Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet pancur güzel ve sis ek parca süper hava kanallı.Bu siteyi 4 seneden beri biliyorum çok kaliteli fakat biraz pahalı.Şu sis olayını bi konuşayım benim fiberci ile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yaw konunun 1. sayfasına bi baktım hepimiz tamam demişiz yaptıralım şu lipten ama unutuldu gitti.. haala kararlıysanız yaptıralım.. şu alttaki lip,, ilk adımı atıp yine alttaki panjurun siparişini verdim sizi bekliom lip için yoksa baska bi ön tampon eklentisi sipariş etcem..

c330_1.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu lipi göndermiyor adam buraya, mesafe uzun oldugundan deforme olasılıgından cekiniyor.. o yüzden diom yaptırcaksak burda yaptıralım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yaw yaptıralımda bu bana çok basit geldi.Benim marşpiyeller ile uyumlu olmalı.Yani yanlarda aynı şekilde hava kanallı olmalı.Bana uymaya bilir.Ama genel olarak sade ve şık duruyor.Yoklama çekip kaç kişi yaptırmak ister acaba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet burada yaptıralım tanıdık fıbercınız vardır bır fıyat alın yaptıralım aylardır bunu dıyorum ıste toplu yaptırırsak olur bu işler... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Engin basit ama ilk kalıp para tutuyor.Herkes tırsıyor bir şey yaptırmaya.Genelde ben öncü oluyorum sonra beğenen takıyor.Şu ana kadar ortak tüketim şark anten oldu.Minimum 5 adet sipariş edilecek garantisi verilecek ise ben bi sorayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

beni ilk sıraya yaz  :D :D ama sen bır ön fıyat alırsan en guzeli o olur.. uçuk fıyat tabıkı talebı azaltır... cunku bu parcanın kargo ve gonderımıde kolay olur... sen ılgılenırsen ben sıte adına sımdıden tesekkur ederım  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan kardes once geçmiş olsun.... :D :D

fıyatı uygun olursa 10 bıle cıkar bence ama 2 parca LİP için 200 ytl para cıkarsa 5 bıle cıkmaz bence ...

o yuzden bır konusulsa cok daha ıyı olur bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben baska lipin daa dorusu 2 parcalı ön köşeliklerin siparişini vermek üzereyim,, bu lip icin hb sport ön tamponu olan 5 kişi cıkmicak gibi.. uzun süredir inat ediyordum sonunda cevap verdi adam.. ürün amerika dısına normalde yollanmadıgından adamın ürünün paypal request ini hazırlayıp göndermesini bekliyorum bakalım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben baska lipin daa dorusu 2 parcalı ön köşeliklerin siparişini vermek üzereyim,, bu lip icin hb sport ön tamponu olan 5 kişi cıkmicak gibi.. uzun süredir inat ediyordum sonunda cevap verdi adam.. ürün amerika dısına normalde yollanmadıgından adamın ürünün paypal request ini hazırlayıp göndermesini bekliyorum bakalım..

Ne kadara mal oluyor İrfan kardes......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sagol kardes bır gelsın yorumunu alalım gercekten cok guzel duruyor resımlerde on tampona degısık bır hava katıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...