Jump to content

Mazda3 Kapı İçi Döşemelerine Hareketlilik

arezar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

İç döşemedi ki ip  uygulaması şahsen pek kullanışlı ve de uzun vadeli gibi durmuyor en ufak takılma v.s. de sarkma vede gevşeme yapacak sökülecek bantlarda iz bırakacaktır, ama H.B dadaki ürün kullanılabilir lakin kalitesi çok önemli yoksa saydığım daformasyon  alternatifleri onlarında başına gelebilir , anlayacağınız gereksiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim bu ip yerlerine farklı bir ürün projem var

o ürünün görsellerini sizlere iletmiş olayım ne zaman uygularım artık bilemiyorum ama

elimde mevcut vakit bulup uygularsam onuda paylaşırım sizlerle

http://www.ebay.com/itm/1M-Flexible-Neon-Light-led-EL-Wire-Car-light-with-12V-Inverter-Light-Blue-/121321583694

bu da nasıl farklı amaçlara uygun kesilip eklenebilirliğini anlatan bir link

http://www.instructables.com/id/The-Full-How-Too-Manual-For-EL-Electroluminesce/

nasıl lehimlenir

http://www.neonstring.com/index.php?tasket=solder

bu ürünü gerçekten çözebilirsek yapılacak şeylerin sınırı sizin hayal gücünüzle ve sizin veya yaptırtacağınız ustanın el melekelerine endekslidir. 

Arkadaşımızıın yaptığı ipli çalışmayı bunun led neon tüp kablonun kırmızısı ile hayal ettiğimizde gerçekten hoş bir görüntü oluşacaktır.

post-7872-141695298927_thumb.jpg

post-7872-141695298934_thumb.jpg

post-7872-141695298938_thumb.jpg

post-7872-141695298939_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar benim bu ip yerlerine farklı bir ürün projem var

o ürünün görsellerini sizlere iletmiş olayım ne zaman uygularım artık bilemiyorum ama

elimde mevcut vakit bulup uygularsam onuda paylaşırım sizlerle

Zevk ve renk meselesi ama. Şahsi fikrim bu uygulama, hayatınızda proje olarak kalsın derim. :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabii ki zevk meselesi ama ben de çok şık bulmadım..çok etkin bir ışık saçtığı için gözüme öyle gelmiş olabilir belki bilmiyorum..ama emanet duracak ve orjinallikten çok uzak olacak gibi görünüyor resimlerde..ama uygularsan biz de tekrardan yorumlamış oluruz belki daha güzel duracaktır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tabiki uygulama derken ben abartılı da olsa sıradan uygulamaların resimlerini ekledim

daha şık sade yapabilmeyi hedeflemek zaten başlı aşına bir projedir.

bu farklı  ürünü arabadan bağımsız da bir çok alanda düşünebiliriz esas bunu paylaşmaktır niyetim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç döşemedi ki ip  uygulaması şahsen pek kullanışlı ve de uzun vadeli gibi durmuyor en ufak takılma v.s. de sarkma vede gevşeme yapacak sökülecek bantlarda iz bırakacaktır, ama H.B dadaki ürün kullanılabilir lakin kalitesi çok önemli yoksa saydığım deformasyon  alternatifleri onlarında başına gelebilir , anlayacağınız gereksiz.

Resimlere aldanmayın.Kullanışlılık açısından bence hiç bir problem yok.Çünkü özellikle hapı döşemelerinde aradaki derze gömüldüğü için risk teşkil etmiyor.İp denilince haliyle çok basit algılanıyor ama canlı görseniz orjinal gibi duruyor gerçekten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bilen bilir bazı spor havası verilen araçların deri döşemeleri ve direksiyon derisinin dikiş iplikleri hususi olarak kıırmızı iplik ile dikilerek sunulmaktadır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirtmek isterim ki, burada herkes kimisi hobby olarak kimisi arabasının aşığı olarak, kimisi aracının zorunlu bakımları nedeniyle birşeyler yaşıyor bişeyler yaptırıyor ve ne kadar güzel ki paylama cesaretini gösterebiliyor. forum ortamında her türlü bakış açısına her türlü müspet menfi eleştirilerle karşıkarşıya kalmak pahasına paylaşıyor!..

bence yorumlar yapılırken, herkesin maddi/manevi emeğine saygı duyulması gerekir daha önemlisi

insanların paylaşımcı özgüven içeren duygularına saygı duymak bu bahçedeki renklilikleri artıracaktır.

düne ait ne varsa dünde kaldı cancağzım bugün yeni bir gün yeni şeyler söylemek lazım diyen Hz. Mevlana'nın diyarından selam ve saygılar dilerim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirtmek isterim ki, burada herkes kimisi hobby olarak kimisi arabasının aşığı olarak, kimisi aracının zorunlu bakımları nedeniyle birşeyler yaşıyor bişeyler yaptırıyor ve ne kadar güzel ki paylama cesaretini gösterebiliyor. forum ortamında her türlü bakış açısına her türlü müspet menfi eleştirilerle karşıkarşıya kalmak pahasına paylaşıyor!..

bence yorumlar yapılırken, herkesin maddi/manevi emeğine saygı duyulması gerekir daha önemlisi

insanların paylaşımcı özgüven içeren duygularına saygı duymak bu bahçedeki renklilikleri artıracaktır.

düne ait ne varsa dünde kaldı cancağzım bugün yeni bir gün yeni şeyler söylemek lazım diyen Hz. Mevlana'nın diyarından selam ve saygılar dilerim

Kesinlikle katılıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://mazda3revolution.com/forums/2010-2013-mazda-3-skyactiv-appearance-interior/10864-furai-lights-thread.html

mazda furai de bulunan bir aydınlatma stiline benzetme yapan yabancı ülkelerdeki mazdacılar

bu da yukarıda bahsettiğim ürüne benzer bir ürünle yapılmış (iyi veya kötü tartışılır ama  önemli olan onlarda paylaşmışlar bir forumdan) bir kaç foto görürsünüz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son fotoğrafa kadar ip olduğunu anlamamıştım. Tebrikler. iyi fikir.

Montaj için bat dışında silikon olabilir mi ki?

Olabilir tabi.Ama kapı döşemelerinde leke bırakma kaygısı ile ben cesaret edemedim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İç döşemedeki olayı çok beğendim.

Aynı görüntü için bugün park lambalarına bağlı lazer ışık döşemesi yaptıracağım.

Ön göğüs ve kapı içlerine.

Montaj tamamlanınca paylaşırım sizlerle.

Merakla bekliyorum.Resimleri paylaşırsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://kolayurl.com/w1a

Mavisi de var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...