Jump to content

Görünürde Bir Şey Yok Ama Tampon İçeri Gömülmüş :(

kuzey55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

O cümleler kesinlikle size değildi hocam, yanlış anlaşılmak istemem... :)

yok anladım veli bey sorun yok ben genel anlamda söyledim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 44
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• İlhan

3

• domestos

6

• kuzey55

16

• mimar2125

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 1 ay sonra ...

farklı ekonomik nedenlerle aracı haaala yaptıramadım. yaptırmış olsam mutlaka bilgi vereceğim. açtığım başlığı tabi ki takip ediyorum.. bu gecikme aslında bi yandan da hayırlı oldu. aracımın bakım zamanıda geldi. servise gittiğimde bu sorunda dahil her türlü bakımını yaptırıcam. toplam bi bilgi paylaşmak da daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

farklı ekonomik nedenlerle aracı haaala yaptıramadım. yaptırmış olsam mutlaka bilgi vereceğim. açtığım başlığı tabi ki takip ediyorum.. bu gecikme aslında bi yandan da hayırlı oldu. aracımın bakım zamanıda geldi. servise gittiğimde bu sorunda dahil her türlü bakımını yaptırıcam. toplam bi bilgi paylaşmak da daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Merhaba, herhangi bir gelişme var mı? Yaptırabildiniz mi aracınızı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Bu konuda bir gelişme halen yok mu ?  Aracımı bakıma götürdüğümde her şeyi yaptıracağım demiştiniz. Aracınızı bakıma da götürdünüz, bu bilgiyi de paylaştınız sağ olun. Ama bu konunuz halen netlik kazanmadı. Konunun 2.-3. gününde sitem edip eleştiride bulunmuştunuz. Görülüyor ki çokta aceleniz yokmuş.

samsun erbeyler mazda serviste bu gün bakım yaptırdım.. arabayı 76 binde almıştım. aldığımda sahibi bakım yaptırdığını söylemişti o nedenle biraz boşvermiştim. 87 bine geldi incesinden bi bakım yaptırayım dedim. 85 binde  başka bir yerde yağ ve yağ flitresi değişmişti ama yağ flitresi yan sanayiymiş  orjinal mazdanınkiyle değiştirdim kullanılan değişen malzemeler bunlar...

hava flitresi 35

polen flitresi 70

yağ flitresi  20

antifriz (motor suyuda değişti)40

ateşleme bujileri 50

şanzıman yağı 105

fren hidroliği30

temizleme sıvısı 10

cam suyu 5

direksiyon yağı  50

malzemelerin toplamı 415 + 70 lira işçilik toplam 485 lira ödedim. fiyat konusunda yorum yaparsanız sevinirim.. servisin ilgisi alakası güzel orjinal parçalar kullanıyorlar. polen flitresi ellerinde yokmuş getiricekler takılıcak 70 lira ücertini ödemedim henüz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...