Jump to content

Gören Oto - MUĞLA Facebook sayfamız devreye girdi.

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bildiğiniz gibi, forumda şahsen ve şirketimiz adına elimden geldiğince aktif olmaya, soruları cevaplamaya ve ticaretten önce güzel dostluklar geliştirmeye özen gösteriyorum. Son zamanlarda işlerimizin yoğunluğu sebebiyle eskisine nazaran forumda daha az yazabiliyorum, ama okumaya özen gösteriyorum. Elimde paylaşılabilecek birsürü bilgi ve deneyim var ve bunlar sadece Mazda ile sınırlı değil.

Bildiğiniz gibi Mazda'nın yanı sıra Kia ve Volvo araçların da yetkili servisliklerini sürdürüyoruz.

Elimizdeki bu birikim ve bilgiyi, sağlıklı bir şekilde ilgili kişilere aktarmak adına geç de olsa şirketimiz adına bir Facebook sayfası açtık.

Bu sayfa açılalı daha 24 saat olmasına rağmen bölgemizdeki 200'ü aşkın Facebook kullanıcısı Mazda sever tarafından hızla beğenildi. Daha yolun başındayız ancak ilerleyen dönemlerde; değişik aksiyonlar, ulusal ve yerel kampanyalar, markalarımızın müşterilerin ilgisini çekebilecek teknik ve pazarlama sirkülerleri, değişik videolar ve birçok sürpriz paylaşımlarımız olacak... Tabi bu süreçte forumla bugüne kadar olduğu gibi aynı şekilde temas içinde olacağız, yani bir yere gittiğimiz yok. :) Bunu bir veda gibi algılamayın, aksine bu yeni bir "Merhaba" olacak. Hatta müsaade olursa bazı forum konularına ilgi çekebilmek adına sayfamızda paylaşmayı da düşünüyoruz.

Özetle Mazda severler için alternatif bir bilgi kaynağı, başarılı bir bayi Facebook sayfası olmaya çalışacağız. Bu hususta desteğinizi ve beğeninizi esirgemezseniz çok memnun oluruz. Bu süreçte özellikle FİKİR ve BEĞENİLERİNİZ bizim için çok önemli.

Siz olmadan, biz olamayız.

Gören Oto - MUĞLA Facebook Sayfası

https://www.facebook.com/gorenmugla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...