Jump to content

Laguna 1 hakkında fikirleriniz

atsızbey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

HLX al dedim 8)

Sizin söylediğiniz hlx modellere baktım gerçekten güzel görünüyorlar ama pek uygun ve temiz olanını bulamadım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son olarak bu aracı kestirdim gözüme

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-masrafsiz-161847632/detay/

Aracımın satışını büyük ihtimal bir aksilik olmazsa bu cuma ya da pazartesi veriyorum iki ciddi talip var üzülüyorum ama satmak zorundayım. Yukarıdaki araç ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de bu aracı almak için gittiğimde nelere dikkat etmeliyim.Alirsam iki ya da üç yıl sonra diyelim ki 300 bin km de fazla zarar etmeden satabilir miyim.Son olarak aracı almaya değer bulursak kaça almalıyım ederi nedir sizce saygilar:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temizi için ben 12 bin bile veririm, fakat sizin durumunuz farklı... Mersin'deki aracı rahatlıkla 11 bine alırsın gibime geliyor hocam... 35 plakalı olanı ise biraz uçmuş, satabilir mi bilmiyorum, o araca 12 bin veremem, 11 bin bile içimden geçmez, diğerinin yanında sönük kalıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Son olarak bu aracı kestirdim gözüme

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-cok-temiz-masrafsiz-161847632/detay/

Aracımın satışını büyük ihtimal bir aksilik olmazsa bu cuma ya da pazartesi veriyorum iki ciddi talip var üzülüyorum ama satmak zorundayım. Yukarıdaki araç ile ilgili fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. Bir de bu aracı almak için gittiğimde nelere dikkat etmeliyim.Alirsam iki ya da üç yıl sonra diyelim ki 300 bin km de fazla zarar etmeden satabilir miyim.Son olarak aracı almaya değer bulursak kaça almalıyım ederi nedir sizce saygilar:)

Bence Mersin'deki araç daha güzel. Km'side düşük. Abicim sen çift hava yastığı ve sunrof olsun diye bazı şeylerden de ödün vermeyi göze almışsın galiba  :) (sedan hoşuna gidiyor ama o özellikler olunca HB'de olur der gibi)

Bizim milletimiz araç alırken km'ye çok dikkat eden bir millet; km yükseldikçe ters orantıyla talipleri sayısı azalabilir.

Nelere dikkat etme konusuna gelince çok klasik olcak ama motor kapağında duman-buhar atma gibi bir durum varmı? yağ çubuğunu çekip üfleme varmı? gibi şeylere bakılabilir.

Araç sahibine sorarsınız değişeni, boyası, kazası varmı diye. Söylediklerini samimi bulursanız ve aracın durumu size hoş gelirse alırsınız sonuçta 0 araç almayacaksınız.

Yada o şehirde oto experiz çoktur; 800-100 TL verip aracı expere soktuğunuzda;çok sağlıklı ölçemeselerde motor yüzdesini, boyası, değişini, kazası olup olmadığını söylerler. Motor durumunuda sağlıklı ölçebilirler ama expertizlerin ölçimlerini yüzde yüz doğru olmadığını söyleyenler var.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abiler arkadaşlar haklısınız aslında iki aractan biri buraya yakın olsaydı ya da buralarda Düzce Bolu Çankırı Kastamonu kocaeli ve Ankara heryerde 626 bakıyorum ama yok yumurta kapıya dayandı galiba ondan mıdır nedir? Neyse hakkımızda hayırlısı olmadı elentra (2000-2001) marea falan fıstık  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abiler arkadaşlar haklısınız aslında iki aractan biri buraya yakın olsaydı ya da buralarda Düzce Bolu Çankırı Kastamonu kocaeli ve Ankara heryerde 626 bakıyorum ama yok yumurta kapıya dayandı galiba ondan mıdır nedir? Neyse hakkımızda hayırlısı olmadı elentra (2000-2001) marea falan fıstık  :(

Şuda var abi uzak şehirlerde 500-1000 lira daha uygun fiyata araç bulabilirsin; ama git gel masrafıda yine 500 lira gider. Onun için 500 fazla olsun yakın çevreden olsun bence.

Ayrıca o kadar yol gidersin birde aracı beğenmezsin o zaman  :kafa: :kafa:  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzak şehirlerde bulunan araçlar için; git gel ve beğenmeme durumları var maalesef... En mantıklısı o şehirden ya tanıdık bulmak ya da forumdan bir gönüllü... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şuanki aracımı almadan önce; Hakkariden araç bakarak 2 tane aracı favoriye aldım. İzin günüm geldi. Her zaman uçağımı Ankara'ya alırdım. Araçlar İstanbul'da diye uçağı İstanbul'a aldım.

Neyse netten malum sitelerden beğendim araçların sahibini aradım. Fiyatta ta anlaştım. Van'dan İstanbul'a uçtum. Araç başına gittim. Resimlerde çok güzel görünen ve telefonda hiçbir masrafı yok diyen araçların yanına gidip, çalıştırıp bir tur attığımda. araçların durumu; baska balata bitik sıyırıyo heran çakacak, frenler tutmuyo, otomatik camlar bi çalışıyo bir çalışmıyo, gazda sıkıntı var, ön cam çatlak hafiften, resimlerde belli olmuyordu ama arabada bir sürü çizik vardı. İki aracıda almadan memleketime geçmiştim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence mesele uzak olması ve aradakı masraf değil. Kayda almanız gereken şey verdiğiniz paraya karşılık aldığınız arabanın durumu ney. Kaliteli araba için gerekirse 500 masraf edilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktığım 626 larda özellikle dikkatimi çeken bir nokta var ön kapıların içerden görüntüsünde aracın torpidoyla birleştiği yerde çoğunun kapısı sanki baya aşağı düşmüş gibi ama o linkini verdiklerim düzgün duruyordu.O ikisini de eledim gibi arkadaşlar daha yakınlara bakıyorum 626 olmazsa başka araç artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence mesele uzak olması ve aradakı masraf değil. Kayda almanız gereken şey verdiğiniz paraya karşılık aldığınız arabanın durumu ney. Kaliteli araba için gerekirse 500 masraf edilir.

Abi haklısın kayda değer araç olursa 500 masraf edilir. Benim gibi arabadan hiç anlamayan biri araçta bu kadar sıkıntı bulduysa usta ne bulurdu düşünemiyorum  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi haklısın kayda değer araç olursa 500 masraf edilir. Benim gibi arabadan hiç anlamayan biri araçta bu kadar sıkıntı bulduysa usta ne bulurdu düşünemiyorum  :D

Yani öyle bir sıkıntı da var gittiğinizde neyle karşılaşacağınız belli değil maalesef :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet Bülent masraf edilir ama değer mi?

10-15 bin liralık araba aramak için her şehire gidip eli boş dönmek hoş olmaz, buraya kadar gelmişken alayım bu aracı demek insanın içine sinmiyor... İki ucu miski amber kokan değnek değil ki katlanılsın... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10-15 bin liralık araba aramak için her şehire gidip eli boş dönmek hoş olmaz, buraya kadar gelmişken alayım bu aracı demek insanın içine sinmiyor... İki ucu miski amber kokan değnek değil ki katlanılsın... :P

Abi dediğini aynen yaşadım. Anlaştığım arabanın biri sitede 10.250 idi. Telefonda zorla 9'a ikna ettim. Aracın başına gittiğimde hüsrana uğrayınca; düşündüm bu kadar zaman harcadım yinede alsam mı diye. Hatta telefonda 9500'a direten adam 8750'ye al dedi ona bile razı olmadım aracı görünce

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi az çok gözüne kestirdiğin nispeten diğerlerinden bir yada bir kaç adım önde duran bir araç için bu hak kullanılır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...