Jump to content

Egzoz için tavsiye.

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Volkan biraz geç oldu ama bugun baktım :) Yok öyle bir parça sadece 1 parmaklık bir oyuk var tamponda içe doğru. O kısmı çektim acaba varmı bir parça diye az daha tampon elimde kalıyordu :)

Komple Mazda3 spor tampon yapardık sana da Burak Abi? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

7

• redrock

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

forumun diğer bi efsanesi bence her egsozt konusunda film muhabbetiyle paralel gitmesi :) bundan böyle egsozt ile ilgili topic açarken yanına parantez içine film dicem..

çift egzost a ben cidden ceza yazılmasını hala anlamıyorum..bende çift egsozt olsa adama sorarım nasıl anlıyorsun ojinalinde olmadığını diye?ruhsatta yazıyormu ki çift egzost olan honda accord ların falan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işte bu spor pakette var derim bende..spor pakette olup olmadığını da bilecek mi?

bide diyelim ses çıkıyor diye ceza kesiyor ya, ozaman subaru su ferrari si bilmemnesi ne ne diyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şimdi bu tarz şeyler için 2 madde var bildiğim kadarıyla, biri "çevreyi rahatsız edecek şekilde sürmek" mealinde bi madde, yani standart Serçe'n de olsa, modifiyeli Ferrari'nde olsa abartı bi patinajla kalkarsan (tabi debriyaj kaçırması filan gibi şeyler değil) ceza yiyosun mesela. Bi de "etrafı rahatsız edecek, sürüş güvenliğini tehlikeye atacak modifiyeler" mealinde bişey var, bunu da bize uyguluyolar işte.

Yoksa yani bildiğim kadarıyla Ferrari alıp 1. vites 8000 devir gidersen de ceza yiyebiliyosun. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

burak abi musait olrsan kısıltopraga gel sana bakalm bi egzoz ;)elbet kafana yatcak bişi olr . oda olmadı tanısırsın bisim ordakı arklarla . ;) elbet işeneyarıyıcak bişiler wardır almayı dusunduğun?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet, benimki bir nevi pazar araştırmasıydı. İlk etapta spor pancur, spoiler ve sis farları istiyorum. Ayrıca arka tampondaki oyuk çok az gibi geldi bana tamponu düzgün bir şekilde keseceklerinden emin olmam lazım bu işi yaptırmam için. Bir de işin polis kısmı var.  Zaten filmlerden dolayı 1 kere çevirdiler bir de egsoz olursa milletin oyuncağı olmayalım..

Bu işi egsoz paslanınca yaptırmak daha kolay ve daha mantıklı bir de..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

panjur işi serviste olr yada fiberden yaptıra bilirim ama brz pahallı olabilir + spoiler de kolay iş o konuyada bakarz .

sis desen orj serwisten al derim cuk oturması acısından + hemen xenon şeklı yaparz sise ;) egzozu da otto tarzı diilde sebring,remus tarsı net duran bişi alırsan cok bağırmaz 3000d/d den sora tatlı bi tok ses alırsın 2 litreden de ne kalıte ses cıkar yani.........tawsie ederm pişman olmazsn ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

panjur işi serviste olr yada fiberden yaptıra bilirim ama brz pahallı olabilir + spoiler de kolay iş o konuyada bakarz .

sis desen orj serwisten al derim cuk oturması acısından + hemen xenon şeklı yaparz sise ;) egzozu da otto tarzı diilde sebring,remus tarsı net duran bişi alırsan cok bağırmaz 3000d/d den sora tatlı bi tok ses alırsın 2 litreden de ne kalıte ses cıkar yani.........tawsie ederm pişman olmazsn ;)

ağız suyu akma efekti yok idare edin :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...