Jump to content

3. Nesil Mazda3 Navigasyon Sistemi

lord_phoenix
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim endişem (ya de endişe diyerek abartmayayım da - merak ettiğim) Türkiye'yi kapsasa bile harita derleyicisinin kim/ne olduğu. Ya da hadi kim olduğunu boşvereyim, Başarsoft'un Türkiye haritasını yükleyebilip, çalıştırabilir miyim?... Kafamda deli sorular...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Merhabalar,

Ukraynada çıkmacılarda buldum fiyatıda çok makul ama bu kart daha önce başka araçda kullanıldıysa ben kendi aracıma taktığım zaman çalışırmı onu tam anlayamadım maalesef... Fiyat 220 USD

http://motopoland.com.ua/detail/5982827475/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

direk şasi numarasına müdahale edip kullanılmış kartı bir daha kullanmak mümkün olabilir.. Fakat bunu yapabilen şuan için yok.Onun yerine telefonu ekrana yansıtmak daha mantıklı.... Androidde çözdüler iosda olursa güzel olur..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, volcano2K :

direk şasi numarasına müdahale edip kullanılmış kartı bir daha kullanmak mümkün olabilir.. Fakat bunu yapabilen şuan için yok.Onun yerine telefonu ekrana yansıtmak daha mantıklı.... Androidde çözdüler iosda olursa güzel olur..

dost, androidden yansıtma konulu  linki paylaşabilir misin sayfayı bulamadımda

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, fotifoti :

bahar kampanyasında %25 indirim olursa bakalım 

bilmediğim için soruyorum ;

harita için normal sd kartı uymuyormu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

@İlhan burada konuşulması gereken konu yaklaşık 20 sayfa video oynatma konusunda konuşulmuş ben de kaçırdım şans eseri okudum size sesleniyorum mesajları buraya taşırsanız sanki daha iyi olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Selam.

Konya buluşmasında sohbet esnasında bu işin çözüldüğünü konuşmuştuk. Bir ildeki bir arkadaş halletmiş denilmişti. Bu "husus"ta söz konusu arkadaşın adını telefonunu alabilir miyim? İşbu navigasyon işini (çok çok işe yaramayacak olsa da) çözmek istedim ben de. :)

(Bugün resmi yazışmalarla çok cebelleştim de... Kusura bakmayın). :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam.
Konya buluşmasında sohbet esnasında bu işin çözüldüğünü konuşmuştuk. Bir ildeki bir arkadaş halletmiş denilmişti. Bu "husus"ta söz konusu arkadaşın adını telefonunu alabilir miyim? İşbu navigasyon işini (çok çok işe yaramayacak olsa da) çözmek istedim ben de. [emoji4]
(Bugün resmi yazışmalarla çok cebelleştim de... Kusura bakmayın). [emoji3]

Şöyle bir yol izleyebilirsiniz:

http://cloud.tapatalk.com/s/5813382680b98/1e04cdf8-94a7-4496-98fb-bae8faa4f89a.pdf
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...