Jump to content

Aracımı ilana koydum ama biraz abarttım galiba :)

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet sakaryada yaşarken 2 defa Bolu'ya gitmiştik arkadaşla gezmek için. Onun dışında Sakarya- Kayseri arası zaten sürekli yol güzergahında olan bir yer. İkamet yerim değiştiği için en son temmuzda geçtim sadece o bölgeden. Haziranda senelik izne çıkınca tekrar geçeceğim insallah. Bu sefer gölcük, abant, akçakoca vs ne kadar güzel yer varsa oraları dolaşacağım. şehirler tat vermiyor artık.

Buji olayına gelince tabi önemli katkısı olur. Ben alalı 3000 km yaptım. aracın yakıtı mazdalar için normal ve sıfır derece civarındaki sıcaklıklarda tek marşta çalıştığı için şimdilik söktürmedim. önümüzdeki kışlık bakımda artık.

Şuanki planlarımda mayıs 15'inden Haziran'ın 6'sına kadar Bolu'da olacağım şehir dışından gelecek arkadaşlarımı Abant'a falan götürcem. Zamanlama uyarsa tanışalım derim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

daha net tarih çıkmadı ama haziranın ilk haftası izne çıkıp 23 gün tatil yapacağım. haziran 4-7 arası olabilir çıkış tarihi. Buluşmayı isterim tabi eğer tarihler uyuşursa. Uyuşmazsa sen Maraştan geçip bana uğrayabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha net tarih çıkmadı ama haziranın ilk haftası izne çıkıp 23 gün tatil yapacağım. haziran 4-7 arası olabilir çıkış tarihi. Buluşmayı isterim tabi eğer tarihler uyuşursa. Uyuşmazsa sen Maraştan geçip bana uğrayabilirsin.

Hayırlısı olsun abi benim tarihlerim kesin gibi zamanınız uyarsa beklerim

Ben Van'dan uçakla gidiyorum hep. Maraştan geçerken el sallarım ancak  ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda ile doğu yollarını aşındırıyorsun diye düşünmüştüm. Hakkari çok uzak ters ya. Mardin olsa bir gezi düzenlerdim. Başka zamana artık kısmet olursa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanınız gayet başarılı bana kalırsa ama esp 1997 de keşfedilmiş bir özelliktir. Sizin arabanız yaşındaki 626 larda. Dsc vardı ama bu özellik pek az 626 da vardır. Eğer siz de varsa mutlaka kontak açınca ışık yanar veya  sol diz hizasındaki düğmelerde dsc yazar. Bu dsc ise esp nin atası olan bir sistemdir ama esp değildir. Daha sonraki yıllarda otomobillere eklenen tcs özelliği esp ye daha yakındır. Virajda kayma anında devreye girdiğini hissedersiniz. Tek kilit veya çift kilit bırakma şeklinde. Ama ne olursa olsun inanın benim arabam olmasa idi gözümü kırpmaz sizinkini alırdım. Aracınız yaşına göre oldukça donanımlı ve temiz gözüküyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlanınız gayet başarılı bana kalırsa ama esp 1997 de keşfedilmiş bir özelliktir. Sizin arabanız yaşındaki 626 larda. Dsc vardı ama bu özellik pek az 626 da vardır. Eğer siz de varsa mutlaka kontak açınca ışık yanar veya  sol diz hizasındaki düğmelerde dsc yazar. Bu dsc ise esp nin atası olan bir sistemdir ama esp değildir. Daha sonraki yıllarda otomobillere eklenen tcs özelliği esp ye daha yakındır. Virajda kayma anında devreye girdiğini hissedersiniz. Tek kilit veya çift kilit bırakma şeklinde. Ama ne olursa olsun inanın benim arabam olmasa idi gözümü kırpmaz sizinkini alırdım. Aracınız yaşına göre oldukça donanımlı ve temiz gözüküyor.

Abi bende olduğundan emin değilim bi ilanda gördüm olduğunu, ona istinaden yazdım bu akşam aracın ilanını güncelleyeceğim.

Aracımın kontağını açınca göstergede sağ tarafta turuncu bir ışık yanıyo. Işıkta ABS yazısı ve kayan bir araba şekli var. Bu TCS olabilirmi kayan araba şekli olduğundan dolayı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Saçma sapan takas teklifleri yüzünden ve aradığım aracın fiyatı beklediğim gibi olmadığı için guzumu satmaktan vazgeçtim.

12.100 verdiler, güzel fiyat ama o parayla ve elimde olan miktarla şuan düşündüğüm aracı alamıyorum.

Üç vakte kadar izne ayrılıp guzuma kavuşuyorum. Camlara film çekip, kapı altı hayalet logo ve sis farı gibi aracın orjinalliğini bozmayacak küçük modifiyeler yapıp 3-4 yıl kullanma kararı aldım.

Moderatörlerim başlığa isterse kilidi basabilir  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat düştümü ? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum  :tey:

Evet fiyat düştü fiyatı 6.26:D :D

Aklımdan geçen fiyat; malettiğim fiyatın 500 lira altına vermekti ama şimdi çok isyeten olursa aracın bana maliyetinden aşağı düşünmüyorum. O fiyat bile normal bence, 2 gün önce Karabükte bir abi 12.900' e 92 modelini almış üstelik 280.000 km'de. Pahalı oldu dedi, sen bana uzak olduğun için gelemedim memleketimde olan aracı aldım dedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet fiyat düştü fiyatı 6.26:D :D

Aklımdan geçen fiyat; malettiğim fiyatın 500 lira altına vermekti ama şimdi çok isyeten olursa aracın bana maliyetinden aşağı düşünmüyorum. O fiyat bile normal bence, 2 gün önce Karabükte bir abi 12.900' e 92 modelini almış üstelik 280.000 km'de. Pahalı oldu dedi, sen bana uzak olduğun için gelemedim memleketimde olan aracı aldım dedi.

Gri 626yı mı almış eğer oysa cok temiz araba. Km ye bakma coğu 150bındekinden iyidir sanki km yükseltilmiş gibi:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gri 626yı mı almış eğer oysa cok temiz araba.

EMY & MZD

Evet hocam kozmetik olarak çok güzeldi ama km çok yüksekti bana göre ya 280 yada 290.000'di

Bu hafta yağ bakımı falan yaptırcam dedi, triger vs gibi şeyleride değiştirse araç 14'e gelir

Abimize hayırlı olsun kazasız belasız binsin inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet hocam kozmetik olarak çok güzeldi ama km çok yüksekti bana göre ya 280 yada 290.000'di

Bu hafta yağ bakımı falan yaptırcam dedi, triger vs gibi şeyleride değiştirse araç 14'e gelir

Abimize hayırlı olsun kazasız belasız binsin inşallah...

Pahalı olmuş ama olsun içine sindiyse ve uzun süre binecekse önemli değil kazasız belasız zevkle biner inş.

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan, şu an ki fiyat malum sitedeki fiyatmıdır ?

Abi sana istediğin fiyat olur  :D :D

Oraya MAZDA 626'ya şekil yapmak için 6.260 TL yazdım abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pahalı olmuş ama olsun içine sindiyse ve uzun süre binecekse önemli değil kazasız belasız zevkle biner inş.

EMY & MZD

Evet pahalı olduğunu kendi de söylüyor. Şehir dışına çıkamadığı için almak zorunda kalmış galiba. Araç hoşuna gitmeseydi almazdı zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...