Jump to content

Mazda 626 Aracım Benzinde Çalısmıyor

kartal_422
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

seviyorum yurdum esnafını :) yakaladığını affetmiyor valla çok güzel müşteri kaybediyorlar.

geçen yıl benim mazda'nın silecek motorunu 3 defa söküp taktılar 15 günde en sonunda çamı kırmayı da başardılar hala sanayi de o dükkanın önünden geçerken için sızlıyor valla.

Hocam Mazda için bir laf vardır; ''Mazda bozulmaz, Mazda'yı usta bozar''  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam Mazda için bir laf vardır; ''Mazda bozulmaz, Mazda'yı usta bozar''  :D

kesinlikle haklısın kardeşim birini yaparken diğerini bozan elleri öpülesi ustalarımız var bizim:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle haklısın kardeşim birini yaparken diğerini bozan elleri öpülesi ustalarımız var bizim:)

Evet hocam öylelri var, birde sorun burda veya şurda deyip sağlam parçayı söküp, yerine yeni bir parça takıp araç oldu diyenlerde var  :D yani anahtarı eline alan usta olabiliyor  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de oldum bi ara:) üniversite okurken telefon tamiri işine girdim.bir yıl kadar yaptım nedense her topladığım telefonda fazla parçalar vardı bana göre :) bunu fazladan takmışlar diye düşünüyordum :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben de oldum bi ara:) üniversite okurken telefon tamiri işine girdim.bir yıl kadar yaptım nedense her topladığım telefonda fazla parçalar vardı bana göre :) bunu fazladan takmışlar diye düşünüyordum :)

:D :D

Bende TSK'da teknik bir personelim. Bizde de ''parça artıran teknisyen iyi bir teknisyendir derler''

;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...