Jump to content

Çıkma / Yan sanayi direksiyon pompası lazım

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biraz uzun olacak ama sorun basit.

Başka markaların forumlarında okurdum ama başıma geleceğini düşünmezdim.

Benim aracımın direksiyon pompasında hafif bir uğultu vardı. Bu şekilde yaklaşık 100bin km'dir kullanıyorum.

Geçen ay bu uğultunun yanına ara ara gelen -nasıl tarif etsem- ğırıltı eklendi.Sanki Yağsız kalmış rulmanın dönmesiyle oluşan bir ğırıltı.

Araştırdık. Usta klima rulmanı dedi. değiştirdik ama durum aynı.

Dün kayışları söküp aracı çalıştırdık, ses yoktu.

Usta pompa diye teşhisi koydu.

Kayışları geri takınca bu uğultu ve ğırıltıya ek olarak ötme sesi de gelmeye başladı çok şükür :(

Bulabildiğim en uygun çıkma 450 lira.

Tamir eden  de varmış ama Adem Usta tamiri tavsiye etmedi. Bu yüzden tamir düşünmüyorum.

Acaba başka markaların pompası filan uyumlu olur mu? Çıkma yada yan sanayi pompa bulma konusunda yardımcı olacak arkadaşlardan fikir bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan çok eski. Artı daha önce onları aradım.Telefon sadece çalıyor.

Eski olduğunu farkettim bende ama yine ellerinde vardır diye düşünmüştüm.

İlgi konusunda haklısınız, daha önce bende  bir parça sormuştum, benden bi resim istediler bende yolladım ama dönüş yapmadılar. bende mesajla sektirmiştim kendilerine  :P :P

Nette araştırırsanız muhakkak bulabilirsiniz, piyasada çok çıkma parça satan esnaf var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski guzumda direksiyon pompası hafif terletiyordu, İzmit'te sağlam bir ustaya göstermiştim, içindeki keçe ve orling'ler değişir sorun kalmaz demişti ama ben yaptırma gereği duymamıştım, 2-3 ayda bir ekleme yaparak kullanmıştım, sattığım kişinin de yaptırdığını sanmıyorum.

Yani;

Tamiri mümkün olan bir şey diye biliyorum... Ama çıkma da bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...