Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Biz simdi mazda3 icin bir ön tompon eklentisi bulamıycazmı??Bide yan maspiyelerin yan sanayi olanları varmı??

hocam bende yanıp tutusuordum gittim amerikadan aldım geldim :D bi valizimi kapattı neredeyse, neler cektim onu kontrollerden gecirinceye kadar Allah bilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Bunu internet üzerinden isteyemezmiyiz...Yani bide türkiyede özel yaptırmaktan baska sansımız yokmu illa amerikaya mı gitmemiz lazım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetten getirtirsen gümrükte %99.9 ihtimalle takılır, uğraştırır. Malesef hazırını Türkiye'den bulmak imkansıza yakın. Eğer daha önceden yaptırtan biri varsa onda kalıbı olabilir, kalıp parasından ve süresinden yırtarsın.

Onun haricinde bi de ABD'den belli bi komisyon karşılığı istediğin malı alıp Türkiye'ye gönderen, gümrüğüyle filan uğraşan siteler var ama hiç denemedim, ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet dedigin olabilir bi arkadastan alıp döktürebiliriz aynısıından ama arkadas amerikadan gidip almıs oda tek olmak ister bizimde amerkiya gitmemiz lazım ayriyetten resimde bi parca daha var o ön panjur mu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla sen yaptırtmayı kafana koyduktan sonra başkasının tek olmak isteyip istemediğinin pek bi önemi kalmıyo. Tabi İrfan'da kalıp malıp yok doğal olarak. Mesela İzmir'de Kaan yaptırtmıştı ama o da çok abartı. Sitede konusu var "Kaan arabasını satıyomuş" gibisinden, aratırsan bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi baya bi resmi vardı bunun bu konuda, bu simsiyah oldugu icin pek belli etmiyor hatlarını.. yinede cektim karsıdan..

img0795xg9.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MPS panjuru mu o?

benzeri abi daha dorusu senin panjurun ortasından 2 cıta geciyo bunun bir..

grill_01.jpg

ben böylebi ön eklenti arıyorum bence takınca baya güzel olcak simdiden hayırlı olsun...

eyvallah hocam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan senin istediğin eklenti bunlar değildi sanki. Sen yanlara bir ekten bahsetmiştin hatırladığım kadarı ile..

o ayrı abi onuda getirdim.. Allah korusun bi aksilik olursa diye yedekte bekliyor onlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İrfan bana sat onları kullanmicaksan :)

abi kullanırım niye kullanmiyim :D değişe değişe kullanırım onu düsünerek almıstım, sonucta 2 civatası var 2 setinde.. cıkar tak kolay yani.. neyse bu konuları senle sonra konusalım abi basbasa :D buluruz bi olurunu ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...