Jump to content

APP plaka

NeBiAnd
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 144
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

14

• Selman

16

• NeBiAnd

19

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Sen Volkanı dinleme ve ruhsat ve kimlik yanına al.O zaman gidip ben komşunun plakasını sökeyim app yapayım sonra Hüsamettin bak sana doğum günü süprizi yaptım al sana app plaka nasıl beğendin mi:? :geyik:

hehehe ben bu hikayeyi hatırlıyorum bi yerden :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bi sorum daha olcak plakanın şu mavi kısmını kırmızı yaptırabiliyor muyuz?

valla bi yerlerde konusu geçmişti forumda.. yapılıyor tabiki..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla bi yerlerde konusu geçmişti forumda.. yapılıyor tabiki..

App plaka yaptırcam ya o arada onu da yaparlar mı diye sormuştum.Yoksa ayrı bi işlem falan mı gerekio.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

05.10.2007 at 19:26, helin :

bu linke bi bak.. yapıştırma falan olduğu yazıyor ;)

Teşkkürler helin.Kısacası orjinal deil yani bu kötü bi haber.Neyse artık yapıştırırız araç siyah olduğu için bide kaliperleri kırmızı yapmayı düşünüom baya hoş durur diye düşünmüştüm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

öncelikle iyiakşamlar herkese, bu app plaka hakkında sorularım olacaktı yardımcı olabılırsenız cok sevınırım:)oncelikle ankarada ogrencı oldugumu belırteyım ve basıma gelen olayı anlatayım, yaklasık uc hafta once okulda kucuk bır kaza yaptım ve hemen olay yerıne jandarma geldi,komutan  muhursuz app plakamı gordu ve penseyle soktu hicbirsey yapamadım halıyle, ogunden berı orjınallerıyle cıkıyorum trafıge ama ben yenıden app plaka yaptırmak ıstıyorum ama cift muhurlu olması lazım polısın sokmeye gucu yetemeyecek cınsten:) ankarada bu ısı yaptırabılecegım bır yer war mı ve bu ıs bana kaca malolur??cift muhur olması cok muhim,simdiden cok tesekkurler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle geçmiş olsun bende app plaka yaptırmak çok istemiştim ama yasak artık yapmıyorlar  yani sanayi'den başka bir yerde app plaka yaptıramazsın bu arada jandarma arabayı bağlamamış iyiyiki mühürsüz plakadan dolayı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok saolasın ali,normalde yasak oldugunu bılıyorum ama egerkı cıft muhuru bastırtabılırsen app plakaya hıcbırsey yapamıyor polisler,zaten en olmadı yıne muhursuz yaptırıp takacagım napalım:) jandarma normalde affetmıyor ama ogun anlayıslı gunundeydı sanırsam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşkkürler helin.Kısacası orjinal deil yani bu kötü bi haber.Neyse artık yapıştırırız araç siyah olduğu için bide kaliperleri kırmızı yapmayı düşünüom baya hoş durur diye düşünmüştüm.

plakanin orasini kirmizi yaptirirsan arabani baglayabilirler. benden sölemesi :D artik karisiolar. ilk zamanlar karismiodu ama polisler. artik neye karisip neye karismayacaklarini bilemez oldular :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

plakanin orasini kirmizi yaptirirsan arabani baglayabilirler. benden sölemesi :D artik karisiolar. ilk zamanlar karismiodu ama polisler. artik neye karisip neye karismayacaklarini bilemez oldular :D

istanbulda kimse kimseye karışmıyo.. sis farıyla da bangır bangır egzozla da dolaşabiliyosun.. ama bizim oranın polisleri maalesef her şeye karışıyor.. küçük yer olduğu için başka büyük sorun pek yok tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

istanbulda kimse kimseye karışmıyo.. sis farıyla da bangır bangır egzozla da dolaşabiliyosun..

Gözünü sevdiğim İstanbul. :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

istanbulda kimse kimseye karışmıyo.. sis farıyla da bangır bangır egzozla da dolaşabiliyosun.. ama bizim oranın polisleri maalesef her şeye karışıyor.. küçük yer olduğu için başka büyük sorun pek yok tabi..

sizin oradaki en büyük sorun sensin galiba :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sizin oradaki en büyük sorun sensin galiba :D

valla kritik noktaları bildiğim için ben de pek sorun yaratmıyıroum :D ama yani istanbulda kimse ses etmiyo, neden küçük yerler böle ya..izmirde de çevirmişlerdi, sis farı yüzünden polise çok güzel açıklama yapmıştım ben de :D hiç unutmam o geceyi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

valla kritik noktaları bildiğim için ben de pek sorun yaratmıyıroum :D ama yani istanbulda kimse ses etmiyo, neden küçük yerler böle ya..izmirde de çevirmişlerdi, sis farı yüzünden polise çok güzel açıklama yapmıştım ben de :D hiç unutmam o geceyi :D

acıdım valla o polise :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serhat  ben emliyetteki o işi yapanı bile tanıyodum ama yapamam dedi sonra bana müdürlükten gönderilen bir yazı gösterdi ve app plaka yasak dedi bence ilkinden kurtulmusun bari  ikincide yanma yani yaptırma

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cok haklısın ali ama onlara gozum alıstıgından cok garıpsıyorum artık orjınallerı guzelim plakaları butun okulun onunde cart dıye soktu komutan,jandarma olunca laf soz de dınlemıyor:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende abimin arabasına yapmıştım plakalara kırmızı tr ve camlara film. bir gün radara yakalandık polis önce hızımızı ve ne kadar ceza aldığımızı söyledi. sonra plakaları farketmiş.  tr leri söktürdü. sonra filmleri gösterdi. filmleri söktük tertemiz ayrıldık polisin yanından

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...