Jump to content

Mazda 3 icin hangi bayi?

thearchitect
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

mazda da genel tavırda bir sıkıntı var anladığım kadarıyla,müşteri odaklı politikaları yok.doğru dürüst reklam tanıtım vs yok.bilen alsın almayan almasın galiba..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Bora Yetkin :

Merhabalar herkese;

Haziran-Temmuz arası Mazda 3 power sense almak istiyorum.Anadolu yakasında ki hangi bayi'yi tavsiye edersiniz?

7 saat önce, Bora Yetkin :

Bende Acıbadem merser'de baktım araca,genç bir arkadaş vardı ilgilendi umarım arabayı satana kadar değildir bu ilgi alaka.

Ben olsam İstanbul'daki sınırlı sayıda olan tüm bayilerden fiyat alıp. Hangisi en iyi fiyatı verirse ondan gider alırım. Satış pazarlama elemanı ilgilenmiş, ilgilenmemiş vs takılmam. Vereceği fiyata bakarım..Kaldıki aracı aldıktan sonra bir daha belki hiç görüşmeyeceğiz ve karşılaşmaycağız bile. Satış sonrası servis işi için, yetkili servisle ilişkileri sağlam tutmakta fayda var ama. Yetkili servis olarak ama tavsiyede bulunabilirim. Önceliğim Avrupa yakasında ki Evo'dur. Ardından Anadolu yakasındaki Merser gelir...

Hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, İlhan :

Ben olsam İstanbul'daki sınırlı sayıda olan tüm bayilerden fiyat alıp. Hangisi en iyi fiyatı verirse ondan gider alırım. Satış pazarlama elemanı ilgilenmiş, ilgilenmemiş vs takılmam. Vereceği fiyata bakarım..Kaldıki aracı aldıktan sonra bir daha belki hiç görüşmeyeceğiz ve karşılaşmaycağız bile. Satış sonrası servis işi için, yetkili servisle ilişkileri sağlam tutmakta fayda var ama. Yetkili servis olarak ama tavsiyede bulunabilirim. Önceliğim Avrupa yakasında ki Evo'dur. Ardından Anadolu yakasındaki Merser gelir...

Hayırlısı olsun.

Bende merser'den alacağım bir aksilik çıkmazsa.Kozyatağı ve altunizade bayilerini pek sevmedim ben.Verilecek fiyatlar arasında birkaç bin tl den fazla fark olmaz,karşımda ki adam dürüst olsun yeter bana.

Bu arada power sense sadece merser de var..

2 saat önce, Mazda41 :

Kocaeli Haldizlarada bakmani oneririm ben cok mutluyum aracimida ordan aldim

Aracı haldizlar'dan alıp bakıma merser'e götürmek pek mantıklı iş değil kanımca.Neden bizden almadın tavrı yaparlar tatsızlık çıkar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, Bora Yetkin :

Aracı haldizlar'dan alıp bakıma merser'e götürmek pek mantıklı iş değil kanımca.Neden bizden almadın tavrı yaparlar tatsızlık çıkar

2011 Yılından bu güne foruma üyeyim. Daha bu güne kadar, bir kişiden duymadım böyle bir şey.

Neden bizden almadı  teorisine, birde farklı boyuttan bakalım. Ama bu seferde olumlu tarafıyla bakalım.

Vayy aracı Haldız'dan almış ama, servise bize getiriyor. Demek ki satıştan/servisten/personelden/vs memnun kalmadı ki bize geldi. Ona göre ilgili davranalım, mutlu edelim bizden de kaçmasın. Sonuç itibari ile 5 yıl onlara gitmek zorunda olan potansiyel bir yetkili servis müşterisisiniz. 

Aracım 2011 Haldız çıkışlı, işyerim Kocaeli'nde..Ama bu güne kadar 1 defa Haldız servise götürdüm. Ne onlar bana tavır yaptı, aracı bize niye servise getirmiyorsun diye. Nede servise götürdüğüm yer, aracı bizden neden almadın diye bir tavır yaptı. Oldu ya birisi böyle bir şey söyledi..O söyleyen kişinin boş boğazlığıdır, gafıdır..Takılmam böyle şeylere para benim, keyif benim...Bir daha kapılarının önünden bile geçmem. İstediğim yerden aracımı alırım, istediğim yere servise götürürüm.  Yukarıda da belirttiğim gibi daha hiç bir defa olsun duymadım böyle bir şey.. Komple teorileri bunlar..

İstanbul'da olup Muğla'dan. Eskişehir'de olup Muğla'dan, Elazığ'dan otomobil alan arkadaşlar var...Onlar ne yapsınlar bu durumda. O yüzden yok öyle bir şey. Siz en hesaplı şekilde otomobilinizi almaya bakın. Servis olayı kolay...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, İlhan :

2011 Yılından bu güne foruma üyeyim. Daha bu güne kadar, bir kişiden duymadım böyle bir şey.

Neden bizden almadı  teorisine, birde farklı boyuttan bakalım. Ama bu seferde olumlu tarafıyla bakalım.

Vayy aracı Haldız'dan almış ama, servise bize getiriyor. Demek ki satıştan/servisten/personelden/vs memnun kalmadı ki bize geldi. Ona göre ilgili davranalım, mutlu edelim bizden de kaçmasın. Sonuç itibari ile 5 yıl onlara gitmek zorunda olan potansiyel bir yetkili servis müşterisisiniz. 

Aracım 2011 Haldız çıkışlı, işyerim Kocaeli'nde..Ama bu güne kadar 1 defa Haldız servise götürdüm. Ne onlar bana tavır yaptı, aracı bize niye servise getirmiyorsun diye. Nede servise götürdüğüm yer, aracı bizden neden almadın diye bir tavır yaptı. Oldu ya birisi böyle bir şey söyledi..O söyleyen kişinin boş boğazlığıdır, gafıdır..Takılmam böyle şeylere para benim, keyif benim...Bir daha kapılarının önünden bile geçmem. İstediğim yerden aracımı alırım, istediğim yere servise götürürüm.  Yukarıda da belirttiğim gibi daha hiç bir defa olsun duymadım böyle bir şey.. Komple teorileri bunlar..

İstanbul'da olup Muğla'dan. Eskişehir'de olup Muğla'dan, Elazığ'dan otomobil alan arkadaşlar var...Onlar ne yapsınlar bu durumda. O yüzden yok öyle bir şey. Siz en hesaplı şekilde otomobilinizi almaya bakın. Servis olayı 

Varsayim benimkisi zaten fiyat alirim yine haldiz'dan ama.tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün gördüm bilende vardır tabiki ama Beylikdüzüne Mazda satış ve servis bayisi açılmış. belki daha önceden yazılmışta olabilir bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba.

Geçen hafta pazar günü kocaeli haldızlara mazda3 test sürüşü için gittik. 2 kişiydik ikimizde de 2012 model mazda 3 mirai var. Kendi araçlarımızla gittik mağazanın önüne çektik içeri girdik. Araçlara bakarken bir personel istemeye istemeye yanımıza gelip dikilmeye başladı. Hoşgeldiniz falan demek yok. Birşeyler soruyorsunuz zorla cevap veriyor ve söyledikleri de yanlış. Bu kadar ilgisiz ve bilgisiz olmaları beni şaşırttı. Hani 20 yaşında olsak, otobüsten inip gelmiş olsak dicem ki bizi ciddiye almadı. Çocuklar geldi arabaya bakıyorlar falan diye düşündü.

Ama zaten ikimizde de mazda var. Belli ki mazda severiz. Böyle bir tavırla karşılaşınca gerçekten arabamdan da bu markadan da cidden soğudum ya bu nasıl bir amatörlük.

Test sürüşüne çıkmak istedik. Pazar günleri test sürüşüne çıkılmıyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Mazda takas kampanyası için aracımı kaça sayacaklarını , üzerine ne kadar ödemem gerektiğini sordum. Bir çalışma yapıp salı günü bilgi verelim dediler. Ne arayan var ne soran.

Mazdanın diğer bayilerinde durum nedir ? Bu ilgisizlik bu bayiye mi özgü yoksa genel olarak böyle mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, yigitgurel :

Test sürüşüne çıkmak istedik. Pazar günleri test sürüşüne çıkılmıyormuş. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?

Pazar günleri genelde bir çok markada test sürüşü yapamıyorsunuz. Firmalar Pazar günleri, çok kısıtlı sayıda personel tutuyorlar showroomda. Bir veya maksimum 2 personel tutuyorlar.  Bu kişilerde bazen satış pazarlama elemanı olmayabiliyor. Pazar günü personele ödenen mesai ücreti, normal ücretin 2 katı fazladır. Personel maliyetlerinden ötürü, işverende kısıtlı sayıda personel bulundurmaya çalışır. Bulundurulan personelde bayiye gelen müşterinin, sorularını not almak, broşür vermek, randevu almak, vs için bulunuyor zaten. İşin özü müşteri gelipte kepenk kapalı deyip geri gitmesin diye uyguluyorlar.

Aynı şeyleri üç aşağı beş yukarı Ataşehir Honda Damla, Ümraniye Renault Güner'lerde bende yaşamıştım. Söylediklerinizde ve beklentilerinizde haklısınız, lakin Pazar günleri bir çok firmada durum böyle.   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

07.05.2016 at 23:43, Bora Yetkin :

abi dert ettiğin olaya bak :) biz aracı fiyatı uygun diye bursadan aldık kocaelide işimiz vardı gitmişken bakımını da yaptık 0 sıkıntı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaca aldiniz bende gideyim uygunsa☺

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 saat önce, yigitgurel :

Herkese merhaba.

Geçen hafta pazar günü kocaeli haldızlara mazda3 test sürüşü için gittik. 2 kişiydik ikimizde de 2012 model mazda 3 mirai var. Kendi araçlarımızla gittik mağazanın önüne çektik içeri girdik. Araçlara bakarken bir personel istemeye istemeye yanımıza gelip dikilmeye başladı. Hoşgeldiniz falan demek yok. Birşeyler soruyorsunuz zorla cevap veriyor ve söyledikleri de yanlış. Bu kadar ilgisiz ve bilgisiz olmaları beni şaşırttı. Hani 20 yaşında olsak, otobüsten inip gelmiş olsak dicem ki bizi ciddiye almadı. Çocuklar geldi arabaya bakıyorlar falan diye düşündü.

Ama zaten ikimizde de mazda var. Belli ki mazda severiz. Böyle bir tavırla karşılaşınca gerçekten arabamdan da bu markadan da cidden soğudum ya bu nasıl bir amatörlük.

Mazda takas kampanyası için aracımı kaça sayacaklarını , üzerine ne kadar ödemem gerektiğini sordum. Bir çalışma yapıp salı günü bilgi verelim dediler. Ne arayan var ne soran.

Mazdanın diğer bayilerinde durum nedir ? Bu ilgisizlik bu bayiye mi özgü yoksa genel olarak böyle mi ?

Marka'nın genel tavrı bu alıyorsan al almıyorsan alma..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba,

Mazadanın internet sitesinde İstanbul için servisleri arattırdığımda sunulan hizmetler kategorisinde hiçbir servis çıkmıyor. Bir karmaşıklık var sanırım web sitesinde. İstanbul'da yaşayanlar için soruyorum, servis için hangi bayi önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, erdierdi :

Merhaba,

Mazadanın internet sitesinde İstanbul için servisleri arattırdığımda sunulan hizmetler kategorisinde hiçbir servis çıkmıyor. Bir karmaşıklık var sanırım web sitesinde. İstanbul'da yaşayanlar için soruyorum, servis için hangi bayi önerirsiniz?

Yeni bir yapılanma var şu an..Kapanan ve yeni açılan bayiler/servisler var. Bundan ötürü hepsinin yanında çarpı işareti görüyorsunuzdur.

Ben 2011 yılından beri Avrupa yakasındaki, Evo servisine gidiyorum ve çok memnunum. 

Anadolu yakasında da Merser servisi var.. İkisininde kalitesi tartışılmaz. Mekanik ve kaporta yönünden çok kuvvetliler. Çok iyi ustalara sahipler..

Benimkisi alışkanlıktandır, Anadolu yakasında oturmama rağmen Evo'ya giderim yıllardır. Bana daha samimi ve sıcak geliyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu yeni yapılanma muhabbeti ne zaman biter? Burada (samsun) servis ve satış açılacak dediler ses yok.Araba almaya şimdi kalksam hangi bayi satış yapıyor hangisi servis tam bir karmaşa. Mazda Türkiye bir zaman vermiyor mu şu zamana kadar yeniden yapılanmamız biter diye?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, İlhan :

Yeni bir yapılanma var şu an..Kapanan ve yeni açılan bayiler/servisler var. Bundan ötürü hepsinin yanında çarpı işareti görüyorsunuzdur.

Ben 2011 yılından beri Avrupa yakasındaki, Evo servisine gidiyorum ve çok memnunum. 

Anadolu yakasında da Merser servisi var.. İkisininde kalitesi tartışılmaz. Mekanik ve kaporta yönünden çok kuvvetliler. Çok iyi ustalara sahipler..

Benimkisi alışkanlıktandır, Anadolu yakasında oturmama rağmen Evo'ya giderim yıllardır. Bana daha samimi ve sıcak geliyorlar.

Çok teşekkürler. Aldığım yer Merser ve çok ilgiliydiler, Avrupa yakasında oturyorum. Sanırım oraya giderim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben izmirde oturuyorum.. 2012 mazda 3 imp otm. Aracim var.. izmir bayisine 500 mt mesafedeyim.. ama aracimi kocaeli haldiz bayisinden aldim. Sağolsun Gönen bayi okan bey de telefondan yardimci olmustu. O zaman haldizda ozlem hanim satış danismani idi. Izmirden kalktim gittim 2 defa. Sagolsun beni garajdan her swferinde aldirmisti ve yine sagolsun kahvalti bile hazirlatmisti. Ancak ogrendim ki ordan ayrilmis.. 3.nesil alirsam 1. Tercihim haldiz yoksa okan beyin oldugu gonen bayi olacaktir. Kesin ve net..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...