türkiye öncelikli olmayabilir. Avrupa pazarı ve ABD pazarı onlar için hedef olabilir. Ama böyle bir tutumda kendilerine yakışmıyor.

Neyse pazar günü imkanım olursa test edeceğim arabayı ve pazarlık edeceğim. Gelişmeleri buradan yazarım.

Bu arada pazarlık eden ve fiyat indirimi alan var mı acaba :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben cuma öğleden sonra Smb ye uğrayacağım test aracı gelmış olursa test edip yazarım özellikle resmini istediğiniz veya incelenmesini istediğiniz bir yer varsa yazarsanız elimden geleni yaparım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben cuma öğleden sonra Smb ye uğrayacağım test aracı gelmış olursa test edip yazarım özellikle resmini istediğiniz veya incelenmesini istediğiniz bir yer varsa yazarsanız elimden geleni yaparım

Hocam senden ricam, sürüş konforu? Yol sesi ve dış ses yalıtımı? Sürüş dengesi ve oturaklilik? Ve de motor ve tork performansı? Hakkında özellikle bilgi istiyorum.  Saygılar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar şubat ayında almanyada stutgartta yeni mazda 3 e bindim inceledim bayi de hepsi vardı,birde Porsche fabrikasına 300 mt yanında mazda bayisi Türkiyede de ağırdan ağırdan  inanın soğuyorsun ilgisizlikten ben birde ünye/ordudan yazıyorum en yakın servis 300 km Trbzon 450  km Ankara

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

forum sakinleri

cok acik ve net yaziyorum, mayis ortasindan once kimse arac sahibi olmayi beklemesin. hazirandan once en erken mayis ortasindan sonra araclar gelecek onlarin da islemleri falan haziran basini bulacak. eger haziran oncesinde arac alabilecek sansli arkadaslar varsa ki 3-5 kisi en fazla olacak, onlar da galerilere gelen 1-2 sergilemelik veya testlik araclari yuksek nazlari ile ve hatirlari ile alabilecek olan arkadaslardir. bu istisnayi goz ardi edersek eger yuvarlak bir ifade ile haziran basindan once kimse bisi beklemesin. istanbul'daki galeriler sadece isim almakla yetiniyorlar. ayrica gelecek olan araclarin ne olacagi da belli degil, yani her modelin her kasasinin her renginden 10larca tane de gelmeyecek. ancak rahatlama eylul gibi olacak. acelesi olmayanlar aracini satmamis olanlar yaz ortasina kadar beklesin bence.

bilgi kesindir ve eger ekstrem bir durum olusmaz birileri isyan cikarmazsa nettir.

son bir yerden ek bir bilgi bekliyorum direk tepeden biryerlerden, o gorusme sonrasi eger guncelleme olursa yazacagim.

uzgunum ki durum budur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sormaya sebep yok. Erken davrandılar acele ettiler ancak yetişmedi. 1-2 ay daha geç duyursalar beklenti oluşmayacaktı. Neyse hayırlısı.

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar

Yukarida okudugunuz bilgiyi kesin teyitledim.

15 nisan 24 nisan sevkiyatlari var ama bayi basina 2-3 max araba dusecek onlari da adini onceden yazdiranlar alacak. haziran basi gibi bir parti gelecek ona da isim yazdiran alacak, kesin rahatlama eylulden sonra olacak. buna gore gardinizi alip planlarinizi yapin.

cok NET soyluyorum, teslimat suresi yuzunden bu arabadan vazgecilmez hele mazda'dan hic vaz gecilmez. cok sabirli olmamiz lazim semeresini cekecegiz. harika bir arac ama dedigim gibi sabir sart, yapacak bisi yok. bayilerinizle siki iletisim halinde olun ve mutlaka adinizi yazdirin.

optum hepinizi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaslar

Yukarida okudugunuz bilgiyi kesin teyitledim.

15 nisan 24 nisan sevkiyatlari var ama bayi basina 2-3 max araba dusecek onlari da adini onceden yazdiranlar alacak. haziran basi gibi bir parti gelecek ona da isim yazdiran alacak, kesin rahatlama eylulden sonra olacak. buna gore gardinizi alip planlarinizi yapin.

cok NET soyluyorum, teslimat suresi yuzunden bu arabadan vazgecilmez hele mazda'dan hic vaz gecilmez. cok sabirli olmamiz lazim semeresini cekecegiz. harika bir arac ama dedigim gibi sabir sart, yapacak bisi yok. bayilerinizle siki iletisim halinde olun ve mutlaka adinizi yazdirin.

optum hepinizi :)

Kesinlikle katılıyorum. Aracı olmayan, almak için yeni mazda 3 ü bekleyenler için sabırsız ve sıkıntılı bir süreç muhakkak. Ancak ben beklerim, yeni mazda 3 ler bayilerde bollaşana kadar bekleyeceğim. Fiyatların artma riskini de göz önüne alıyorum tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Aracı olmayan, almak için yeni mazda 3 ü bekleyenler için sabırsız ve sıkıntılı bir süreç muhakkak. Ancak ben beklerim, yeni mazda 3 ler bayilerde bollaşana kadar bekleyeceğim. Fiyatların artma riskini de göz önüne alıyorum tabi..

yok hocam bu lansman fiyatlari bir sure gidecek kimse madur olmaz fiyattan onun icin elinizi cabuk tutun bayilerinizle kontak halinde olun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nasil bişey anlamadım arada sevkiyat olacak da benim istediğim donanım istediğim renk gelecekte bende alıcam. Ağustosta kısmetse askerim. Dönünce göreceğiz piyasayı artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu nasil bişey anlamadım arada sevkiyat olacak da benim istediğim donanım istediğim renk gelecekte bende alıcam. Ağustosta kısmetse askerim. Dönünce göreceğiz piyasayı artık

sen askerden sonra bak hemsehrim, zamanin az zaten acele etme bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...