Jump to content

İlk arabam Mazda RX-8'imi Elden Çıkarıyorum

Tulû

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet , doğrudur.

Birlik mahallesinde .

Işim gereği seyahatte olduğum için genelde evin otoparkında durur.  :)

bi ara teyzemin balkonundan conrad adenauer caddesinde yapıştırırken görmüştümde sizi 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Boşuna dedektif geycıt dimedik... :P

abi iltifat mı ediyosun laf mı sokuyosun anlamadım?? GEYcıt ne yaa :2funny: :2funny: o GEY ne o GEY?? :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi ara teyzemin balkonundan conrad adenauer caddesinde yapıştırırken görmüştümde sizi 8)

Dogrudur,

Genelde seyahat donuslerinde kendimi simartmak icin trafik kurallari cercevesinde ve ozellikle de kimseye kendimi sovdurtmeden yapabiliyorum oyle seyler.  :hi:

Rx'i aldigimda uzerinde iskender egsoz vardi; sesi cok guzeldi ama sanki disaridan cok dikkat cekiyor gibi geldigi icin cikartip orjinal egsozunu taktirmistim ; fakat su aralar fena halde aklima geliyor eski hali .  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda bu arabaya niye wenkel motor koyuyor anlamıyorum. tamam biraz aykırı ol da bu kadar da olma aga. ama araç şahane, geçen birine denk geldim trafikte o ses nedir arkadaş, ferrari misin!

Değil mi? Koysana bir şahin motoru...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda bu arabaya niye wenkel motor koyuyor anlamıyorum. tamam biraz aykırı ol da bu kadar da olma aga.

Aykırı olmak değil, ancak çift rotorlu Wankel 231HP ve kucak büyüklüğünde ufak olabiliyor ve o sayede RX8 gibi düzgün forma uyabiliyor. RX8 'de kabin ile ön aks arasına aynı güçte 1.6 BMW motoru sığdırmaya calış, sığmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aykiri olmayi seviyorum; her anlamda...

Zaten Mazda sahibiysen Alışılmışa Meydan Okuyorsun demektir... Yani; sürüden ayrılmak, yani aykırı olmak... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten Mazda sahibiysen Alışılmışa Meydan Okuyorsun demektir... Yani; sürüden ayrılmak, yani aykırı olmak... ;)

1997'de babam  Mazda 626 HB almıştı (balon kasa,patlıcan moru renkte) ;o araç da çok aykırı duruyordu o yıllar için , özellikle de HB versiyonu , klasik bilindik bir HB gibi durmuyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Aradığın araba neydi ki?

Bu arada satışlarda kademe kademe fiyat inilmesi alıcıyı çekme açısından istenen sonucu vermeyebiliyor. Elbette daha fazla inmeden bir an önce alıcı bulmanı senin kadar isterim sonuçta benim RX-8 te seninkiyle model ve durum açısından benzer yani 43bin TL'den daha aşağı inmeden satman benim aracın değeri açısından da  güzel gelişme olur.

Kendi başka satış deneyimlerimde adım adım fiyat indiğimde aradığım alıcıyı hemen hiç kolay bulamadım, ona dayanarak böyle konuşuyorum. Bir ilan ilk çıktığında en cok ilgiyi topluyor ve o esnada fiyat cazipse satış için ciddi görüşmeler oluyor. Haftalar ve aylar sonra fiyatı inince ilk başta ilgilenen kişiler ilgilerini başka alanlara yönlendirmiş olabiliyorlar. Şansın iyi gitmesini diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tavsiyelerin ve iyi dileklerin için teşekkür ederim .

Ben de daha önceki satış tecrübelerime dayanarak böyle bir karar verdim .

Daha önce 3 tane BMW sattım bu şekilde ; 2 tanesi babamın 530i ve bir tanesi babamın bana aldığı 320i idi.

Dediğinde haklılık payı var ; alıcıda güvensizlik yaratabilir ; ama ilanda herşeyi yazdığım için böyle bir kaygı taşımıyorum  .

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...