Jump to content

Laguna 1 hakkında fikirleriniz

atsızbey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bence o paraya alınabilecek en güzel ve sağlamlığını kanıtlamış olan; Toyota Coralla GLİ olabilir. Klimalı olanlarından denk getirdiğin zaman süper olur.

Hem performans hem de sağlamlık ve konfor... Daha ne olsun!

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hlx te artı olarak ne var liberty den.

deri döşeme

elektrikli yükseklik ayarlı sürücü koltuğu

elektrikli bel destek ayarlı sürücü koltuğu

4 disk fren

aliminyum jant

spor beyaz kadran

4 hava yastığı

4 cam otomatik

sis farı

ebd

mercekli far

ve en önemlisi 51 beygir ve 1 silindir fazlası var. yani 20v - 5 silindir - 154 hp

liberty en boşu, hlx en dolusu. ben bile hlx'ten inip, arkadaşların liberty'e bindikten sonra yadırgarken, mazda'dan sonra garipsemeniz normal. şu an paraya ihtiyacım olup mazda'yı satsam ve 15.000 tl'ye araba alacak olsam HLX tek tercihimdir. 2 tane eskittim. cebimde extra orama burama sürecek param olsa sırf keyfine binmek için mazda6'nın yanına, kapının önüne koyarım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence o paraya alınabilecek en güzel ve sağlamlığını kanıtlamış olan; Toyota Coralla GLİ olabilir. Klimalı olanlarından denk getirdiğin zaman süper olur.

:fiuw: :fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O paralara temizini verseler gli nin başka araca bakarmiyim.xli mi 200 bin km de sattim hala canavar gibiydi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Coralla'nın 1.3'ü o fiyatlara temizi bulunur ama; araç arayan abimizide 1.3'ün performansı kesmez sanırım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen bizim komşuya denk getirdik temiz 97 GLİ... 14.750 TL...

Fakat 240 bin km'si var ama halen taş gibi...

Ben o fiyatlara öyle temiz bulsam corollanin km sine bakmam benim xli 200 bin km de gitti  hiçbir sıkıntı yoktu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 Yıl Laguna kullandım, 2001 otomatik, ilk sahibinden aldığım için bi sorun yaşamadım ama 8 valf oluşu sizi uzebilir. Ama temizini bulursanız olabilir. Ben 16'ya satmıştım. Sanırım ekonomi için araç istiyosunuz Getz'ide düşünebilirsiniz. Ama marea alternatif olark en güzel secenek gibime geliyo.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 Yıl Laguna kullandım, 2001 otomatik, ilk sahibinden aldığım için bi sorun yaşamadım ama 8 valf oluşu sizi uzebilir. Ama temizini bulursanız olabilir. Ben 16'ya satmıştım. Sanırım ekonomi için araç istiyosunuz Getz'ide düşünebilirsiniz. Ama marea alternatif olark en güzel secenek gibime geliyo.

Abi senin dediğin gibi ilk sahibinden aldığın için sıkıntı yaşamamışsın.

Bence Laguna ilk sahibini üzmez ama daha sonraki sahiplerini üzebilir. Bende almayı çok düşündüm ama çevremde kullanan arkadaşların olumsuz yorumları yüzünden vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben o fiyatlara öyle temiz bulsam corollanin km sine bakmam benim xli 200 bin km de gitti  hiçbir sıkıntı yoktu

Aklınızdaki fiyatları az çok tahmin edebiliyorum. 98-99 1.8 Mitsubishi Carisma'da alabilirsiniz. Donanımlı bir araç.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aklınızdaki fiyatları az çok tahmin edebiliyorum. 98-99 1.8 Mitsubishi Carisma'da alabilirsiniz. Donanımlı bir araç.

Bak ona hic bakmamıştım dur bir de onlara bakayım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama olmaaazz onlarda gdi motor yok mu tüp olmuyor onlara :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ogretmenden-tertemiz-162177600/detay/

Birde bu araç var km si uygun sizce bu fiyata görmeye değer mi

Hocam boya takıntın ve aracın büyük kazası yoksa görmeye değil, almaya değer... Ama iyice baktırmak gerek... Memur insanın aracı bakımlı olur genelde...

Görünürde çok hoş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam boya takıntın ve aracın büyük kazası yoksa görmeye değil, almaya değer... Ama iyice baktırmak gerek... Memur insanın aracı bakımlı olur genelde...

Görünürde çok hoş.

Evet memurlar istisnalar hariç bakıyor araçlarına bir arayalım önce de hayırlısı kısmetse 19 Mayısa da kalırsa araç gidip göreceğim biraz uzak ama olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel duruyor daha önce görmüştüm fiyatı 12.750'ydi.

Evet 12750 idi bugün önce 12250 ye sonra 12000 e düştü.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...