Jump to content

Aracımı ilana koydum ama biraz abarttım galiba :)

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bana göre en mantıklı kararı vermişsin Hakan, Allah utandırmasın... Bu araçla Urfa'yı da fethedersin daha sonra ver elini Mazda6... ;)

Evet abi şimdi daha mutluyum vallahi. Dediğin gibi abi bundan sonraki hedef MAZDA 6. Diğer bir hedefimde senin bulunduğun ile tayin olmak abi  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Evet abi şimdi daha mutluyum vallahi. Dediğin gibi abi bundan sonraki hedef MAZDA 6. Diğer bir hedefimde senin bulunduğun ile tayin olmak abi  ;)

Tayin şart değil, her zaman beklerim... Bütün forum üyeleri dahil, başımın üstünde yer çok... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tayin şart değil, her zaman beklerim.. Bütün forum üyeleri dahil, başımın üstünde yer çok... :D

Oda yakında olur inşallah abi, her daim niyetim var  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-ihtiyactan-satilik-162078457/detay

Ilandaki arac arkadasin komsusunundur. Arastirirken ilgimi cekti. Almayi düsündügüm fakat otomatik olmasi sebebiyle vaz gectigim bir aractir. Arac sahibini pek tanimam fakat arac disardan gayet temiz durmakta. Motor ve kaporta olarak pek bilgim yok ilgilenen arkadaslar olursa baktilir. Yazdigi rakamda biraz yüksek gibi düsünülürse alici ababinda agizi yoklanir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-ihtiyactan-satilik-162078457/detay

Ilandaki arac arkadasin komsusunundur. Arastirirken ilgimi cekti. Almayi düsündügüm fakat otomatik olmasi sebebiyle vaz gectigim bir aractir. Arac sahibini pek tanimam fakat arac disardan gayet temiz durmakta. Motor ve kaporta olarak pek bilgim yok ilgilenen arkadaslar olursa baktilir. Yazdigi rakamda biraz yüksek gibi düsünülürse alici ababinda agizi yoklanir.

Arkadaş ilanı daha düzgün verebilseydi talip sayısı artabilirdi

Model yılına 1990 yazmış. İlana bakıldığında LPG yok gibi duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaş ilanı daha düzgün verebilseydi talip sayısı artabilirdi

Model yılına 1990 yazmış. İlana bakıldığında LPG yok gibi duruyor.

Uyardığın iyi oldu Hakan, arkadaşının komşusuna söyler detayları düzeltir... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Az önce ilgilediğim araçla ilgili bir haber geldi...Değerlendirmeye aldım

Aracımı satma niyetim yoktu ama şuanki durumu değelendirmek istiyorum.

Aracıma dün film çektirdim, kapı ledlerini sarıdan maviye dönüştürdüm, sese duayrlı ekolayzır aldım.

Sitede ilanı düşürmedim aracıma forumdan biri niyetlenirse yardımcı olamya çalışırım. İstediğim bir fiyat yok. Zararım illaki olacak. Fiyat tekliflerini değerlendirmek istiyorum

Üyelere duyurulur. :hi:

Aracın fotoları dün çekilmiştir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-astsubay-dan-besili-guzu-mazda-cok-yakmazda-ariza-yapmazda-164172794/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hahaahah o ilan ne öyle abi Allah ta seni güldürsün harika :D

Sağol Oğuzhan. Mazda bizi bu hale getirdi işte  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımı satma niyetim yokken, bugün gelen telefonla kararlarım değişmişti...

Daha önce ilgilendiğim araçlardan birinden gelen telefon ve teklif beni cezbetmişti. Bu teklifle aracımı hemen satmak istedim ve aklımdan hiç geçirmediğim rakama vermeyi bile düşündüm.

Tramer sorgusundan (resimdeki) sonra herşey değişti.

Aracımı satıp, ilgilendiğim aracı alsam altın'ı satıp gümüş almış olurdum heralde  :fiuw:

İkinci el araç arayanlara hayırlı kısmetler diliyorum. Araç aramak zor iş gerçekten

post-10147-141695299653_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çarpışan arabaya dönmüş abi bu :D

Evet Oğuzhan  :)

Sözde çamurluk değişik ve komple boyalıydı  :D hep servis bakımlı denildi bilemiyorum artık  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az önce ilgilediğim araçla ilgili bir haber geldi...Değerlendirmeye aldım

Aracımı satma niyetim yoktu ama şuanki durumu değelendirmek istiyorum.

Aracıma dün film çektirdim, kapı ledlerini sarıdan maviye dönüştürdüm, sese duayrlı ekolayzır aldım.

Sitede ilanı düşürmedim aracıma forumdan biri niyetlenirse yardımcı olamya çalışırım. İstediğim bir fiyat yok. Zararım illaki olacak. Fiyat tekliflerini değerlendirmek istiyorum

Üyelere duyurulur. :hi:

Aracın fotoları dün çekilmiştir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-astsubay-dan-besili-guzu-mazda-cok-yakmazda-ariza-yapmazda-164172794/detay/

Sanki bir efsane ilan mı okudum, :D hayırlısı olsun.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımı satma niyetim yokken, bugün gelen telefonla kararlarım değişmişti...

Daha önce ilgilendiğim araçlardan birinden gelen telefon ve teklif beni cezbetmişti. Bu teklifle aracımı hemen satmak istedim ve aklımdan hiç geçirmediğim rakama vermeyi bile düşündüm.

Tramer sorgusundan (resimdeki) sonra herşey değişti.

Aracımı satıp, ilgilendiğim aracı alsam altın'ı satıp gümüş almış olurdum heralde  :fiuw:

İkinci el araç arayanlara hayırlı kısmetler diliyorum. Araç aramak zor iş gerçekten

Bence bu aracın tramer kaydı gayet iyi abartılacak bir rakam yok hepsi ufak çaplı şeyler.. Aracını sigortalı ve kaskolu kullanıp yetkili servis haricinde başka bir yere götürmeyen titiz binicilerin hepsinde bu hasar kaydı normal .. burada en yüksek rakamlar 1700 ve 2100 tl .. 2004 model üstü araca binipte 2000 tl hasar kaydı olmayan yok neredeyse zaten..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu aracın tramer kaydı gayet iyi abartılacak bir rakam yok hepsi ufak çaplı şeyler.. Aracını sigortalı ve kaskolu kullanıp yetkili servis haricinde başka bir yere götürmeyen titiz binicilerin hepsinde bu hasar kaydı normal .. burada en yüksek rakamlar 1700 ve 2100 tl .. 2004 model üstü araca binipte 2000 tl hasar kaydı olmayan yok neredeyse zaten..

Herkes bu bilinçte olsa zaten sıkıntı yok, ben besili guzuyu satarken adam 21 yıllık araba için "boya olmasa iyiydi" diyor...  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaza boya olur da; bu kadarı da olmaz diyorum... Ya acemi ya sakar... Ya da her ikisi de... :)

Attan inip eşeğe binmeye gerek yok Hakan.

Abi haklısın. Kendi aracım olmasaydı, ilk defa araç alacak olsaydım düşünebilirdi ama durum böyle olunca macera aramaya gerek yok dedim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi araç sahibi; kaskolu bindiğimiz ve herşey serviste yapıldığı için rakamlar böyle yüksek çıktı diyor. Kaza resimlerine baktık çok büyük kazaları yok.

Ben bu aracı almaktan vazgeçtim ama bi yakınım değerlendirmeye aldı. Binici için güzel ve fiyatıda bizim için mantıklı. Bakalım hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla maddi durumlar bu yıl hep sıkıntılı geçiyor. Yoksa o arabayı alır babama hediye ederdim başkasına gitmeden  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...