Jump to content

APP plaka

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

14

• Selman

16

• NeBiAnd

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Sen sabah erkenden ara, sor... Ben son durumu bilmiyorum tam olarak, ama dediğim gibi becerebileceklerse Çeşme'den adres veririz, hatta işi bilen takipçi de ayarlarız sanıyorum....

Edit: Adresin neresiyse plakayı oradan alıyorsun, kafana göre olmaz...

ne alakası var yahu adres bköy plaka beşiktaştan çıktı 2oo ytl ye istediğiniz plakada cıkıo :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Biran abi bende APP plaka yaptırmayı düşünüomda araç babamın üstüne.İlla babamın gelmesi mi gerek ki gelmez bu iş yatar  :2funny: abi ruhsat ve kimlikle iş bitiyo mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kimlikle,ruhsatla bi alakası yok olayın yav,gidiyosun benim plakam şu diyosun,veriyosun parasını,1 saat sonra gidip alıyosun  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen Volkanı dinleme ve ruhsat ve kimlik yanına al.O zaman gidip ben komşunun plakasını sökeyim app yapayım sonra Hüsamettin bak sana doğum günü süprizi yaptım al sana app plaka nasıl beğendin mi:? :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sen Volkanı dinleme ve ruhsat ve kimlik yanına al.O zaman gidip ben komşunun plakasını sökeyim app yapayım sonra Hüsamettin bak sana doğum günü süprizi yaptım al sana app plaka nasıl beğendin mi:? :geyik:

boşver hüsoyu benim dogumgünü gelio app yapak benimkileri :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi orayı bilemiyorum valla ama burda öyle ruhsat,kimlik filan yok...istediğim plakayı bastırırım gidip parayı verdikten sonra...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne istersen basıyolar burada Biran, tanıdıkla falan alakası yok, ruhsat kimlik hakgetire....Aslında senin dediğin gibi olması lazım tabii...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi babamın kimliğini mi götürcem yoksam kendi kimliğimle olur mu bu iş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...