Jump to content

İlk arabam Mazda RX-8'imi Elden Çıkarıyorum

Tulû

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Arabamı aldığımda bir süre plaka ön camda gezmiştim. Çıplakken harikaydı.

Sonra sırf polislerle sıkıntı yaşamayayım diye panjura takmıştım ; ama hiç içime sinmemişti ve söktüm panjurdan.

O panjurun siyahlığı Rx e çok başka bir hava katıyor.

Rx sahiplerine tavsiyem panjurdan söküp ya hiç takmasınlar ya da benimki gibi yapsınlar.

Konu zevkler,renklere gidiyor biraz gerçi . :fiuw:

Panjurdayken :

nez70j.jpg

2vt8dmv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Plakanın konulduğu yer  her daim sorun aslında. Önde nereye koyarsan koy görünümü bozuyor ancak senin koyduğun yer tamponun estetik bir bombeye sahip olduğu yer görüntüyü hepten almış götürmüş.

benim önceki (ilk) sahibi tamponun altına koymuştu ki orası da makul yer bence...

GbPPVv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam doğru ;ammaa ,

Tamponun estetik bombeye sahip olduğu yer iki tane ;yani bir de aynısından sağ tarafta da var ;ama siyah panjur bir tane , kapanırsa başka yok .  :)

Bence en altta hiç olmamış ; araç zaten alçaltılmış ,yere çok yakın , Türkiye yollarında bana hiç uymaz , amman diyeyim .  Plaka otoparklardaki yerlerdeki demirlerde kalır malır,farkında olmam .  ;D

Anlaşamıyacağız .  :(  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2.paragrafta bahsettiğin şey bence de doğru, nitekim ilk fırsatta plakayı oradan aldırıp ızgara üstüne monte ettirdim. Adamın koyduğu yer, taş veya yüksek birşey değince yukarı doğru yaylanabilen bir kısım, plaka orada sağlam durması zaten imkansızdı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...