Jump to content

Filo kiralama hakkinda

alperg2
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence de dikkatli olmalı bu konularda. yoksa baba oğluna vermez bu devirde aylık 1500tl. :) şaka bir yana bu ülkede sıkıntılı olmayan işlerde, birileri birilerinin para kazanmasını istiyorsa iş yapacağı insanları yakınlarından yada aile içinden seçerler, başkasına yedirmezler. müdüründen,  belediye başkanından devletin başındakilerine kadar maalesef durum bu şekilde çalışıyor. biz masum insanları kullanmaktan başka bişey yapmazlar kanımca..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vakti zamanında bir araç arkadaşımın aracına dokunmuştu,

Şoför ehliyetsiz, aracı kiraladım diyor. Kiralayana gidiyor, şirket araç benim değil diyor. Araç sahibine gidiyor, 5 yıldır aracı görmüyorum diyor! Tutanak için ruhsatı almış, ama ehliyet olmayınca kalmış tabi tutanak, poliste çağırmamış. Neyse, gelirler iaderesinden bir bakalım şu ruhsata dedik, 2bin TL trafik cezası var ve ödenmemiş. Araç sahibinin muhtemelen vergi sicili mahvolmuştur.

Not:

İlk fırsatta banka soyarlar, tek bilinen de plaka olur, size kalır ihale.

Yada trafik cezaları size kalır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vakti zamanında bir araç arkadaşımın aracına dokunmuştu,

Şoför ehliyetsiz, aracı kiraladım diyor. Kiralayana gidiyor, şirket araç benim değil diyor. Araç sahibine gidiyor, 5 yıldır aracı görmüyorum diyor! Tutanak için ruhsatı almış, ama ehliyet olmayınca kalmış tabi tutanak, poliste çağırmamış. Neyse, gelirler iaderesinden bir bakalım şu ruhsata dedik, 2bin TL trafik cezası var ve ödenmemiş. Araç sahibinin muhtemelen vergi sicili mahvolmuştur.

Not:

İlk fırsatta banka soyarlar, tek bilinen de plaka olur, size kalır ihale.

Yada trafik cezaları size kalır.

Bire bir banka soymadığı sürece sorun yok, :D ama diğer ehliyetsiz trafik kazası olayı tamamen hukuksal bir durum olduğu için epeyce uğraşır... Uç noktada bir örnek ama ihtimal dahilinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bire bir banka soymadığı sürece sorun yok, :D ama diğer ehliyetsiz trafik kazası olayı tamamen hukuksal bir durum olduğu için epeyce uğraşır... Uç noktada bir örnek ama ihtimal dahilinde...

büyük söz söylememeli ama büyük sözü dinlemeli.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...