Jump to content

APP plaka

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

14

• Selman

16

• NeBiAnd

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Çok güzel olmuş.. Güle güle kullan :)

O çerçevenin siyah boyasını sildir ama bence Biran Abi. Zaten harfler baya yer kaplamış, bir de siyah çerçeve, hiç beyaz yer kalmamış..

Onu düşündümde Helin ama zaten araba siyah yani zemin siyaha yapışacağı için bir şey fark etmedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu düşündümde Helin ama zaten araba siyah yani zemin siyaha yapışacağı için bir şey fark etmedi.

abi yada siyah şeritleri kestir. oda güzel olmazmı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Düşündük onu Erman ama yamuk keserler ve kenarlar sivri kalır.Sonra düzgün bir şekilde hafif yuvarlak törpülemek lazım.

bi ara Otosanayi deki Yıldız turning'e uğramıştıkta arkadaşla, gittiğimizde bir müşteri aracına aynı dediğim şekil plakayı kestiriyordu. çok zor bişi değil esasında adam plakanın arkasından çevvelle bir çizik atıyordu kenarlarından getirip takıyordu plakayı..

senin arabada böyle yaparsan çok süper gözükür abi neticede siyah araba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kestirmemeyi iyi düşünmüşün Biran Abi.. Hem çok ufacık kalıyor, harfler taşar gibi duruyor hem de dediğin gibi yamuk, turtıklı vs. oluyor.. Benim de eski plakam siyah şeritliydi çerçevesi, plakanın kalın harflerine uyuyır vs. dedim ama silince çok hoş hakkaten.. Değişiklik olsun diye silersin Biran Abi belki ilerde :)

Hayırlı olsun tekrar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Haaaaa... plaka altlığı diyon sen :D Çok basit... ya puntoyla delcen ki iğrenç bir şey o, ya da çift taraflı bant benimki gibi :)

ya servis inatla cok kısa zamanda düşer plakan diyor bantla... vida atalım dediler  neye benzer o dedim güldü sustu
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pazar gecesi (saat 01:00 civarları) Karamürsel'den dönerken Balıkesir çıkışında polis durdurdu, tabi bende plakalar mühürsüz APP, camlarda film, çift egzos, jant, yay, ıvır zıvır derken aha dedim yine gidiyo çorba parası. Neyse adam ruhsatı filan aldı inceledi, sonra gitti plakaya baktı, nerde orjinaller dedi, bagajda diip gösterdim. APP'leri nerde bastırdığımı sordu, İstanbul dedim, "Allah Allah, mavi şeritli TR plakayı nasıl basmışlar, normalde trafik müdürlüğünden kağıt alman lazım" dedi. Valla bilmiyorum arkadaş ben bastırtırım dedi bastırttı dedim, iyi peki bakalım dedi verdi evrakları yolladı beni... Meğer gece o saatte ordan geçen araçların plakalarını filan alıyolarmış şu şehirdışına çıkan taksilerde olduğu gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bülent Abi, Dündar Abi'nin benim plakayı yapıştırmak için kullandığı cam silikonu mu ne var, siyah macunsu bişey, sürüp yapıştırıyosun, 5 dk içinde taş gibi oluyo. Dezavantajı, çıkarmak istediğin zaman spatulayla kazıman gerekiyo ve dikkat etmezsen boyayı çizme ihtimali var spatulayı kaydırıp. Ama çıkması mümkün değil. Zaten arka plakayı koli bandıyla tuttursan bile düşmez, benim ön plaka da zamanında çift taraflı banttı, biraz açılma yapmıştı ama pek düşecek gibi değildi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...