Jump to content

Denizli'de Mazda Ustası

avahmet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar hepinize. 15 gün önce  2010 model mazda 3 impressive aldım. Denizlide arabanın bakımlarını yaptırabileceğim bir usta tavsiye edebilir misiniz _? Şimdiden teşekkür ederim.

Düzeltme: Mesaj içeriğine göre konu başlığı değiştirilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Denizli de ortalamanın üzerinde mazda kullanıcısı var ama bu sayı foruma yansımıyor maalesef... Aktif olanlar da var ama istenilen düzeyde değil...

Turkuaz Denizli'de Mazda'yı bıraktı, ama sen yine kendilerine usta/servis konusunda danış derim. Önerdikleri yer olabilir veya belki de servis olayına özel olarak devam ediyorlardır...

Gördüğün mazda kullancısına aracını nereye götürdüğünü sor, çoğunluk nereyi işaret ediyorsa rahatlıkla götürebilirsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şimdi internetten biraz araştırma yaptım. Bayrak oto diye bir özel servis çıktı. Nissan, mazda ve japon-Kore arabaları özel servis ve yedek parça diyor. Oraya da bi bakılabilir aslında.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi şimdi internetten biraz araştırma yaptım. Bayrak oto diye bir özel servis çıktı. Nissan, mazda ve japon-Kore arabaları özel servis ve yedek parça diyor. Oraya da bi bakılabilir aslında.

Bir kaç kişiye bu işletmeyi sor, duydum-iyi iş yaparlar-esnaflıkları uygundur gibi olumlu sözler duyarsan götürmeye değer... Zaten rutin bakımlar haricinde mazda çok fazla seni usta/sanayi ile muhatap etmez...

Mimar Köksal TOKER var Denizli'de yılların fanatik mazdacısıdır, ulaşabilirsen telefon ile sana tavsiyede bulunmayı ihmal etmez...

http://www.kokmimarlik.com/get_source?m=44

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Denizli'de Mazda servisinde hem güvenilir, hemde amacı yardımcı olmak isteyen bir servis arıyorsanız İzmirlioğlu'nu tavsiye edeceğim. İzmirlioğlu'ndaki arkadaşların derdi nasıl masraf çıkartayım değil, nasıl yardımcı olayım şeklinde.

Sağolsunlar beni 1000TL masraf yapmaktan kurtardılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

biraz geç oldu ama mesajı anca okudum bende de 2012 mazda var turkuazdan sıfır aldım şu an itibariyle turkuaz mazdayı bıraktı lakin servise devam ediyor 3 senedir servise gidiyorum 6 aydan 6 aya bakımı var 250 300 arası bakım parası ödedim çalışanlarıda iyi insanlar istersen git görüş derim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...