Jump to content

Satılık 2013 Model Ford C-max 1.6 Tdci Titanium X + Op 17.500 km

Guest Ktaskan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar, Sıfırdan farksız tertemiz bir araçtır. Araçtan çok memnun olmakla birlikte, otomatik vitesli araç alacağım için satıyorum. Herhangi bir arıza, kaza yada boyası kesinlikle yoktur. İçinde kesinlike sigara içilmemiştir.Gündüz iş yerinde, akşam ise evde kapalı garajda kalmıştır. 15bin bakımı 17.04.2014 tarihinde yetkili servis olan Tan otoda yapıldı. Trafiğe çıkış tarihi : 30 Temmuz 2013..

İlanı buradan inceleyebilirsiniz : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-satilik-2013-ford-c-max-1.6-tdci-titanium-x-plus-op-162515166/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Araç gerçekten 0 gibi.

Hakan bey zaten içim el vermeyerek satıyorum..tertemiz araç ama manuel vites büyük şehirde çok yoruyor..İş çocukların kreşi derken inanın sabah işe geldiğimde zaten yorulmuş oluyorum..Aracın otomatiği olsa hemen alırım ama maalesef yok..Yoksa araçtan çok memnundum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan bey zaten içim el vermeyerek satıyorum..tertemiz araç ama manuel vites büyük şehirde çok yoruyor..İş çocukların kreşi derken inanın sabah işe geldiğimde zaten yorulmuş oluyorum..Aracın otomatiği olsa hemen alırım ama maalesef yok..Yoksa araçtan çok memnundum..

Hakkınızda hayırlısı olsun Kerim bey, Mazda'yı tercih ederek iyi bir tercih yapmışsınız. Size Ford'u aratacağını düşünmüyorum  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...