Jump to content

Lip (Ön Tampon Eklentisi) & AutoExe Panjur

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 195
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• OveRMinD

18

• MuRDoC_111

55

• Limpony

21

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Guest uyumsuzelement

Küçük düşünemeyiz,biz küçük olamayız...Hayal kurarken bile,elalemden farklıyız...Biz KARŞIYAKALIYIZ,KARŞIYAKA ÇARŞISIYIZ...

yazık hepiniz olmasada aranızdan bi şanslıyı forumca tedavi ettireces masraflarını karşılıcas bakırköydeki :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

15 inde geliyor biri.. En azından onu kurtaralım :D

onun tedavisini bizzat kendim üsleniyorum baglayaca jeneratöre akıllanana dek ver Allah ver baktım olmadı bi mangal yakarım düzelir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

irfan resimdeki tampon felan tamam da o plastik jant kapakları nedir allahaşkına  :2funny: :2funny: hep senin yüzünden oluyor bunlar :D

benden kaynaklanan bi durum olsa en kral jantları görürdün olüm orda :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun tedavisini bizzat kendim üsleniyorum baglayaca jeneratöre akıllanana dek ver Allah ver baktım olmadı bi mangal yakarım düzelir :D :D

Hiçbirşey olmadı seni o mangal yakma aletini veririz alttan isterse akıllanmasın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

onun tedavisini bizzat kendim üsleniyorum baglayaca jeneratöre akıllanana dek ver Allah ver

ne vercen abi ;D:D:D jeneratör filan kasar bizi,şöyle rahat biyere geçelim hiç olmazsa :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

ne vercen abi  ;D  :D  :D jeneratör filan kasar bizi,şöyle rahat biyere geçelim hiç olmazsa :D :D

jeneratör olmuosa Burak bey kardeşim daha önceki mesajda ifade etmiş şimdi kanaat getirdim tam sana uygunmus :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...