Jump to content

APP plaka

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Pazar gecesi (saat 01:00 civarları) Karamürsel'den dönerken Balıkesir çıkışında polis durdurdu, tabi bende plakalar mühürsüz APP, camlarda film, çift egzos, jant, yay, ıvır zıvır derken aha dedim yine gidiyo çorba parası. Neyse adam ruhsatı filan aldı inceledi, sonra gitti plakaya baktı, nerde orjinaller dedi, bagajda diip gösterdim. APP'leri nerde bastırdığımı sordu, İstanbul dedim, "Allah Allah, mavi şeritli TR plakayı nasıl basmışlar, normalde trafik müdürlüğünden kağıt alman lazım" dedi. Valla bilmiyorum arkadaş ben bastırtırım dedi bastırttı dedim, iyi peki bakalım dedi verdi evrakları yolladı beni... Meğer gece o saatte ordan geçen araçların plakalarını filan alıyolarmış şu şehirdışına çıkan taksilerde olduğu gibi...

en fazla 1 kg kiraz verir kurtulurdun yahu  karamürselden de boş dönüodum demessin herhalde :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

14

• Selman

16

• NeBiAnd

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Bülent Abi, Dündar Abi'nin benim plakayı yapıştırmak için kullandığı cam silikonu mu ne var, siyah macunsu bişey, sürüp yapıştırıyosun, 5 dk içinde taş gibi oluyo. Dezavantajı, çıkarmak istediğin zaman spatulayla kazıman gerekiyo ve dikkat etmezsen boyayı çizme ihtimali var spatulayı kaydırıp. Ama çıkması mümkün değil. Zaten arka plakayı koli bandıyla tuttursan bile düşmez, benim ön plaka da zamanında çift taraflı banttı, biraz açılma yapmıştı ama pek düşecek gibi değildi.

siyah cam silikonu ok, plakayı cıkartmak gibi bi sıkıntım olmaz heralde ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla gidişte de aynı olayı yaşadım, filme ve egzosa kıllık yaptı, film için "kız arkadaşım kullanıyo bazen, rahatsız ediyolar trafikte" dedim, egzos olayı da biraz karambole geldi, ufak bi yanlış anlaşılmadan yararlanıp yırttım. Bugüne kadar 150'si çorba parası olmak üzere 250 YTL gitti film ve egzos dolayısıyla :D

EDIT: Bu arada ciddi ciddi düşünmeye başladım film ve egzosu söktürtsem mi diye, İzmir'de problem olmuyo ama çok şehirdışı yaptığım için daha çok para gidicek gibi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya servis inatla cok kısa zamanda düşer plakan diyor bantla... vida atalım dediler  neye benzer o dedim güldü sustu

Yok Bülent Abi ya, ne düşmesi. Benim bir buçuk senedir bişey olmadı. Zaten öyle yolda giderken pat diye sen farkında olmadan düşmesi mümkün değil. Okan'ın dediği gibi açılma yapar sadece belki köşelerden, o da çok sinir bozucu olursa söker tekrar yapıştırırsın..

Servisteki adam tabiki ısrar edecek kendi reklamının olduğu plaka altlığını takmak için..

Sakın vida yapma sakınnnnnnn.. punto dediğim şey işte.. çok çirkin duruyor iki tane nokta, biri 34'ün 3ünün orda biri de en sağ tarafta.. çok kötü...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla gidişte de aynı olayı yaşadım, filme ve egzosa kıllık yaptı, film için "kız arkadaşım kullanıyo bazen, rahatsız ediyolar trafikte" dedim, egzos olayı da biraz karambole geldi, ufak bi yanlış anlaşılmadan yararlanıp yırttım. Bugüne kadar 150'si çorba parası olmak üzere 250 YTL gitti film ve egzos dolayısıyla :D

EDIT: Bu arada ciddi ciddi düşünmeye başladım film ve egzosu söktürtsem mi diye, İzmir'de problem olmuyo ama çok şehirdışı yaptığım için daha çok para gidicek gibi...

diğer 100 ne zaman gitti?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri Ankara Kızılay'da, 2 kişi Yunus'u kafalamamız sonucu park cezasıyla yırttım, diğeri de şimdi hatırlayamadığım bi şehirdışı seyahat sırasında, muhtemelen Antalya yolu üzerinde...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biri Ankara Kızılay'da, 2 kişi Yunus'u kafalamamız sonucu park cezasıyla yırttım, diğeri de şimdi hatırlayamadığım bi şehirdışı seyahat sırasında, muhtemelen Antalya yolu üzerinde...

Antalya yolu ve hatırlayamadığım bir seyahat kelimeleri çok işkillendirici :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Antalya yolu ve hatırlayamadığım bir seyahat kelimeleri çok işkillendirici :D

kesinlikle ,aslında yapılan her km yolun ve harcanan her ykr nin hesabı verilmeli diye düşünüyorum :2funny::geyik:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veremeyeceğim hesap yok arkadaşlar, Antalya'ya da yaklaşık 1 ay kadar önce gittim, istenirse tam tarihleri de söyleyebilirim, Helin de biliyo zaten gittiğimi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ondan öğreniyoruz bu işleri zaten Bülent Abi, dün akşam izledim adamımı, bizim veremeyeceğimiz hesap yok... İzmir - Karamürsel arasını 15 dakikaya düşereceeez :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ondan öğreniyoruz bu işleri zaten Bülent Abi, dün akşam izledim adamımı, bizim veremeyeceğimiz hesap yok... İzmir - Karamürsel arasını 15 dakikaya düşereceeez :D

yavaaaaaşşşşşş :D :D sen onuda geçmişin bea
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...