Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

yaw simdi o kadar moddan sonra bi logosuz panjur yapmazsan ne biliim garip kacar biraz diye düsünüyorum :)

zaten bu panjuru kafada bitireli cok oluyor benim, hatta 2 parca lipide aynı sekilde.. neredeyse 1bucuk sene önce ekledim bunların ilk fotolarını.. sordum sorusturdum o kadar buralarda da ama baktım olmayacak yurt dısına yöneldim.. ugrasmak ve beklemek istememistim yoksa bu sekilde daha ucuza geldi bana.. ayrıca gayet güzel duruyor bence :)

post-7-141695263863_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada şunuda örendim, bu siparisini vermek üzere oldugum 2 parca olan ön lip Amerika da Mazda servislerinde orjinal aksesuar olarak satılıyormus..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende arka eki kafamda tasarladım fiberciye bi gideyim bakalım.

abi resim ekliyim onlar icin biraz, yardımcı olur gösterirsin fiberciye.. gerci sport tampon üzerinde resimleri var ama olsun yine ise yarar sanırım..

mazda3ass1.jpg

mazda3ass2.jpg

mazda3ass3.jpg

mazda3ass4.jpg

mazda3strobes1.jpg

mazda3strobes3.jpg

mazda3strobes4.jpg

pc04.jpg

pc07.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

abi yalan deilde ön tampon eklentileri icin adamla bugün maillestik en son, yeni gelmis titanyum gri boyalı olan parcalar.. bugün gönderecem dedi.. boyasız olanı isteseydim belkide gelmisti simdiye kadar.. panjurda ayın 10unda cıktı yola..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Engin fırsat bulamadım gitmeye ama tahmini 450-500 ytl civarı olur.

Buna benzer bir şey olacak fakat ilaveler yani sadece ortası difrizörlü ve egzos yuvaları oval.

post-19-141695264583_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Engin fırsat bulamadım gitmeye ama tahmini 450-500 ytl civarı olur.

Buna benzer bir şey olacak fakat ilaveler yani sadece ortası difrizörlü ve egzos yuvaları oval.

Komple mı yoksa sadece arka tampon eklentısı mı?

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...