Jump to content

Mazda 323 Ön Kapi Fitillerini Degistirmek İstiyorum

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

"Arkadas orjinal dedi ama yan sanayi oldugu kesin" derken satıcı arkadaşı kastettim yanlış anlama olmasın.

Yanlış anlama yok satıcıyı ima ettiğini anladım, ben kesinlikle yan sanayi olduğunu vurgulamak istedim... Yani satıcının sözüne inanmamak gerektiğini yazdım, zaten fiyatı da bunu teyit ediyor... :)

Hiç yoktan iyidir bence...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen haftalarda kayış sesi yüzünden daha önce çıkarıp attığım orjinal plastik yerine yan sanayi karter koruma plastiği aldım. Karton gibi bişeydi. Orjinalinin 1/4 ağırlığındaydı. Ama iş görüyor. İçeriye en ufak bir su damlası almamış.

Ama fitil işi biraz karışık geldi. Kimi fitilin eridiğini, kimi yapışkan hale geldiğini vs. yazmış. Yakından görmeyince almayacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

internet sitesinden 4 adet kapı fitili aldım (kargo dahil 106lira).

ikisinin klipsleri mavi ikisinin sarı ancak 4ü de birbirine benziyor hangisi hangi kapıya ait nasıl anlayabilirim?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

internet sitesinden 4 adet kapı fitili aldım (kargo dahil 106lira).

ikisinin klipsleri mavi ikisinin sarı ancak 4ü de birbirine benziyor hangisi hangi kapıya ait nasıl anlayabilirim?

kapı üstündeki lastikleri çıkartınca klipslerin oturduğu yerlerden hangi lastiğin hangi yere olduğu anlaşılıyormuş.

ancak şöyle bir sorunum var fitil tek parça olduğu için kapının gövdeye bağlı olduğu yerdeki pimi çıkartmam gerekiyor. alttan çekiçle vursam çıkar mı acaba?

post-6992-0-44943700-1421508777_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kapı üstündeki lastikleri çıkartınca klipslerin oturduğu yerlerden hangi lastiğin hangi yere olduğu anlaşılıyormuş.

ancak şöyle bir sorunum var fitil tek parça olduğu için kapının gövdeye bağlı olduğu yerdeki pimi çıkartmam gerekiyor. alttan çekiçle vursam çıkar mı acaba?

kendim yazıp kendim oynuyorum gibi oldu ama alttan çekiç ile vurunca çıkıyormuş. kapılar kapanmakta zorlanıyor şimdilik, lastikler alışana kadar galiba böyle olacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn elegant kusura bakma inanki şimdi görüm konuyu , öncelikle hayırlı olsun, zaten sorduğun soruların cevabını bulmuşsun diyecek bişey yok , ben bir sru sorayım kapı fitillerini nereden aldın , linkini bırakırmısın ???

Ayrıca kapılar zor kapanıyor derken ne kadar zor, tam bir ifade edermisin, sen sanırım eskiye alıştığın için öle gelmiştir, daha tok kapanıyordur sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.otoerdoganshop.com/323-kapi-fitilleri-pmk723

ayrıca sanalpazarda da satıyorlar ben sanalpazardan aldım ücret aynı sadece ürün geldikten sonra onay veriyorsun olası bir aksilikte paran garantide diye tercih ettim. benim tek kapı fitili yırtıktı tek satmıyorlarmış mecburen 4 lü aldım. ön sol ve arka sağı değiştirdim şimdilik.  kapıyı sert vurmazsam kapanmıyor. üstünde klipsleri ile geliyor.

bir tane klips tam denk gelmedi ben kendim deldim taktım. muhtemelen fitiller yumuşayana kadar zor kapanacak.

almadan önce yaptığım araştırmalarda fitiller alışana kadar zor kapandığı yani sert kapandığı şeklinde yorumlar görmüştüm.

bu arada hb modellere olmuyormuş bu fitiller.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...