Jump to content

Jant Deneme Simülatörü

hakanemre23
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bizim jantlar yine çalışmaya müsait ama sık kollu jantlar uğraştırıyor... 15 gün mü? Hiiiiç işim olmaz... :D

evet sık kollu olması işin güzel tarafı parmaklar full antrenman :) o yüzden forever 5 kol jant :) hadi 20 gün olsun abi 1 aya çıkmam, yoksa çok uğraştırıyor yapışıp kalıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her zaman için jantların seyrek kollu olmasını ve kaliper ile disklerin görünmesini isterim... Hoşuma gidiyor... ;)

aynen öyle abi..kalipere renk yapsam çirkin mi durur acaba..aslında jantlarımı değiştirmek istiyorum ama lastik basınç sensörü uğraştıracağı için gözüm kesmiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

A2JQ1B.jpg

bu araçtaki jantlar benimkilerden daha şık duruyor..hangi yılın üretimi bu jantlarla satışa çıktı? belki ilerleyen zamanda bulmaya çalışırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullan... Benim gibi üşengeç biriysen, zamanla jant kollarının arasında balata kirlerinin oluştuğunu göreceksin. Bu jantların tek kötü tarafı bu... ;)

Teşekkürler. sık kollarin oyle bir sorunu oldugunu tahmin edebiliyorum ama kucuk janta da (15") seyrek kol guzel olmuyor gibi. sprayleri falan var en olmadi oyle yapariz napalim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisi arayarak sorabilirsin abi. Verecekleri kod veya parça numarası vb gibi numaralar bulmana yardımcı olabilir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisi arayarak sorabilirsin abi. Verecekleri kod veya parça numarası vb gibi numaralar bulmana yardımcı olabilir....

kesin alacağım diye bir durumum yok ya o bakımdan aramadım yoksa tabii ki ararım servisi de biraz keyfe keder o bakımdan sordum..konu konuyu açıyor :) 17 taksam jant acaba konfordan çok şey kaybedip yakıtı da çok olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum bir yandan da

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesin alacağım diye bir durumum yok ya o bakımdan aramadım yoksa tabii ki ararım servisi de biraz keyfe keder o bakımdan sordum..konu konuyu açıyor :) 17 taksam jant acaba konfordan çok şey kaybedip yakıtı da çok olumsuz etkiler mi diye düşünüyorum bir yandan da

Şu anki jantlarınızda çok hoş bence. Benimki gibi jant kapağı da değil  :D

Bende keyfe keder jant arıyorum ama benimde kafamda 16''-17'' jant alırsam; konfordan ve aracının düzenin değişebileceğinden şüphelerim var 

:nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu anki jantlarınızda çok hoş bence. Benimki gibi jant kapağı da değil  :D

Bende keyfe keder jant arıyorum ama benimde kafamda 16''-17'' jant alırsam; konfordan ve aracının düzenin değişebileceğinden şüphelerim var 

:nea:

aynı düşünceleri ben de taşıyorum maalesef :) jantlarım güzel de sık kollu olsun istemiyorum temizliği zor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

mazda 3 sedan için 17" Gepard 392 Grey nasıl duruyor sizce ? ya da sizce en iyi ahngisi duruyor

Güzel duruyor abi. Ne zaman alıyosun. Alda senin jantlarıda ben almaya geleyim  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel duruyor abi. Ne zaman alıyosun. Alda senin jantlarıda ben almaya geleyim  :D

:) Valla masraflarımın ardı arkası bir kesilse halledeceğim de tamamen duygusal. Duygusallık bir kenara jant bulamıyorum. Geçan resmini attığım vardı ya Ankara da iki büyük jantçıya sordum Türkiye de bulamazsın bunu deidler. Hayallerim yıkıldı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Valla masraflarımın ardı arkası bir kesilse halledeceğim de tamamen duygusal. Duygusallık bir kenara jant bulamıyorum. Geçan resmini attığım vardı ya Ankara da iki büyük jantçıya sordum Türkiye de bulamazsın bunu deidler. Hayallerim yıkıldı  :D

90. yıl jantları değil mi onlar ya ? abi serviste bulabilirsin ancak diye düşünüyorum. yoksa dışardan bulamazsın..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...