Jump to content

Honda Accord İçin Ses Sistemi Önerisi

323-Black
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hocam konunun devamı zaten bunlar  :D Yani işin özü işinde uzman kişiye tam olarak ne istediğini bildirmelisin. Yoksa markaya paraya bakmıyor bu iş. Bir tarafı süper oluyor ama diğer taraf eksik kalıyor bütünlük için ya da istediğini almak için bu şart

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gayserii ıh ıh ıhh!!  :tey: :tey:

Daha ne olsun balastları sayemde bedavadan biraz pahalı aldın.  :D

yoo, ben sanayiye gitsem de aynı paradan alırdım ama sana acıdım işte. işin görülsün istedim :2funny: bulamazsın çünkü h11 4300k ampulü kolay kolay 8) yoksa 4 tane balastı napim ben. bana 2 tane lazımdı 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Esas sen lustchaker (di sanırsam)'i sıkıntıdan kurtar bak neler oluyo... Paraya para demezsin, pepe dersin alimallah... :D

öyle bişey işte nicki :2funny: arabasını görsekte baksak bi ama yok ki ortada :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yoo, ben sanayiye gitsem de aynı paradan alırdım ama sana acıdım işte. işin görülsün istedim :2funny: bulamazsın çünkü h11 4300k ampulü kolay kolay 8) yoksa 4 tane balastı napim ben. bana 2 tane lazımdı 8)

Lütfetmişsin sağol  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abdullahin dediklerine tamamen katiliyorum onemli olan uyumlu konfigurasyonu yakalayabilmek montajda fevkalede onemli misal cok onemli nokta ses kablosu ile guc kablosu ayni yerden cekilmemeli sebebi parazit ama cogu usta! Direk ayni yerden ceker gecer uzun lafin kisasi ses sistemi olayi enine boyuna uzunca bir konu ben elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abdullahin dediklerine tamamen katiliyorum onemli olan uyumlu konfigurasyonu yakalayabilmek montajda fevkalede onemli misal cok onemli nokta ses kablosu ile guc kablosu ayni yerden cekilmemeli sebebi parazit ama cogu usta! Direk ayni yerden ceker gecer uzun lafin kisasi ses sistemi olayi enine boyuna uzunca bir konu ben elimden geldigince yardimci olmaya calisirim

Geometri candir

Teşekkürler, bir önceki mesajımda verdiğim linkteki ürün iş görürmü ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler, bir önceki mesajımda verdiğim linkteki ürün iş görürmü ?

Yer problemin yoksa bu urune bu para vermene gerek yok

Geometri candir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Linkteki subwoofer nasıldır ? Bilgisi olan yardımcı olabilirmi ?

http://forum.donanimhaber.com/m_91403425/f_//tm.htm#91698751

ürünün en güzel özelliği dahili amfisinin olması. bir arkadaşımın seat cupra'sına 20 cm'lik dahili amfili alpine bağladım. istediğimiz sesi çok güzel aldık. ha tavan sacı yerinden fırlasın, dikiz aynaları korkudan tirtir titresin, eve geldiğim bir önceki mahalleden belli olsun istiyorsanız bu ürün sizi doyurmaz. ama yoooookk tatlı soft bir bass alayım, müziklerdeki bası zenginleştireyim diyorsanız alınabilecek en mantıklı şeydir aktif subwoofer...

ama çok istemiş 400 tl. biz sıfır alpine'i 450 tl ye aldık 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geometri candir

hoparlörlere de girseydi konfigürasyon konusunu söylerdim ama sadece bass sormuş hocam ;) hoparlörler ile bagajdaki kutu bass ayrı konular ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sony DSX-A30 teyp siparişi verdim, şimdi uygun fiyatlı amfi ve subwoofer ihtiyacım var. Ustalardan tavsiyelerini bekliyorum, ayrıca İstanbul'da düzgün montaj yapabilecek bir yer önerirseniz çok iyi olur. Ayrıca arka pandizota oval kolon alacağım, kapılara mid takımı alsam nasıl olur ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...