Jump to content

2004 Model full Otomatik mazda 6 satıyorum

masumss

Tavsiye Edilen Mesajlar

olsun, sen höyytt dedin mi susmasını bilecek yine de kadın kısmısı :sopa:

ben halime şükredeyim o zaman :2funny:

yazık sana veli abi :'( istediği arabayı bile alamıyor :'(

bu gazla gidip yengeyi babasının evine postalama sakın :2funny: :2funny: :2funny:

Ben istediğim arabayı aldım Abdullah... İçime sinmeyen arabaya binemem ki... Sadece hanımın da istediği oldu yani ortak noktada buluştuk...

Öyle pabuç bırakmam kadın milletine evde son sözü hep ben söylerim ve üzerine de laf edilmez... "emrin olur karıcığım" derim...  :D

Bak yine konuya dağıttık.

:egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 58
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Ben istediğim arabayı aldım Abdullah... İçime sinmeyen arabaya binemem ki... Sadece hanımın da istediği oldu yani ortak noktada buluştuk...

Öyle pabuç bırakmam kadın milletine evde son sözü hep ben söylerim ve üzerine de laf edilmez... "emrin olur karıcığım" derim...  :D

Bak yine konuya dağıttık.

:egy:

hiç yakışıyo mu sana :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

HLX dedin, yaktın beni. akarsular durdu alper abi. araştırmadayım, merak etme 8)

Eyvallah dostum heran rize yolunu goze alabilirim bakarsin ama bu sefer acele yok bu arada hayirli satislar mazda 6 otomatik 4 ileri dimi

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah dostum heran rize yolunu goze alabilirim bakarsin ama bu sefer acele yok bu arada hayirli satislar mazda 6 otomatik 4 ileri dimi

Geometri candir

Evet abi 4 ileri...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıyorum ama acelem yok. Binicisini bulursam satarım Arkadan değişen parçalar yüzünden fiyatı öldürmeye çalışanlara vermeye niyetim yok fiyatı yeterince uygun Yaw.  Aynı fiyata arabanın dengi yok satmaktan vazgeçebilirim... :) Mazda kullanıcıları size de arabalarınız böyle bağımlılık yapıyor mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Satıyorum ama acelem yok. Binicisini bulursam satarım Arkadan değişen parçalar yüzünden fiyatı öldürmeye çalışanlara vermeye niyetim yok fiyatı yeterince uygun Yaw.  Aynı fiyata arabanın dengi yok satmaktan vazgeçebilirim... :) Mazda kullanıcıları size de arabalarınız böyle bağımlılık yapıyor mu ?

Bence ihtiyacın yoksa satma abi. Ancak değerini bilen bir binici olursa ver. Ama arayıpta fiyat düşürmeye çalışanlarla muhattap olma zaten onlarda Mazda yı pek bilmeyen kişilerdir.

Bende satma niteyindeydim ama vazgeçtim. Sattıktan sonra alınabilecek güzel bir araç yok zaten piyasada. Kendi aracından memnunsan hiç maceraya aramaya gerek yok. Dediğin gibi zaten Mazda bağımlılık yapıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rize de ne var ki ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen, Zaten önümüz yaz. Gezmeye araba lazım konfor lazım oda elimdeyken ufak tefek eksiklerini yaptırayım bineyim... :)

24.000'e aracını versen bak abi piyasaya D segmenti böyle modelli bir araç bulabilecekmisin. Ben D segmenti arabalara hep bakıyorum en mantıklı ve uygun araba Mazda 6  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Bu ilan yayında olmadığı için, konuyu kilitliyorum. İlan sahibi arkadaşımız, ilanla ilgili bir güncelleme yapıp. İlanını tekrar aktif hale getirdiğinde. Ve bu bilgiyi bizimle paylaşması, konunun kilidini tekrar açmamız için yeterli olacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...