Jump to content

Mazda Xedos 6 Hakkında Bilgi

ciaco
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Omegada güzel bir tercih olabilir ama opelin parçası bol çünkü arıza çıkaran bir araç oldugu için o yüzden de parça fiyatları normal. Saydığım araçlar çerçevesinde nasıl bir zevkim oldugunu anlamışsınızdır. Tekrar diyorum keşke parça problemi olmasa ve akaryakıt fiyatları ucuz olsada xedos6 binebilsem...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuan Omega geçiyor aklımdan ama düşük km'li yok, olanlarda bana fiyatı uymuyor. Xedos arayan arkadaş Omega'ya baksa iyi olur diyecem ama düşük yakıtlı bir araç arıyor. Omega'nın da yakıtı 45-50 Krş'tan aşağı değildir....

Bir ara ciddi ciddi niyetlendim, sırf Opel diye vazgeçtim, Frontera'dan da Opel olması sebebiyle vazgeçtim... İçimde bilemediğim bir tepki var bu markaya karşı...

:D

Oysa; çocukluğumda Opel Rekord ve Opel Senator gibi kallavi araçlara da bindim... Senator'un motor sesi daha kulaklarımdadır... Zaten Omega, senator'un devamı bildiğim kadarıyla... Ama şimdi kralı olsa tırt... :)

Anılarım depreşti hiç yokken iyi mi?

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Omegada güzel bir tercih olabilir ama opelin parçası bol çünkü arıza çıkaran bir araç oldugu için o yüzden de parça fiyatları normal. Saydığım araçlar çerçevesinde nasıl bir zevkim oldugunu anlamışsınızdır. Tekrar diyorum keşke parça problemi olmasa ve akaryakıt fiyatları ucuz olsada xedos6 binebilsem...

Halamın bıyıkları olsaydı, amcam olurdu gibi bir şey olmuş bu... :D Opel'in parçasının ucuz olması sık arıza yapmasından değil, piyasada bol olmasından... Bir de; Vectra parçaları rahatlıkla Omega'ya uyuyor... Bu yüzden de ucuz...

Mazda 626 parçasını hadi Xedos'a uydur uydurabilirsen... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Halamın bıyıkları olsaydı, amcam olurdu gibi bir şey olmuş bu... :D Opel'in parçasının ucuz olması sık arıza yapmasından değil, piyasada bol olmasından... Bir de; Vectra parçaları rahatlıkla Omega'ya uyuyor... Bu yüzden de ucuz...

Mazda 626 parçasını hadi Xedos'a uydur uydurabilirsen... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ara ciddi ciddi niyetlendim, sırf Opel diye vazgeçtim, Frontera'dan da Opel olması sebebiyle vazgeçtim... İçimde bilemediğim bir tepki var bu markaya karşı...

Abi bende Opel diye uzak duruyorum ama araçtaki motor ve donanım çok hoşuma gidiyor.

Kardeşim Opel'in kronik sorunu çok diyor yağ yakıyor falan diyor...

Vectra'nın 2.5 CDX leri var; onlarda donanım olarak nerdeyse Omega ile aynı (dijital klima, ısıtmalı koltuk vs) ama Opel işte  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bende Opel diye uzak duruyorum ama araçtaki motor ve donanım çok hoşuma gidiyor.

Vectra'nın 2.5 CDX leri var; onlarda donanım olarak nerdeyse Omega ile aynı (dijital klima, ısıtmalı koltuk vs) ama Opel işte  :nea:

Boşuna yapmadık imzayı Hakan;

Wir Lieben Öpen...  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet abim demek istediklerim bunlardı. Donanım iyi olabilir ama donanımı için alınacak bir araç degil bence.. Önemli olan mekanik motoru ve kasası yani görüntüsü.. Bu tercihte bulundugum üç araçta markalarının efsaneleridir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...