Jump to content

Aracımı ilana koydum ama biraz abarttım galiba :)

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

Valla maddi durumlar bu yıl hep sıkıntılı geçiyor. Yoksa o arabayı alır babama hediye ederdim başkasına gitmeden  :D

Oğlum sağolsun yazısını yazdırıp öyle hediye et, havan olsun... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 73
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Oğlum sağolsun yazısını yazdırıp öyle hediye et, havan olsun... :)

Yok abi Hakan sağolsun yazdırcam  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet fiyat düştü fiyatı 6.26:D :D

Aklımdan geçen fiyat; malettiğim fiyatın 500 lira altına vermekti ama şimdi çok isyeten olursa aracın bana maliyetinden aşağı düşünmüyorum. O fiyat bile normal bence, 2 gün önce Karabükte bir abi 12.900' e 92 modelini almış üstelik 280.000 km'de. Pahalı oldu dedi, sen bana uzak olduğun için gelemedim memleketimde olan aracı aldım dedi.

Hemen düzeltme yapayım,Bartın`dayim,karabük `te değil artı 280bin de değil aracım,325binde...evet biraz pahalıya aldim,müdürüm killik yapmamış olsaydı da izin verseydi,hakan kardesimizin guzusunu almıştım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi araç sahibi; kaskolu bindiğimiz ve herşey serviste yapıldığı için rakamlar böyle yüksek çıktı diyor. Kaza resimlerine baktık çok büyük kazaları yok.

Ben bu aracı almaktan vazgeçtim ama bi yakınım değerlendirmeye aldı. Binici için güzel ve fiyatıda bizim için mantıklı. Bakalım hayırlısı...

Son olarak kaça indi fiyat ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca aracimdan da oldukça memnunum,ama sanırım yaz sonuna doğru ailevi sebeplerden dolayi satmam gerekecek...umarım gerekmez...hayırlısı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ayrıca aracimdan da oldukça memnunum,ama sanırım yaz sonuna doğru ailevi sebeplerden dolayi satmam gerekecek...umarım gerekmez...hayırlısı

Umarım hayırlısı olur hocam.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım hayırlısı olur hocam.  :nazar:

Hayırlısı hocam,ya bi tane daha küçük bi araç alacam yada kuzuyu satıp yine küçük bi araç düşüneceğim.umarım hiç gerek kalmaz ve devam ederim keyfime:-)

Yazın keyfini kesin olarak süreceğim ama,Allah bi mani vermezse yani ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yada babama da kuzuyu kullanmasını öğretecem:-)büyük kullanamam deyip duruyor,hanım kullanıyor rahat bi şekilde ama işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yada babama da kuzuyu kullanmasını öğretecem:-)büyük kullanamam deyip duruyor,hanım kullanıyor rahat bi şekilde ama işte...

Boş bir araziye çek, öyle böyle çözer bu işi  :tey:

Sende rahatlarsın amcamızda.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boş bir araziye çek, öyle böyle çözer bu işi  :tey:

Sende rahatlarsın amcamızda.

Sorun kafada hocam,yoksa ne olacak,yaşlılık işte,takılıyor da takılıyor böyle meselelere ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracıma birkere daha aşık oldum  :nazar:

Bugün sabahtan Bolu'dan Kırıkkaleye gittim; uzun yolda o kadar basmama rağmen 85 liralık gazla 363 km yol gittim. Bunun içinde Ankara ve Kırıkkale şehir içide dolaşmışlığımda var, aşık olma sebeplerimden biri bu

İkincisi Mazda yolda koymaz derler ya harbiden hiç bişekilde koymuyor. Araçta gaz otobanda bitti, benzine geçti 40 km benzinle yol gittim sonra araç ikilemeye başladı; happı yutuk yolda kaldık dedim. Yolu bildiğim için yakında servis alanıda yok, hem araba kullanıyom hem kara kara düşünüyom napcaz şimdi diye... Neyse araba ha şimdi durcak ha şimdi benzin bitecek stop edecek derken ara ara tekeleme yaparak 25-30 km yol gittim ve istasyona vardım.

Sonra dedimki ''abi bu araç yakıt bitse bile yolda bırakmıyor''  :D

Salı günü aracıma bakmaya gelen olcaktı 12.000 lira param var dedi, bende  zahmet etmeyin dedim, orta yolu bulcaz dedi gelince

Eve geldiğimde ilk işim ilanı kaldırmak oldu. Ben bu arabayı Allah korusun  kaza yapmadığım ve nakite ihtiyacım olmadığı sürece satmıcam, çürüyene kadar dursun kapının önünde

Allah kimseye çok sevdiği Mazda sını satma ihtiyacı durumunu göstermesin...

MODERATÖRÜM BAS KİLİDİ  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni bujiler ve kablolar, yağ değişimi, motor temizliği, hava filtresi değişimi yapıldı. Ortalama hız 106 km 100 km de yakıt değeri 5.8 litre benzin. Daha ne olsun. Mazdana daha çok kere aşık olacakasın. Ama karoser konusundaki özürlülüklerini görme abisi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...