Jump to content

Satilik Toyota Rav 4

M.E.G

Tavsiye Edilen Mesajlar

2011-2012 mazda3 dizel impressive ( 50 bin tl ye kadar) alacagim icin Rav 4 aracimi satiyorum. Rav 4 almak isteyen veya dizel impessive aracini satacak olan iletisime gecebilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-2011-boyasiz-lpg-li-rav4-2.0-multidrive-s-164740261/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beni arac aramak zorunda birakma gel anlasalim :)

:) Hocam almaktan vazgeçtim senin olsun demen için fiyatı kaç söylemem lazım mesela 70 bin uygun mu  :2funny: :2funny:

Yok hocam, hayatımda çok beklenmedik değişiklikler (maddi açıdan özellikle) olmadıktan sonra satmam ki daha yeni aldım zaten, dur hele bir doyalım birbirimize, ikimizin içinde de yılların hasreti var  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:) Hocam almaktan vazgeçtim senin olsun demen için fiyatı kaç söylemem lazım mesela 70 bin uygun mu  :2funny: :2funny:

Yok hocam, hayatımda çok beklenmedik değişiklikler (maddi açıdan özellikle) olmadıktan sonra satmam ki daha yeni aldım zaten, dur hele bir doyalım birbirimize, ikimizin içinde de yılların hasreti var  :)

Tamam iste maddi sikintin yoksa yeni mazda3 al hocam bide onunla bulus :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam iste maddi sikintin yoksa yeni mazda3 al hocam bide onunla bulus :D

Yeni mazda 3 dedin mi bütün yelkenlerim suya iniyor ama kuzumla iyi bir hasret gideremeden ayrılamam :) Maddi sıkıntı şuan için yok derken para çok demek değil, Allah a şükür işlerim yolunda şimdilik yani  :) Allah hepimizin işini rast getirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...