Jump to content

Mazda 3 icin hangi bayi?

thearchitect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mesela trabzon bayisi araci gemiden cikar cikmaz istanbulda teslim edebiliyor mu acaba tabi geminin istanbula geldigini varsayarsak..

Bıraktığım numaradan arayıp sorabilirsiniz benim ismimi vererek. Her konuda soru işaretlerinizi giderip yardımcı olacaktır size.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir yerlerde; il dışına satış yapabilmek için ikamet vs. muhabbeti okumuştum... Hafızam beni yamultmuyorsa Balıkesir veya Bursa bayisi söylemiş.

İstanbul dışı için bu durumu iyice araştırın, Trabzon, Muğla vb. bayiler kendi bölgesi dışına araç satabiliyor mu? Veya böyle bir şey var mı?

Mikrofon sende Okan ??

:D

Okan nerelerde abi goren duyan varmidir?

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bıraktığım numaradan arayıp sorabilirsiniz benim ismimi vererek. Her konuda soru işaretlerinizi giderip yardımcı olacaktır size.

Tesekkurler yarin arayacagim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ankara SMB'yi de unutmayın.Ben aracı alırken kota sorunumuz yok demişlerdi.

15-20 mayis gibi gemi gelecek diyorlardi,ben simdiden arayacagim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merser otomotiv 0216 3277327 tuğba hanım ile görüşebilirsin özgür bey atacılığı ile arıyorum dersen yardımcı olur elinde arac var trdeki en çok satış yapan bayidir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda lâyıkıyla bulunan bir tek bayi Muğla Gören Otomotiv var... Diğerleri bir atımlık barut gibi geldiler ve gittiler, sağolsunlar... Bu konuda Okan Gören'in hakkını teslim etmek gerekir...

0 (252) 225 55 55

Elinden gelen yardımı yapacaktır.

İş gereği Muğla'ya gittim Gitmişken Okan'a uğradım. Biraz muhabbet edip ve çayımızı içtikten sonra sıra yeni Mazda 3'ü test etmeye geldi. Okan'la aracı incelemek o kadar garip geldi ki anlatamam. İstanbul'da bir kaç bayide inceleme ve test sürüşü yaptım ama böyle bir şey görmedim. Test sürüşünde yanıma birileri oturdu şu yoldan gideceğiz, sağdan soldan deyip bayinin önüne getirdiler. Katalogda yazanları ben sordukça söylediler. Bayi önüne gelince araç bu işte tasarım on numara deyip soru sormamam için uzak durup gitmemi beklediler. Okan'la farkı yaşadım. Test sürüşünden önce yarım saat aracın dış tasarımı, bagajı, koltukları ve motoru hakkında bilgi verdi. Motor kaputunu açıp motor hakkında teknik bilgiler verdi. Sonra arcın içine bindik. Yarım saat hiç sıkılmadan aracın tüm donanımlarını anlattı. Ön tarafta basit şekilde duran ekranla neler yapabileceğimi anlattı. Direksiyon üstündeki düğmelerin fonksiyonlarına, müzik sistemine, klimanın çalışma sistemine kadar her şeyi teker teker sıkılmadan anlattı. Biran aracı kendisi mi tasarlayıp donanımları ekledi diye aklımdan geçti. Akabinde test sürüşüne başladık. Kör noktadan, hız sabitleyicisi ne kadar tüm özelliklerini gösterdi. Test sürüşü bittikten sonra akıllı şehir içi fren desteğini test ettik. Bunu yaptığımıza inanamadım. İstanbul'da yapmış olduğum test sürüşlerinden sonra Mazda 3 almaktan vazgeçmiştim. Ama Okan işine o kadar saygılı ve seviyor ki aracı tekrar bana sevdirdi. Buradan Okan'a çok teşekkür ediyorum.

Mazda hakkında her şey = Gören Otomotiv Okan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan'ı övme konusu gibi olsun istemem ama, fazlasıyla hak ediyor arkadaş... :)

İnsanlığını tartışmak bize düşmez kötü olsa bile ki; harika karaktere ve anlayışa sahip birisi... Yaptığı işe olan saygısı ve işin bütün inceliklerini bilmesi hayranlık uyandırıyor... Geçen yılki toplantıda yüz yüze tanışmış olmaktan, ayrıca ayak üstü uğrayıp çayını içip, üzümünü yemiş olmaktan büyük keyif aldım... :) Ayrıca; kaç kez telefonla kendisine ulaştıysam, meşgul olsa bile bütün sorularıma cevap vermiştir...

Bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum... Hayırlı işler diliyorum... Herkesin kendisi ile yüz yüze tanışmasını tavsiye ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan abi candır :D Sorulara meşgul olsa bile cevap verir. Her müşteriyi önemser. Teknik olarak araçları çok iyi tanır. Her konuda yardımcı olmaya çalışır elinden geleni her daim yapar. Veli abi hafta sonu bir gören mi yapsak napsak :D

Çok iyi olur, yazdım bunu bi kenara... :) Biraz düşününce şanslı olduğumuzu anladım Oğuzhan, Türkiye'nin en iyi bayi ve servisine sadece 45 dakika uzaklıktayız...  >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok iyi olur, yazdım bunu bi kenara... :) Biraz düşününce şanslı olduğumuzu anladım Oğuzhan, Türkiye'nin en iyi bayi ve servisine sadece 45 dakika uzaklıktayız...  >:D

Ben olsam bu denli ilgili bir kurumu bu kadar yakınken en kötü 2 ayda bir ziyaret ederdim ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben olsam bu denli ilgili bir kurumu bu kadar yakınken en kötü 2 ayda bir ziyaret ederdim ;)

İş güç, hayat telaşı çoğu şeyi yapmamıza engel Bülent... En basiti Ankara buluşması dediniz, gelen üç kişi oldu... Koskoca Ankara da... Bazen Oğuzhan'la aylarca görüşmediğimiz oluyor, 10 dakikalık mesafede...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İş güç, hayat telaşı çoğu şeyi yapmamıza engel Bülent... En basiti Ankara buluşması dediniz, gelen üç kişi oldu... Koskoca Ankara da... Bazen Oğuzhan'la aylarca görüşmediğimiz oluyor, 10 dakikalık mesafede...

;)

Haklısın abi öyle oluyor. Bir derdin o olmuyor ki. Bir sürü telaşe oluyor insanın kafasında bir bakmışın bir arkadaşınla en son görüştüğünün üstünden geçmiş üç ay ama sen farkında bile değilsin. Maalesef hepimiz yaşıyoruz bu dumu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben dahil İstanbul'dan ve çevre illerden bir çok kişi. Kritik bir sorumuz olduğunda Okan'ı arıyoruz. Kaldı ki yeni otomobil almaya kalktığımızda bile öncelik Okan'dan yana. Her şey para pul değil. Okan'da ki samimiyet, bilgi, tecrübe ve işine saygıyı. Bir çok bayide ve çalışanında göremiyoruz.

Aynı keza bu vesile ile, bir çok defa. Okan'ı telefonla, e-maille, sosyal paylaşım sitesi ile olsun başını ağrıtmışımdır. Hiç üşenmeden, sıkılmadan sorularımı yanıtlamıştır. Kendisine tekrar teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı keza bu vesile ile, bir çok defa. Okan'ı telefonla, e-maille, sosyal paylaşım sitesi ile olsun başını ağrıtmışımdır. Hiç üşenmeden, sıkılmadan sorularımı yanıtlamıştır. Kendisine tekrar teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.

Çok doğru ben de 3-5 defa gerek mail aracılığıyla gerek özel mesajla kendisinden bilgi paylaşımı istedim sağolsun aynı gün içerisinde döndü hemen ve cevapladı. Bu bile yeter.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla çok teşekkür ederim hepinize. Bu övgüleri haksız çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum. Siz olmazsanız biz de olamayız...

Hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhabalar herkese;

Haziran-Temmuz arası Mazda 3 power sense almak istiyorum.Anadolu yakasında ki hangi bayi'yi tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Acıbadem merser'de baktım araca,genç bir arkadaş vardı ilgilendi umarım arabayı satana kadar değildir bu ilgi alaka.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonuçta ticaret işi bu onlarda orada çalışan neticede ilgilenen arkadaş prim alıyor yaptığı iş üzerinden oyüzden kim olursa olsun aracı satmak için ilgilenecektir ama aldıktan sonrada servis bamında ilgileneceklerdir sıfır araç zaten garantili olucak garantiye girmeyen bir arızada ise sen ücretle yaptırıcan için yine ilgileneceklerdir ben 626 mın aldığımdan beri en ufak vidası bile çıksa oraya giderim artık ahbab oldum hepsiyle servis olarak iyiler ben sadece şu yönden sevmiyorum orayı bende daha önce renault clio vede toyota corolla vardı bu araçlardada hep servise giderdim servisten bir kac gün sonrada mutlaka memnunmusunuz hizmeten diye ararlardı yapılan işle alakali bir problem var mi sorarlardı ben bunu mazdada göremedim daha doğrusu merser de göremedim hiç hakkında hayırlısı olsun inş

GALAXY J7

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...