Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Hayırlı olsun İrfan, güle güle kullan :)

cam zımbırtılarını sevmem de sunroof zımbırtısı hakkaten hoş görünüyor.. ama canlı görmek lazım bi de.. değişik açılardan çekersin yine fotolarını..

lip de eminim yüzde bi milyon çok güzel duracak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun İrfan, güle güle kullan :)

cam zımbırtılarını sevmem de sunroof zımbırtısı hakkaten hoş görünüyor.. ama canlı görmek lazım bi de.. değişik açılardan çekersin yine fotolarını..

lip de eminim yüzde bi milyon çok güzel duracak :)

saol Helin tesekkürler :) foto falan hikaye izmir toplantısına geldiginde görürsün nasıl olsa dert degil :D lipide hallettigimde daha icime sinecek, biliyorum cünkü elde edecegim görüntüyü,, 100lerce foto var elimde yani yapılmısından yola cıkıyorum tabi ama buralarda olmadıgı icin o parcalar gözümüz asina degil pek.. yabancı mazda3 forumlarını takip edenler muhakkak görmüslerdir bu lip, panjur ve diger yaptıklarımın hepsini yapan aracların fotolarını.. bakalım Allah akıl fikir vermemeye devam ettigi sürece biseyler yapmaya devam edecem heralde :D

İfotsan kazasız belasız  :nazar:

eyvallah abi saol :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada güzelde bi kaş almıstım ebay den,, mazda3forums ta sözde toptan bi sekilde indirimli sattılar o kaşı ama grup satısı bittikten 1 hafta sonra aynı kaş aynı satıcı tarafından yarı fiyatına ebay e düsmüstü :D kacırmadım tabi, 20-25 dolar gibi bi fiyatada onu aldım onun görünüsüde ürpiz olsun artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bu arada güzelde bi kaş almıstım ebay den,, mazda3forums ta sözde toptan bi sekilde indirimli sattılar o kaşı ama grup satısı bittikten 1 hafta sonra aynı kaş aynı satıcı tarafından yarı fiyatına ebay e düsmüstü :D kacırmadım tabi, 20-25 dolar gibi bi fiyatada onu aldım onun görünüsüde ürpiz olsun artık :)

yarın unutmazsam koyayım kaşların  yapıştırılmış halini gözünüz kaşş görsün :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Görelim bakalım,İnşallah kaş yaparım derken gözünü çıkarmamışındır  :D

sürüler içinde sürmeli koyun adlı türkü gelio aklıma guzuya baktıkça :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

senin kaşın icte kalan tarafı cok asagı iniodu abi begenmedim ne o öle bizim burdaki şahinler gibin :D

yesinler seni kıskanç halini bile özlemişim tıfılın :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

kıskanclık süsü verilmiş gercekler bunlar :D yok mu bi foto bakalım..

uygulanmış hali yok ölesine üstüne koyup çektiğim bi foto vardı forumda kıskanç dıfıl :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...