Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

hepsi hb birazda sedandan koysaydında gözümüz gönlümüz açılsaydı irfan :)

abi sedan için genelde baska lip ler kullanıyorlar, bunu kullanan cok az o yüzden hb üzerine olan fotoları ekledim sadece ama bildigim bi eleman var bu aynı lipi sedan model aracına uygulayan ekliyim onun fotolarını..

bronze.jpg

otherones.jpg

RX8.jpg

falkenhanabi.jpg

falken042.jpg

volk006zm3.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift renkleri özelliklemi yapmışlar bilmiyorum ama kötü duruyor. Diğerleri oldukça güzel..

Amerikada bu plaka işine çok önem veriyorlar..Hepsi kapatılmış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çift renkleri özelliklemi yapmışlar bilmiyorum ama kötü duruyor. Diğerleri oldukça güzel..

Amerikada bu plaka işine çok önem veriyorlar..Hepsi kapatılmış..

abi beyaz olanlar daha gövde rengine boyanmadan önceki halleri..adamlar parcayı teslim alır almaz hemen tutturup tampon üzerine bi fotolarını cekmişler..daha boyancak yani onlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu lip çok güzel duruyo yaw... Çok iyi ayarlamışlar boyutunu, abartı değil...

Ben sana demiştim tesisat yerine bunu yaptır diye ama dinlemedin beni, dayanmaz bana dedin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynısını taa eski yerdeykende söledi bana, özelden lobi çalısmaları yapıodum bu iş için o zaman :D.. bana dayanmaz bu dedi, o kadar uzun degil dedim ama.. 8:)

editt: kendimi ispiyoncu gibi hissettim yaf :fiuw: gerci gibisi fazlalık oldu kanmıca :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sana demiştim tesisat yerine bunu yaptır diye ama dinlemedin beni, dayanmaz bana dedin :)

aynısını taa eski yerdeykende söledi bana, özelden lobi çalısmaları yapıodum bu iş için o zaman :D.. bana dayanmaz bu dedi, o kadar uzun degil dedim ama.. 8:)

editt: kendimi ispiyoncu gibi hissettim yaf :fiuw: gerci gibisi fazlalık oldu kanmıca :D

İrfan gel İzmir'e yaptıralım geldiğin anda, Volkan'ı da kafalarız :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...